Inlägg från: Chokladälskaren |Visa alla inlägg
  • Chokladälskaren

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Imorgon bär det av till Gekås(Ullared) och då ska det shoppas till bebisen även samt en del julklappar och annat smått och gottSkrattande

  • Chokladälskaren
    Linda7601 skrev 2011-11-05 18:49:36 följande:
    Hej!!
    Är i v 22+2 och har ett jäkla tryck neråt....Fler som haft så??Blir lite orolig... 
    Bebisen ligger vääldigt långt ner så om man sitter framåtlutad eller bara rent allmänt så kan det bli en obehaglig känsla vid livmodern. Sen har jag märkt att den sparkar väldigt långt ner oxå.

    Jag har oxå haft en satans graviditetsklåda på hela kroppen. Vissa dagar/kvällar så kliar det så pass mycket så att jag inte kan sova. Då är det bästa att bara försöka somna bort ifrån det hela(om man kan). Eller smörja in sig med lotion eller olja.
    Jag försöker att vara duktig med att smörja in mig varje dag men jag tycker att jag oftast glömmer bort det.

    Sen var jag på Gekås igår och shoppade loss ordentligtSkrattande. Om jag kommer ihåg det och orkar så ska jag lägga upp lite bilder på det. Om man vet vad det är som gömmer sig i magen så finns det hur mycket fina kläder/grejer som helst men nu har vi ingen aning om det så det fick bli mest könsneutrala grejer, tyvärr.
  • Chokladälskaren
    Wielkip skrev 2011-11-06 15:47:45 följande:
    Åh kul! Vi skulle egentligen också åkt till gekås denna månaden men köpte lite för mycket bebiskläder för att ha råd att gå loss, även om det är billigt, haha.
    Och nästa månad är nog rena döden för en gravid att gå omkring på ullared kan jag tänka, lönen innan jul liksom.
    Så det får bli i januari!

    Lägg upp bilder, kul att se vad som finns, har bara varit på gekås 1 gång och då handlade jag en påse chips och läsk, haha (kompis som bodde tvärs över gatan)
    Det var verkligen tungt och jobbigt redan nu att gå där. Hade så ont i benen efter att ha gått där i flera timmar och sen alla dessa människor som ställer sin kundvagn mitt i gången för att stå och prata med sin dotter/väninna eller vad det nu kan vara. Grrrr!! Jag har ganska hett temperament sen innan och det blir då sannerligen inte bättre nu när man är gravidFlört. Sen varför tar man med sig sina spädbarn dit? Jag hade blivit superstressad av att gå där när den börjar skrika och är allmänt på dåligt humör. Det är ju synd om bebisen att behöva stå ut med att ligga i en kundvagn i flera timmar oxå. Nä nästa gång när jag åker dit blir till nästa sommar och då får den vara hemma hos farmor under tiden.
    Ja varför inte? Chips och läsk är ju gott och det är ju dessutom bra att handla där eftersom det är så billigtTungan ute.

    Är det nån mer än jag som har börjat att svullna upp i fingrar och dylikt. Min förlovningsring har alltid varit lite för stor men nu får jag knappt av mig den. Svullnade upp ganska rejält med dottern men inte så här tidigt.
  • Chokladälskaren
    Nikis skrev 2011-11-07 21:32:08 följande:
    Nej jag fattade inte de där med spiral grejen. De stod att den va häftad men spiral inom ( ) och på dom andra stod de bara spilar. Jag beställde en iaf, den verkar rolig :)
    Jag har oxå beställt en just den bebisboken "Lilla hjärtat". Och jag är supernöjd med denGlad. Lite annorlunda än mot de andra traditionella böcker som finns i butikernaFlört
  • Chokladälskaren
    Ponja skrev 2011-11-08 12:38:42 följande:
    Grattis faceprimer! Solig Nu kommer bebis nog komma igång :)

    När brukar man lyssna på hjärtljuden för första gången? Jag är i v 22+4, och antar att jag borde ringa barnmorskan? :) Vad gör man mer på första mötet med henne, efter att man gjort sitt RUL?
    Här lyssnar vi på hjärtljudet första gången redan i vecka 15. Sen blir det vid varje besök hos bm. Ska dit nästa måndag och då är jag i vecka 23(nästan 24). Så det är nog väldigt olika från landsting till landsting.
  • Chokladälskaren

    Grattis ruttenfrukt till radhuset. Vad underbart med nånting som är större och slippa en gnällkärring. Sånt vill man ju mer än gärna slippa.

    Här är allting som vanligt. Gick in i vecka 23 idag så nu är det bara tre veckor kvar till köns och 3D ultraljudSkrattande. Ska bli så underbart kul och spännande för sen kan shoppingen börjar på allvarFlört!

    Har även märkt det att bebisen sover väldigt mycket på dagarna när man är uppe och rör på sig men så fort man lägger sig ner i sängen på kvällarna så är den igång och sparkar för fullt.
    Även sambon har fått känna av en del av sparkarna men oftast så slutar den precis så fort han lägger handen påTungan ute

  • Chokladälskaren

    Jag känner definitivt inte vad det är för kroppsdelar. Känner bara att det är nåt hårt i magen men inte vad som är vad. Tror inte ens att jag kände det när jag var höggravid med dottern. Man visste ju på slutet hur hon låg men om man bara kände utanpå magen så hade jag ingen aning om det var rumpan eller ryggen.

  • Chokladälskaren

    Sen till er alla som vet om det är en flicka eller en pojke i magen så vill jag tipsa om en jättebra hemsida med en massa snygga/söta/tuffa/annorlunda barninredningGlad. Kostar lite mer men det kan det absolut vara värt dem pengarna.
    www.sebra.dk

  • Chokladälskaren
    jempalainen skrev 2011-11-09 17:58:21 följande:
    Gråterfyy jag är jätteorolig att jag läcker fostervatten! På vägen hem från jobbet så bara rann det något, det är klar vätska och luktar inget konstigt men ringde gynakuten som tycker jag ska åka in. Tror säkert inte det är någon fara men just nu är jag livrädd för att förlossningen ska starta så det här kändes lite oroväckande! Håll tummarna att allt är ok!
    Hoppas att det inte är någon fara. Håller tummarna för att det är så iaf.
  • Chokladälskaren

    Faceprimer: Usch det kan ju inte alls vara kul. Men som många andra har skrivit så är det ju bra att dem håller koll på dig.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)