Inlägg från: Chokladälskaren |Visa alla inlägg
  • Chokladälskaren

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Säger samma sak. Barnet vaggas till sömns när man är uppe och går osv på dagtid. Sen när man lägger sig ner så vaknar den direkt, iaf min . Min vaknar så fort man sitter lutad över bordet, lägger sig ner(även om det så är på dagtid osv.) Så det är en väldigt aktiv bebis därinne .
    Och imorgon så vet vi vad det är för kön på den för då är det dags för köns/3Dul i Gbg

  • Chokladälskaren

    Är nu hemma efter en tripp i Gbg. Fick även se den lilla krabaten i magen på Emma ultraljudsklinik. Vi väntar en tjej tillGlad. Allting såg bra ut och hon växte som hon skulle. Vikten var precis under gränsen men det var absolut ingenting som vi skulle vara oroliga för. Bilder finns i bildtråden oxå på våran lilla lilltjejGlad. Sambon tycker att hon är väldigt lik mig över munnen i profil när jag ligger och sover. Men jag tycker mest att överläppen liknar en "snusläpp" så det hoppas jag verkligen inte att hon ärSkrattande.

  • Chokladälskaren

    För mig är det när överläppen är lite större än underläppen... precis som att hon hade lagt in en portion med snus under läppen... hahaha. Kan inte förklara det bättre än så. Kolla på bilderna i bildtråden så kanske du förstår vad jag menar?

  • Chokladälskaren


    Här ser man en typisk "snusläpp"Flört
  • Chokladälskaren

    Nejdå det är jag inte... men det ser bara så kul ut på bildernaGlad

  • Chokladälskaren
    jempalainen skrev 2011-12-04 09:45:59 följande:
    Åh vad roligt och vad härligt att ni fick se tjejen! :) Men det var inte 3d väl? men ändå jättefin bild och de ser ju roliga ut på ultraljud!! Tycker det ser ut som att hon har munnen öppen och är påväg att lipa! haha Min lilla tjej såg rolig ut också i profil i v 18! Men antar att det ser lite mysko ut, skulle man själv säkert göra om man röntgade skallen i profil!:)Jag längtar till 3D ultraljudet o få se lite mera av hur tjejen ser ut! :) tre o en halv vecka kvar!Men grattis till att det var som det skulle och att allt såg bra ut! skönt!:)
    Nä just den bilden som jag la upp här är inte i 3d. Finns i bildtråden en bild på henne där. Ja det är ju inte alltid att bilderna blir klockrena vid ul. Dem vrider ju och vänder sig precis hur som helst därinneFlört. Min din lilltjej var ju oxå hur söt och fin som helst på bildenGlad.
    Vad det gäller 3d ultraljudsbilderna så blev vi lite missnöjda. Hon ser så gropig ut i ansiktet och missbildad ut på dem. Men det är nog svårt att få bra bilder. Allting beror ju på hur dem ligger därinne osv.
    Men det var absolut värt pengarnaGlad.

    Lycka till när ni ska dit för det är en fantastisk upplevelse.
  • Chokladälskaren

    Daysis: Tack så mycketGlad. Ja det känns väldigt skönt att det inte är nån fara längre och att dem kunde lugna ner oss rätt rejält. Bm här i stan skrämde ju upp oss totalt så nu litar jag bara mer på specialister som verkligen kan sin sak.

  • Chokladälskaren
    Jävla skit! Skrev ett jättelångt inlägg som bara försvann för migSkrikandes.

    Nu skriver jag det mer kortfattat istället. Är på ett deppigt humör idag. Är väl dessa gravidhormoner som bara far runt som en berg och dalbana i kroppen på en.

    Vi fick reda på för några månader sen att min sambos mosters man hade köpt ett gammalt ruckel i ett populärt område här i stan som han skulle totalrenovera. Det skulle med andra ord rivas och bygga som ett helt nytt hus. Han tänkte först hyra ut det och det lät hur bra som helst så det nappade vi på utan tvekan.
    Men när vi väl kontaktade honom detta så frågade han om vi ville köpa det istället av honom när allt var klart och då skulle vi få vara med och bestämma och påverka om hur det skulle få se ut. Det enda kravet var att han ville att vi skulle få ett lånelöfte först. Vi blev helt frälsta och skyndade oss till banken för att få vårt lönelöfte. När allt var fixat och klart med banken så åkte vi hem till dem i söndags för att diskutera praktiska detaljer men då var han och frun inte alls intresserade av att sälja huset längre och alla ändringar som vi hade gjort på planlösningen kunde vi mer eller mindre glömma.
    De hade redan bestämt ALLT om hur huset skulle se ut. Så jag blev så ledsen och besviken över hela situationen.

    Vi hade ju t.o.m sagt upp våran lägenhet som vi bor i nu bara för att flytta till ett billigare boende så att vi kunde spara pengar till kontantinsatsen. Vi gjorde allt dem bad oss om. Men sen gick det åt pipsvängen iaf.
    Skitgubbe! Så nu är det bara att leta vidare efter ett annat hus.

    Sen verkar det ju vara helt hopplöst att få tag på gamla(även halvnya) vänner oxå som man inte har haft nån kontakt med på ett tag. Försökt att få tag på dem genom att skicka sms/skriva på internet men ingen svarar. Om man inte hade varit gravid så hade man väl inte brytt sig så mycket(eller jo det hade man nog) för man undrar nu vad man har gjort men nu när det är en massa hormoner som flyger runt i kroppen på en så tar man illa vid sig. Gillar inte sånt alls.
    Men det är väl så att folk är väl upptagna med sitt och har mycket att tänka på inför julen? Vad vet jag. Jag brukar alltid svara om inte annat för att säga att allt är ok med mig iaf.

    Ända sen vi fick reda på att det blir en liten tjej till så har vi klart om vad hon ska heta, och det blir en liten LinnGlad. Både jag och sambon är rörande överens om detta. Sen är det ju en annan fråga om hon verkligen passar att heta det när hon är ute men då får vi väl ta det problemet dåGlad.

    Nä nu ska jag ta och gå och lägga mig för att sova en stund till. Har sovit alldeles för lite inatt och jag som ska jobba ikväll och allting.
  • Chokladälskaren

    Min sambo vägrar att gifta sig. Han tycker bara att det är trams men eftersom hans efternamn är finare än mitt så får barnet ta hans istället. Som det ser ut nu så kommer hon att heta Linn Bergqvist, bättre än Linn Persson iaf.

    Sen har jag nog världens vildaste bebis i magenSkrattande. Jag får absolut inte sitta hur jag vill och jag får verkligen inte ligga hur jag vill. Så det är många ggr/natt som man får ändra ställning för att det bökas runt för mycket därinneFlört. Har undrat många ggr om hon verkligen sover nånting. Kan ju vara så att hon rör sig i sömnen och eftersom att jag har moderkakan i bakvägg så känner jag ju minsta lilla rörelse som hon rör sig därinne mycket lättare.

    Junie: Exakt det kan jag oxå känna ibland. När man sitter och äter nått gott på fredag/- och lördagkvällen så hade det varit gott med ett glas rött eller bara en kall öl. Men tyvärr så får man ju inte dricka det under graviditeten så jag får vänta några månader till iställetGlad. Men däremot så har jag smuttat på lite rödvin samt smakat en ytterst liten klunk från sambons öl bara för att se om det har varit lika gott nu som det var innan men jag ska vara helt ärlig och säga det att det har smakat ren skit. Var inte alls som jag kommer ihåg det från när man var icke gravid. Men det är väl smaklökar och luktsinne som ändras så pass mycket under graviditeten så att man inte ska tycka om det.

  • Chokladälskaren

    Jag röker inte alls och har aldrig gjort det heller. Visst har man provat när man yngre och försökte se tuff ut, haha!! Men däremot sambons mamma är en riktig storrökare. Hon verkar inte ha problem med att röka i andras närvaro. Sitter man och äter vid köksbordet så kan hon få för sig att tända en cigg mitt bland allihopa när man har ätit klart.
    Som nu sist när vi var där så frågade hon mig om det var ok att hon rökte när hon satt jämte mig. Jag svarade "helst inte". Då blev hon nästan sur och svarade ingenting.
    Så jag satte mig snett mittemot henne istället. Men det borde väl ändå en vuxen kvinna att man röker inte i närheten av någon som är gravid. Jag vill inte andas in den skiten så att mitt barn får dessa gifter.
    Hon kunde ju iaf gått ut på balkongen om hon nu var så sugen.

    Jag och sambon är helt överens om att hon får absolut inte röka i närheten av våran dotter sen. Hon måste gå ut på balkongen om hon ska göra det och sen tvätta händerna. Det kanske låter extremt men både jag och sambon är uppväxta med föräldrar som är storrökare och det är absolut inget vidare.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)