Inlägg från: Chokladälskaren |Visa alla inlägg
  • Chokladälskaren

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Hihi vad kulGlad. Jag gjorde ett par test som visar om det blir en pojke eller en flicka. Och enligt dessa test så visar det att jag bär på en pojkeTungan ute. Jag vet ju inte hur pass mycket man kan lita på testen men det är ju iaf kul att kollaGlad

  • Chokladälskaren

    Har en massa gulliga och fina tjejnman men tyvärr så finns det inte lika många pojknamnObestämd.
    Tjejnamn: Hilda, Signe, Eveline(uttalas Evelin), Juni är väl några av namnen. Kommer säkert på fler med tidenGlad
    Pojknamn: Ludvig, Charlie, Hannes, Alvin

    Jag har oxå gjort såna där tester här på nätet om det kommer att bli en tjej eller en kille och enligt dessa test så kommer det att bli en pojke så vi får väl se vad vi hittar för nåt namn tillslut. Men om man ska tro på dessa test?? Nja det ska man nog ta med en nypa salt

  • Chokladälskaren
    Ckm skrev 2011-08-09 22:21:09 följande:
    Reser iväg om två dagar har knappt ork för att packa!!! :O

    Förra grav kände jag ABSOLUT ingenting!!! Märkligt...
    Du vet väl det? Det ena graviditeten är inte den andra lik. När jag väntade min dotter så mådde jag hur bra som helst förutom att jag hade sån satan halsbränna på slutet men denna gången så har jag nog fått allt man kan få.
  • Chokladälskaren
    Ckm skrev 2011-08-09 22:49:40 följande:
    Choklad: ja jag vet det!!! Förra grav väntade jag också en flicka och mådde suppeeer!!!!

    Baby: ja kära!! Precis vad jag känner. Reser iväg också snart. O är borta i två veckor... Oh undrar hur det ska gå till.. Har en liten skrutt också som bara är 4 månader och två veckor snart..

    Postafen!? Är det något man kan äta under grav?
    Oj, vad många utropstecken?!Obestämd
  • Chokladälskaren
    Jeanette28 skrev 2011-08-10 13:21:01 följande:

    Ar jatteorolig nu!!!


    Igar nar jag gick pa toa (forlat for ackliga detaljer) sa markte jag bruna flytningar pa pappret! Sen markte jag det 3 ggr till och en gang imorse.


    Ringde sjukskoterskan som sa att sa laste jag inte har kramper eller om det ar mycket blod sa kan det vara normalt.


    Ar det nan anna som haft detta??!! Jag ar i 8 veckan, har aldrig haft missfall eller vart gravid forut. Usch vad laskigt!


    Det är absolut ingen fara. Jag har haft det så nu till och från tre-fyra veckor nu. Det kommer inte hela tiden och det är inte mycket men visst dyker det upp ibland. Först blev jag jätteorolig så jag besökte akuten för att se om dem kunde hitta nåt fel. Vilket dem inte gjorde. De gjorde aldrig nåt vul då men de ringde sen från gyn några dagar senare och ville att jag skulle komma dit för att kolla så att allt stod rätt till. Och då hittade läkaren en liten klump med ett hjärta som tickadeSkrattande. Så bruna flytningar är jättevanligt början av graviditeten och det behöver inte alls vara nån fara.
  • Chokladälskaren

    jag känner oxå att jag inte få ut mycket av den här tråden. Får inte det stöd/peppning som behövs när det är nånting. Så jag lämnar denna tråden.

  • Chokladälskaren
    Nikis skrev 2011-08-11 10:17:19 följande:
    Nu har jag vart på inskrivning. Vecka 9+0 idag :) Känns sådär. Min bm tyckte att jag redan vägde lite för mycket så 7 kilo är vad jag ska gå upp denna graviditet. kul att ha den pressen :P får redan börja motionera mer så kanske jag kan hålla det. Men hon va likadan sist jag va gravid oxå då hon hela tiden påpekade min vikt :/
     Det var sista gången jag träffade henne för hon ska sluta. får se vad min andra bm tycker och tänker om min vikt. Usch vilken vikt nojja :P 
    Ska bara lägga in ett inlägg här. Vad trist med en sådan bm som har sån attityd till din vikt. När man är gravid så SKA man generellt gå upp lite i vikt iaf. Visst har man en del kilon från början så kanske man inte behöver skena och gå upp 20-25 kilo men 10 kilo är ju helt normalt. Jag hade faktiskt en sån bm när jag väntade dottern. Hon tyckte att jag vägde för mycket (ca 10 kg övervikt) så hon ville att jag skulle vara med i grupp för överviktiga gravida. Jag blev så förnärmad så det sa jag bestämt nej till.

    Hoppas att du får en bättre bm nu som inte är så viktnojig över din vikt.
  • Chokladälskaren
    Plockepinn skrev 2011-08-11 21:00:35 följande:
    Jag måste bara fråga, tycker ni på fullaste allvar att man behöver kommentera varenda inlägg?? Det låter ju nästan så efter alla "avhopp". Snacka om press säger jag isåfall.

    Att få skriva av sig lite är det vikigaste för mig, är det någon av ni andra som känner igen sig är det kul, och vill någon kommentera det är det såklart trevligt - men det är fullt förståeligt om folk har annat de behöver göra i livet. Jag har heller inte sett det som att man är bunden till att delta - vill man inte vara med längre kan man bara sluta gå in utan att göra ett nummer av det. Ser inte heller detta som något substitut för vänner IRL och därför är förväntningarna/kraven därefter.

    Det här var min syn.

    Är det nån som har påstått att man måste kommentera varenda inlägg då?
  • Chokladälskaren

    Nä det är inte det man är ute efter att få uppmärksamhet för det kan man säkert få på annat håll om man nu vill det. Utan det är väl mer om man är orolig/nojig över nånting så kan det vara skönt med lite stöttning (eller kanske nån som har varit med om samma sak?). Alla är vi ju faktiskt olika. Och jag håller med er på den punkten att ibland kan det bara vara skönt att få skriva av sig men ibland vill man oxå ha ett svar. Men det är bara så jag tänker iaf.

  • Chokladälskaren

    Sen känner jag att det har blivit lite dålig stämning här inne oxå.

    Men lycka till ni andra med era graviditeter och bebisar.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)