Inlägg från: Chokladälskaren |Visa alla inlägg
  • Chokladälskaren

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    TheCoopers skrev 2011-07-21 15:13:13 följande:
    hahah jo för du är väl egentligen en chokladälskare ?
    Det kan du ge dig på att jag ärSkrattande. Nä men egentligen så älskar jag choklad precis så som mitt alias avslöjar, men nu har jag absolut inget sug över det, utan känner mig bara äcklad över all choklad som ligger på hyllorna i affären. Vilket är iof bra men jag tror ju inte att jordnötsringar är så mycket nyttigare hellerTungan ute
  • Chokladälskaren
    Stinis83 skrev 2011-07-21 20:53:03 följande:
    Jag är mest osugen på det mesta och har väldigt svårt för att äta. Frukt går hyfsat bra dock, och fil/yoghurt bara för att få i mig nåt. Förra graviditeten hade jag cravings på clementiner, kunde äta 20 om dagen! Vet inte om det räknas till surt eller sött, men ut kom en flicka :)

    Det ska bli kul att se vad man får cravings för den här gången :) I början av förra graviditeten fick jag sånt sug efter lussebullar, så jag ställde mig och bakade det. I juni :)
    Haha! Lussebullar i juniSkrattande. Ja varför inte. Är man sugen på det så absolut ska man äta det oavsett vilken månad det är på året och det är ju dessutom gott oxåTungan ute
  • Chokladälskaren

    Ursäkta men här kommer ett "oroinlägg". Jag har klarat mig från bruna flytningar/blödningar och sånt hittills men nu när jag var på toaletten så var det verkligen en brun flytning. Jag vet att så länge det bara är bruna flytningar så är det ingen fara, det är ju först när det kommer klarröda blödningar som man ska bli mer uppmärksam.
    Så nu har jag en binda på mig för då är det lättare att se om det kommer något.
    Igår så var jag jätteglad för jag har länge varit nojig och trott om jag ta ett digitalt test som visar hur många veckor man har varit gravid så kommer det att stå "ej gravid". Varför vet jag inte egentligen för jag har tagit så många vanliga test som har visat motsatsen men man blir ju så konstig och nojig nu när man är gravid.
    Visst visade testet "gravid" och att det stod 3+. Så allt där var ju helt bra och jag var lycklig ändå att få det hela bekräftatGlad. Men sen kommer detta idag. Det värsta är att det moler på i tjejmagen och det har det inte gjort på mig på länge nuObestämd

  • Chokladälskaren

    Jag vill bara tala om att mina bruna flytningar har avtagit. Har inte haft nåt mer nu på några timmar och jag har heller inte ont i svanken, ljumsken och i livmodern som jag hade innan under dagenGlad. Så nu får vi bara hoppas att det var ett falskt alarmTungan ute

  • Chokladälskaren
    Stinis83 skrev 2011-07-23 21:39:15 följande:
    Härligt Chokladälskaren! Hoppas du får en god natts sömn :)
    Tack detsamma!Glad
  • Chokladälskaren

    Jag vet, jag vet att jag är hopplös med min oro och nojighet! Men idag så har det fortsatt med bruna flytningar samt att det molar på både i svanken och i ljumsken emellanåt. Det kommer och gå under hela dagen. Det är inte varje gång det kommer bruna flytningar när man torkar sig och det är inte hela tiden det molar på utan ibland så känns det som vanligt. Men jag trodde att det hade slutat helt igår men det har det alltså inte gjort.

  • Chokladälskaren

    Grattis till alla er som har plussat nu nyligen och välkomna hitGlad.

    Jag har ju varit orolig nu sen igår ang om mina bruna flytningar så jag var på akuten nu i eftermiddags för att kolla upp det hela. Blev omhändertagen ganska fort faktiskt. Fick lämna ett urinprov och sen fick jag komma in till ett rum där en sköterska tog blodprov på mig. Fick ligga länge på den där britsen innan det kom en läkare som pratade jättedålig svenska så jag förstod knappt vad han sa och som sen förhörde mig om lite olika grejer. Han kände och klämde på magen och jag var så kissnödig när han gjorde detta så det gjorde verkligen jätteont.
    Efter detta klämmande och kännande så gick han ut ur rummet och kom tillbaka nästan en timme senare. Jag hade ju hoppats på att det skulle bli ett vul men icke då. Det blev bara en vanlig gynundersökning och dessutom så var han ingen gynläkare utan en vanlig läkare så han fick ha ett papper vid sidan som stod om hur man skulle göra. Kan även tillägga att han hade en ung tjej med sig in oxå som var kirurg egentligen och hade aldrig varit med om en gynundersökning på andra. Så båda stod där och kliade sig i huvudet samtidigt som dem försökte fatta om hur man skulle göra. Så pinsamt och jobbigt!
    Vilket fall som helst. Vad denna läkare kunde se så var det ingen fara. Han kunde inte se nån antydan till nån blödning utan det var bara vita flytningar längst upp i livmodern och längst ner så var det ytterst lite lite brunt. Men han ringde till en gynläkare i Växjö som såklart vet lite mer och han hade sagt det att det fanns inget att oroa sig över. Det är väldigt vanligt att det kommer lite bruna flytningar början av graviditeten.
    Detta stillade min oro lite men visst är man på sin vakt hela tiden. Men just nu så känns det hela lite bättre iafGlad

  • Chokladälskaren

    Jag ser verkligen inte framemot att föda. Kom ihåg hur ont det gjorde sist och jag orkade inte ens krysta ut moderkakan tillslut så bm fick hjälpa mig genom att trycka på magen. Men epiduralen som jag fick, gjorde verkligen susen. Utan den så hade jag inte klarat det. Så jag kommer oxå att köra på lustgas och epidural denna gången igen.

  • Chokladälskaren

    Jag har ju redan drabbats av foglossning så jag har lite svårt att gå ut och röra på mig som jag villObestämd. Men är det nån som vet vad man kan göra för nån slags träning fast man har drabbats av denna skiten? Jag vill ju inte skena upp i vikt eftersom jag har ung 10 kilos övervikt.

  • Chokladälskaren
    faceprimer skrev 2011-07-26 12:33:31 följande:
    Snart ska jag till MVC och träffa min barnmorska, blir lite nervös!
    undra om man träffar någon där man känner lite grann, vad säger man då liksom?
    får väl säga att... ja, jag ska prata om preventivmedel eller nått bara..
     haha, bor ju i en liten stad så risken att träffa nån man känner igen är rätt stor :-P
    Plus att en bekant faktiskt jobbar på MVC, haha.

    Är också spänd på vad man får för barnmorska hoppas jag får någon bra
    Är det ett hälsosamtal du ska gå på eller är det inskrivningen? Vilket fall som helst så är det kul och spännande vilket som. Det blir mer verkligt dåGlad. Förra gången när jag väntade min dotter så hade jag en hemsk bm. Som tur väl var så var hon ledig ganska mycket så då fick jag träffa en annan istället. Men denna gången så verkar det som om jag har fått tag på en bra iafGlad. Pratar VÄLDIGT mycket men det gör jag med så det kan jag leva medTungan ute
    Om två veckor så är det inskrivning och i vecka 15 så får man lyssna på hjärtljudet och det ska bli supermysigtGlad.
    faceprimer skrev 2011-07-26 12:31:39 följande:
    du kan inte göra pilates hemma? pilates är ju bra för kroppen och lugn och skonsam träning...
    annars simma, det sägs också vara bra..
    ja simning har jag tänkt på ganska mycket. Så jag tänkte att jag skulle börja med det så fort dem har öppnat inomhusbadet här igen i stanGlad
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)