Inlägg från: Chokladälskaren |Visa alla inlägg
  • Chokladälskaren

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    BebisVagga skrev 2011-07-13 15:02:25 följande:
    jag e dum i huvet...

    var bara 2 timmar sedan jag kissade så vad trode jag egentligen.. men vet ni... det visade minsann +..
    svagt som tusan, men + iaf

    så nu tror jag.. Jag e gravid..
    3+5

    vad tror ni?
    Som jag skrev i tråden "bim i juli" att testlagrets stickor kan man lita på. Så dyker det upp två streck så är man gravidGlad

    Grattis grattis!!
  • Chokladälskaren

    Är det nån mer än jag som har märkt att urinet luktar mer annorlunda nu när man kissar? Tycker att det är mer åt det söta hållet. Det är iaf nånting som jag inte känner igen.

  • Chokladälskaren
    aikidoaasa skrev 2011-07-13 20:36:16 följande:
    Jag håller nog med dig där. Jag har själv reagerat över detta då jag varit på toa... men tänkte att det kanske bara är mitt luktsinne som bråkar lite... för det har det gjort i andra fall redan.

    Ja det har du ju rätt iGlad. Nu känner man ALLT vare sig om man vill det eller inteTungan ute.
  • Chokladälskaren
    HaBaNiTa skrev 2011-07-15 01:57:20 följande:
    Hej alla söta fina tjejer nu är det bekräftat. Det är missfall hcg:n hade sänkts rejält från 825 till ca 20!!! Nu har jag gråtit till och från och det kommer nog vara så ett tag framöver. Känns som om någon har dött. Är i chocktillstånd just nu. Är yr emellanåt och sedan växlar humöret från gråt till skratt till o bara sitta o stirra! Fy detta önskar man inte någon. Tack till alla som har skrivit så fint. Önskar er alla det bästa och att ni snart får era fina bebisar. Vi kommer också dit någon dag. Ger inte upp så lätt, måste bara sörja klart. Puss på er!!! Ps: Kan någon vara snäll o ta bort mig från listtråden???
    Nej Habanita vad tråkigt! Skickar en massa styrkekramar till dig och din familj
  • Chokladälskaren
    faceprimer skrev 2011-07-15 13:44:48 följande:

    Idag när jag hade varit ute med hunden på lång promenad, så fick jag plötsligt jtäteont i svanken och i "tjejmagen" / ljumskarna. ÄR orolig för att de kan vara foglossning redan??
    Det gör verkligen riktigt ont. Mår även lite illa. Blev jätte nervös att de kunde vara MF först, men jag blöder ingenting överhuvudtaget så vill inte tänka att det är MF. Så länge man inte blöder så kan det ju inte vara MF väll?

    Någon som har erfarenhet av foglossning sen innan eller kanske vet vad detta kan vara?
    Eller kan de vara att de är livmodern som växer, som gör så riktigt ont? Det konstiga är ju att de kom precis efter en promenad också... riktigt ont gör det.
    jag är ju bara i v.6 men har även läst om de som drabbats av foglossning såhär tidigt. Bor dessutom högst upp i ett våningshus med flera trappor och cyklar långt varje dag till jobbet.


    jag har/haft jätteproblem med foglossning nu under denna grav. Man kan få det väldigt tidigt. Jag får oxå exakt samma smärta som du som håller i sig i både svanken, livmodern, ljumskarna m.m...
    Jag är ju oxå bara i vecka 6 och har haft detta sen innan jag fick mitt plus... vissa dagar så har jag verkligen molande värk i svanken hela dan om jag har ansträngt mig dagen innan. Jag har ännu inte fått några blödningar så nåt tecken på mf är det nog inte. Så det är nog ingen faraGlad.

    Det verkar vara vanligare än vad man trorFlört
  • Chokladälskaren
    BebisVagga skrev 2011-07-15 16:10:14 följande:
    Har gjort 5 stickor med + från testlagret. Bim idag... Men gjorde precis ett rfsu test som var neg i 5 min innan ett svaaaaaaaaaagt + kom..... Har jag slutat vara gravid plötsligt?......
    Du behöver ju inte testa mer. Du har ju t.o.m fått det bekräftat av bm att du är gravid! Slappna av och njut av att du är gravid istället.

    Jag tog alla mina test innan bim(första var på bim-5 som visade ett svaaaagt streck) sen tog jag nästa dagen efter och dagen efter det oxå som visade hela tiden liiiite starkare för varje gång. Sen nu för några dagar sen så ville jag se om det hade blivit ÄNNU starkare och det hade det verkligen blivit. Var t.o.m starkare än kontrollstrecket. Så det är ingen tvekan om att jag är gravidSkrattande.

    Jag var oxå nojig i början över mf och allt vad det heter men nu så har jag helt släppt dem tankarna och bara njuter av att veta att jag är gravidGlad
  • Chokladälskaren
    BebisVagga skrev 2011-07-16 21:21:20 följande:
    Gabriel blir 4... Så bebis får ta hans gamla vagn. Peutonia eller vad den hette från 2007 kollektionen
    Du menar nog TeutoniaTungan ute
  • Chokladälskaren
    LillaAnna86 skrev 2011-07-16 20:01:22 följande:
    Förra gången kunde de inte se på rutinUL, han knep ihop hehe. Då valde vi att låta det vara en överraskning. 
     
    Men den här gången har vi (iaf jag) ;P bestämt att vi ska göra ett könsUL om de inte kan se på rutinen. Mest av praktiska faktiskt och för att jag inte kan hålla mig! Det kan ju vara skönt o veta om eller hur mycket nya kläder man behöver köpa exempelvis eller färg på vagn etc :)
    Vad det blir spelar ingen roll alls, men jag kan inte låta bli att önska en flicka så att vi har en av varje :):) 

    Hur gör ni som har tidigare barn i 2-3års åldern.. tänker ni köpa syskonvagn, en liggvagn med ståbräda, använder ni vagn som de andra barnet/barnen använt eller hur har ni tänkt?? Tips på bra vagnar som fungerar lika bra på landet som i stan? Skrattande Vi ska nämligen slänga Vincents liggvagn (den är trasig och köptes begagnad) och spara hans sittvagn till de tillfällen bara han ska följa med nån av oss. Men jag skulle egentligen vilja ha en syskonvagn som går att göra till en enkelvagn också, det skulle vara det mest praktiska.. tror jag :P
    Haha är det bara jag som inte kan hålla mig från dessa tankar och funderingar? ;)
    Vi har faktiskt börjat med att titta både efter vagn och spjälsäng och vi är rörande överens om vad vi ska köpa. Men det är inga begagnade grejer så det kommer att kosta en hel del oxå så det blir till att spara i några månader framöver nu.
    Det är så kul att gå runt för att titta på babygrejer men det känns lite väl tidigt att köpa nånting ännu... eller jo en babymobil som man kan hänga ovanför spjälsängen/skötbordet blev köpt på Ikea i torsdags och även en dreggellapp från Tradera men annars ingenting. Man har ju tid på sig för att köpa allting såntFlört.

    Idag var jag i Jkpg med en kompis och jag fick sån molande värk i svanken efter att ha gått in och ut i alla affärer så jag var tvungen att sätta mig på en parkbänk utanför affärerna och sitta och glo på folk istället som gick förbi. Kände mig som en gammal pensionär som har problem med sin rygg och att gå. Satte sig en gammal dam jämte mig på bänken och då blev det verkligen bekräftat, haha!! Sen kändes det som om alla i butikerna hade hällt på sig en massa parfym. Det luktade så starkt och så mycket olika lukter. Märks att man har fått bättre luktsinneFlört.
  • Chokladälskaren
    Daysis skrev 2011-07-16 22:36:00 följande:
    Får man fråga varför du inte vill köpa begagnade grejor? Jag tänker nämligen precis tvärtom, kommer försöka köpa så mycket som möjligt begagnat, inte bara för pengarnas skull utan för att det även känns miljövänligare om man kan återanvända..
    Javisst får du detGlad. När jag väntade dottern så hade vi(jag och min dåvarande sambo) väldigt ont om pengar så då blev allt begagnat. Antingen som vi köpte själva eller som vi fick av nån släkting. Men vagnen som vi hade då var inte så bra som vi hade blivit lovade utan hjulen lossnade hela tiden och bara skenade iväg åt ett annat håll när man var ute gick med den. Så det var ju totalt livsfarligt. Nu tror jag ju inte att det skulle hända igen. Men tycker ändå att det hade varit kul att få köpa lite nytt denna gången istället. Sen skulle vi få tag på en billig och en BRA vagn denna gången så är det ju inget som säger att vi inte hade kunnat köpa den istället.
    Men som det ser ut nu så lutar det åt att vi köper nytt, även om sambon är lite skeptisk till att köpa den dyra nya vagnenSkrattande
  • Chokladälskaren

    Däremot så har jag budat hem lite begagande mammakläder på TraderaGlad

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)