Inlägg från: Chokladälskaren |Visa alla inlägg
  • Chokladälskaren

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    HaBaNiTa skrev 2011-07-10 23:08:44 följande:
    Hej alla mina fina tjejer i denna tråd! Måste bara meddela att vi är på väg till gynakuten då jag började blöda för en stund sen :( är så jäkla ledsen och kan inte sluta grina!
    Håller tummarna!!
  • Chokladälskaren
    HaBaNiTa skrev 2011-07-11 00:52:11 följande:
    Kom precis hem. Läkaren kunde inte säga om det var missfall eller inte då det är för tidigt att säga då jag är i v4+6 o man kan inte se fostret föränn man är i v6+ men jag blöder inte mer och slemhinnan är lika tjock som den ska vara i en normal graviditet. Så de tog hcg prov och jag ska få en tid för VUL i v6+3 och ett nytt hcg prov för att kolla om hormonerna har gått upp eller ner. Så det är bara o vänta :-/ blöder inte längre. Läkaren sa även att blödningen kan bero på alla hormoner som jag äter och den behöver inte komma från livmodern utan kan komma från livmoderhalsen eller slidan. Nu ska jag försöka sova puss på er
    Jag gjorde en ivf för drygt fem år sedan. Jag blödde precis i början av graviditeten. Det gjorde inte ont och det var inte större än en fem krona. Jag blev så klart orolig och ringde min läkare och han sa oxå att det kan bero på alla hormoner som jag åt så det var ingen fara på taket. Idag har jag en dotter på 4.5 årSkrattande. Så jag tror inte att det ska vara nån fara. Blöder du inte heller längre så är nog allt okGlad.

    Lycka till!!
  • Chokladälskaren

    Jag har absolut ingen aptit och skulle kunna gå hela dagar utan att äta nånting men ändå har jag gått upp två kilo på bara några dagar!!!Förvånad Mycket märkligt! Jag som hade tänkt att jag inte skulle gå upp så mycket denna gången(förra graviditeten gick jag upp 15 kilo). Börjar känna mig lite smått obekväm med min "stora" kropp/mageRynkar på näsan

  • Chokladälskaren
    micksaan skrev 2011-07-11 08:03:27 följande:
    Men 15 kg är ju inte mycket egentligen?? En graviditet väger ju 13 kg säger man. Jag gick upp 35 kg med dottern !! Där kan jag då säga att jag tänker inte gå upp lika mycket denna gång...
    Jo men då hade jag ung 10 kilos övervikt(har jag nu oxå) på inskrivningen och klassades som överviktig gravidObestämd. Gick inte upp mer än ett par kilo i början. Allting kom i slutet när jag började samla på mig en massa vätska. Gick nästan upp 1 kilo om dagen då.

    Då håller vi tummar och tår för att du håller dig under 35 kilos gränsen denna gången dåFlört.

    Jag kommer definitivt gå upp ung lika mycket som 35 kilo under denna graviditetFörvånad.

    Men jag förstår inte hur man kan gå upp om man inte äter nånting. Jag äter knappt ingenting. Varken mat eller sötsaker.
  • Chokladälskaren
    Stinis83 skrev 2011-07-11 15:41:15 följande:
    Jag var på Apoteket idag för att köpa folsyratabletter men glömde helt bort det och kom hem med ett digitalt och ett vanligt CB istället ;) Det digitala sa "Gravid 3+" :D Och det borde stämma med v 5+2 som jag är i. Glömde ringa bm idag...

    Jag är så yr och helt slut idag, och har ingen som helst aptit. Nu är det lite bättre dock med yrsel och så. Nästa gång jag ska gå på toa ska jag ta det vanliga CB't. Men shit alltså, att se ett digitalt "Gravid" var underbart! Jag började tro att jag inbillade mig :)
    Åhh vad underbart och kul att få det verkligen bekräftat på det viset att man är gravid.). Jag vågar inte köpa ett digitalt test för jag tror bara att jag har inbillat mig alltihop och att det kommer att stå istället "ej gravid". Men jag vet ju egentligen att det inte skulle visa det men oron finns ändå därTungan ute
  • Chokladälskaren

    Samma här. jag rapar och fiser hela tidenSkrattande. Jag är inte direkt lös i magen men jag springer flera ggr om dan. Bara bra så att man rensar ut liteFlört

  • Chokladälskaren

    Jag vill ju oxå mår så där jätteilla så att jag inte kan äta nåt och gör jag det så kommer det bara upp igen. jag tänkte att jag skulle försöka röra på mig så mycket jag kan nu under graviditeten men foglossningen sätter minsann stopp för det så det lär ju inte blir så mycket med det och för att inte rusa upp till 20-30 kilo plus så måste det ju definitivt vara bättre att må illa och spyr. Då går man ju iaf inte uppTungan ute

  • Chokladälskaren
    faceprimer skrev 2011-07-11 21:50:33 följande:
    Kan passa på att fråga er lite till, skulle behöva lite råd så skulle uppskatta om någon orkade läsa.

     Det är så att mitt jobb är jätte stressigt, det är väldigt fysiskt påfrestande, jobbar i en matkedja och man står upp konstant, verkligen konstant, det är mycket rörelser, böja sig ner, hämta saker,  det är tunga lyft, stress, stress, stress, stress och man har inga regelbundna raster utan får sätta sig ner och äta mat och sen börja jobba igen, har inte ens 30 min rast. man kan inte sätta sig ner för att andas och ta de lite lugnt utan de är full rulle konstant och efter en jobb dag bara värker det i hela kroppen och gör ont,  jag kan också få hjärtklappning på jobbet för det är så himla stressigt. Plus att de är väldigt dålig arbetsmiljö så det är väldigt jobbigt att vara där så det är psykiskt påfrestande också.
    Är de verkligen bra för kroppen att ha det sådär under en graviditet? på ett sätt vill jag berätta för min chef så hon vet om, så jag kanske får sätta mig o vila lite, men å andra sidan så vill jag inte berätta såhär tidigt då jag inte har så stort förtroende för henne.
    Men jag känner att de finns inte en chans att jag vill fortsätta såhär, för jag är redan sönderstressad på jobbet som det är, och nu har jag även en graviditet att ta hänsyn till, det kan ju knappast vara bra för fostret att känna såhär på jobbet. Det är nästan så jag känner att jag vill sluta. Jag trivs inte heller på jobbet men de är ju en annan historia.
    I nuläget får jag gå in på toaletten och sätta mig för att lyckas andas och samla mig i ett par minuter. För man hinner aldrig göra det annars.... Känner verkligen att detta inte är bra för min kropp.

    Jag vill verkligen inte riskera min graviditet genom att vara på ett såhär påfrestande jobb... Att gå ner i arbetstid är inte ett alternativ för jag jobba ungefär bara halvtid ändå, de är dock väldigt upp delat med timmar, ibland jobbar jag 8h/dag och ibland bara 3, men det spelar ingen roll för redan efter någon timme så är man helt stressad och har ont i kroppen.
    Tips på vad jag kan göra?
    Jag har oxå ett tungt och stressigt jobb. Jag jobbar i en distribution på lokaltidningen här i stan. Och där innebär det ALLTID är mycket tunga lyft, spring och stress. Jag vill inte riskera nånting i min graviditet så jag har berättat det för mina arbetskollegor även för "chefen" som jobbar som chef när inte den ordinarie chefen är där. Så dem vet om det. Vi jobbar så tätt ihop varje dag så jag tycker inte att det är mer än rätt att dem ska få veta det så att man kan få lite avlastning iaf eller få göra lite av de enkla uppgifterna istället. Sen jobbar jag oxå bara halvtid i grunden vilket innebär att fyra av fem dagar så är det allt från 3-4 timmar om dan och den 5 är 8 timmar. Jag har inte råd att gå ner mer så det måste jag jobba för att kunna få en någorlunda bra föräldrapenning iaf.
    Men arbetskollegorna och "chefen" blev glada och tog det väldigt bra. Så nu hoppas vi att jag få den hjälpen jag behöver nu när jag är där.
  • Chokladälskaren
    canjjj skrev 2011-07-13 12:48:06 följande:
    Jag har sett att det finns många bf mars 2012 trådar, diskuterar ni i alla eller håller ni er till en?
    Jag diskuterar i allaSkrattande
  • Chokladälskaren
    Monkin skrev 2011-07-13 13:51:59 följande:
    Hejhej!
    Jag plussade igår Skäms
    Jag är 20(21) år och det blir vårt första barn!
    Jag är spänd, rädd men mest glad Glad

    Enligt kvinnan som hjälpte mig på ungdomsmottagningen så ska jag föda i Mars 2012.
    Grattis, grattis och välkommen hit
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)