Inlägg från: Chokladälskaren |Visa alla inlägg
  • Chokladälskaren

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    faringe skrev 2011-07-27 20:27:54 följande:
    Idag har vi fått se ett litet hjärta som slår:) så härligt. Allt såg jätte bra ut 18mm stor.enligt vul är jag i v8+4 å enligt fl 7+2 men min gyn sa att det är svårt att säga så tidigt för att killar växer lite snabbare i början.så vi får vänta till UL å få ett säkrare datum. BF mellan 3-11 mars:)

    Jätteskönt att få ett sånt positivt beskedGlad och det var ju ganska stor skillanad fl graviditetsuträkning och enligt vulSkrattande.
  • Chokladälskaren
    faceprimer skrev 2011-07-27 20:53:42 följande:

    Någon mer än jag som inte har någon matlust alls? I början av graviditeten, precis när jag plussat, åt jag hela tiden! nu har jag ingen matlust alls, inget sug efter nånting, varken sött eller salt just nu.. Innan älskade jag choklad, jag har nog inte ätit choklad som jag själv köpt en gång sen jag blev gravid, är inte ett dugg sugen på det, inget godis heller... O sen blev de jordnötsringar jag blev sugen på, men inte... nu är jag inte ett dugg sugen på det heller.. känner heller inget sug efter någon speciell mat, dryck... ja.
    Det är inte så att jag mår illa så jag inte är sugen på något, jag mer bara far illa av all mat... 


    För mig var det mer tvärtom. När jag plussade så hade jag absolut ingen matlust alls och var inte sugen på nånting heller. Godis/kakor var det inte ens att tänka på just då. Nu har allt det där kommit tillbaka och jag är ofta hungrig men inte direkt sugen på nåt speciellt. Men sen när jag äter så blir jag mätt på en gång och kan bara äta några tuggor. För att sen sitta på toaletten en bra stund för att jag har sån knip i magen.
  • Chokladälskaren

    Imorgon är det dags för vul. Egentligen ofrivilligt. Men det känns nervöst och lite pirrigtGlad. Hoppas hoppas att det ser bra ut.

  • Chokladälskaren

    Min sambo var med på hälsosamtalet och ska även vara med på vul imorgon. Men det är ju för att han är ledig på förmiddagar som han kan följa med. Han skulle aldrig ta ledigt för jobbet för att följa med på alla besök hos bm. Men sen vet jag att när det blir dags för att lyssna på hjärtljud och ul så kommer han att vara med på det oxå . Men annars så nej.

  • Chokladälskaren
    Altezza skrev 2011-07-28 21:07:35 följande:
    Min bm har fortarande semester...hon är tillbaka när jag är i vecka 10 och det är då man brukar få komma på inskrivning här. Häslosamtal var jag på när jag väntade första barnet, inte andra å jag tror knappast det blir något denna gången heller

    Ni som har barn, när berättade/ska ni berätta för barnen att de ska få syskon?
    Jag tänkte berätta det för min dotter när jag har passerat vecka 12. Vill inte berätta det för henne redan nu och sen om det skulle skita sig. Blir svårt och krångligt att förklara det då. Så jag tror att jag väntar ett tag till
  • Chokladälskaren

    Hej allihopa! Imorse så var jag och sambon på vul för att kolla så att allt var ok med bebisen. Och det var det verkligenSkrattande. Man fick se en liten heffaklump som rörde sig hej vilt där inne och man såg även hjärtat som tickade på så fintGlad. Enligt läkarens beräkningar så skulle jag vara i vecka 7+4 och det är jag här på fl oxåGlad.
    Så hon sa de oxåt att om vi var oroliga innan så behöver vi absolut inte var det nu för allt såg bara väldigt normalt och bra ut, den växer som den ska osv.
    Så nu är jag väldigt mycket lugnare iaf.Glad

  • Chokladälskaren
    AMWDDZ skrev 2011-07-29 14:01:41 följande:
    Hej kul å se att ni blivit gravida och att ni mår bra.....själv ska jag också ha bf i slutet av mars.....och själv plussade jag i mitten på juli månad och är jätte glad......har ngn varit på VUL ännu?
    Ehh jappGlad. jag skrev inlägget före dig om att jag har varit där idag och gjort ett vulTungan ute
  • Chokladälskaren
    AMWDDZ skrev 2011-07-29 14:01:41 följande:
    Hej kul å se att ni blivit gravida och att ni mår bra.....själv ska jag också ha bf i slutet av mars.....och själv plussade jag i mitten på juli månad och är jätte glad......har ngn varit på VUL ännu?
    Glömde även att skriva Grattis till plussetGlad. GRATTIS, GRATTIS!!Skrattande
  • Chokladälskaren
    Amelie85 skrev 2011-07-29 18:21:19 följande:
    En fråga om alkohol

    I onsdags hade jag ägglossning, kan jag dricka alkohol idag utan att det tar skada? Jag är ju inte ännu gravid?                              
    Ja absolut!! Det är först när du får ditt plus på stickan som du inte ska dricka alkohol. Innan dess så är det bara att köra påSkrattande
  • Chokladälskaren
    Amelie85 skrev 2011-07-29 18:25:23 följande:
    Okej ja för denna månad har vi jobbat flitigt på en bebis.. skulle kännas dumt att riskera att ägget blir dåligt eller något sådant!
    Nej då det är ingen fara för nånting sådant... jag tror inte att det skulle påverka äggkvalitén om man dricker lite alkohol under äl eller efter det. Det är först när man får sitt plus på stickan som man ska sluta med sånt.
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)