Inlägg från: Chokladälskaren |Visa alla inlägg
  • Chokladälskaren

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Var hos bm idag och allting såg bara bra ut utom järnvärdet som låg på 116. Alldeles för lågt enligt min bm så nu "skällde"  hon  lite på mig och sa att jag måste sköta att ta mina järntabletter mycket oftare och helst i samband med apelsinjuice, så nu har man inhandlat det oxåFlört. Hon mätte magen och det låg på 29 sf mått och då går jag ändå in i vecka 32 på onsdag, så jag har bara ökat 2 cm på en månadObestämd. Låg iaf under normalkurvan just nu sen ligger jag still med vikten från förra gången när jag var där. Så totalt så har jag gått upp 5.5 kilo sen inskrivningen. Men det lär ju säkert komma sen ännu senare i graviditeten, så går jag istället upp 5 kilo på två veckor eller nånting såntGlad.

  • Chokladälskaren

    Det hade jag missat totalt i tråden. All lycka till till dig, Scorpio85. Hoppas att allt kommer att gå fint. Men det gör det säkert, det är ju så kunniga här i Sverige på tidiga födslarGlad

  • Chokladälskaren

    Scorpio85: Vad spännande!! Vad mysigt och kul att du snart har eran bebis hos erGlad

  • Chokladälskaren
    79anil skrev 2012-01-09 19:35:05 följande:
    Gud va spännande!!!! Jag pratade faktisk igår om att man kanske skulle börja packa väskan... Är i v 33 (32+1)

    Lycka till!!!!! 
    Redan i vecka 33??!! Shit vad tiden går fort alltså, då är det ju inte så lång tid kvar nu dåGlad.
    Annars allt bra med dig?  Här börjar det bli ganska tungt, känns både i ryggen och i knäna om man står upp för länge.
    Vi flyttar rätt så snart så det är rätt så mycket att fixa nu innan med att rensa ut skåp och annat samt att försöka packa så mycket som möjligt. nu innan för man blir ju inte direkt smidigare med tidenFlört

    Har du börjat inhandla nånting till bebisen än?
  • Chokladälskaren
    79anil skrev 2012-01-09 20:00:40 följande:
    Spännande med flytt!! Bär inte för mycket bara! Jag flyttade en låda i källaren igår kväll och idag har jag inte kunnat gå knappt!! Fogarna bara skriker.

    Jag känner det mst i fötterna om jag har stått upp länge.

    Jag har köpt ett par sovpåsar på tradera och sen köpte jag vagn igår! Hittade en tjej här i Ljungby som hade en Fun för 2900. Hur fin som helst!     
    Usch då, det låter ju inte alls braRynkar på näsan. Var rädd om dig. Nä då här ska inte bäras mer än absolut nödvändigt, låter karlarna ta hand om det grovgöratFlört. Men lite smågrejer som att packa och så går ju än så länge bra iaf. Men det är verkligen dum tid vi flyttar på. Vi börjar flytta in lite smått mitten på feb så har man otur så går säkert vattnet mitt i flytten, haha!

    Det var ju ett  jättebra pris för vagnen, det var ju verkligen ett kap. Ibland så är det bra med begagnatFlört.

    Hur är det med din förkylning förresten? Hoppas att det har blivit bättre nu.  
  • Chokladälskaren
    jempalainen skrev 2012-01-09 20:57:22 följande:
    Chokladälskaren: Skönt att allt såg bra ut hos bm men konstigt hon gick i taket för ditt blodvärde, tycker inte det lät farligt lågt :)

    KHjärtaJ: Klart du är välkommen hit! :) Ju fler desto roligare!     
    Nä för när man läser andras inlägg om deras järnväde så verkar ju mitt ligga rätt normalt ändå. Konstigt! Men sen har hon ganska lätt för att oroa sig över saker och ting oxå:/
  • Chokladälskaren

    Jag tror att jag oxå ska köpa en semla imorgon. Det är ju sånt evigt prat om dem härinne så man blir ju så himla sugenFlört

  • Chokladälskaren

    Jag står oxå helt still i vikten. Från vecka 27-32 så har jag inte gått upp ett gram och totalt sett så har jag gått upp 5,5 kilo under hela graviditeten. Jag förstår inte hur det kan komma sig, jag tycker jag vräker i mig sötsaker varje dag. Men det blir väl som när jag väntade dottern att de tre sista veckorna så skenar det iväg och så går jag säkert upp fem kilo till.

  • Chokladälskaren

    Har börjat att jobba extra på jobbet efter min uppsägning och min plan var att jobba minst januari ut, kanske halva februari oxå men det kommer aldrig att gå. Har känt nu flera dagar i rad att jag har fått så ont i ryggen, knäna och hela magen bara drar ihop sig och blir jätteöm. Sen dagen efter så har jag så ont överallt så jag kan knappt gå. Så jag måste nog ta det betydligt lugnare och lyssna på min kropp när den säger ifrån. Pengar går det alltid åt och det är verkligen bra att ha men kroppen är desto viktigare vid såna här lägen.

    Vi ska flytta nu i februari så då har jag redan nu börjat med att rensa ut överallt och packa ner sånt man inte behöver. Men det känns oxå i kroppen när man lyfter alla dessa kartonger och kassar.

    Förutom att vi ska provköra ett par bilar som vi är intresserade av att köpa och köpa hem lite bullar och mandelmassa för att göra semlor så ska jag bara vila hela dagen idag.

  • Chokladälskaren

    Usch jag blir så satans trött på min sambo. Ännu en gång så har vi "lyckats" med med att bråka, och som alltid så är det om skitsaker egentligen. Så nu funderar jag helt allvarligt på att flytta till något eget för jag mår så dåligt varenda gång detta ske och börja nästan alltid gråta.. Det är precis som om vi inte kan leva ihop, vi bara ryker ihop hela tidenRynkar på näsan. Och det blir ju inte bättre över att man har hetsigt humör sen innan plus alla graviditetshormoner. Visst hade det varit tufft att ta hand om en femåring och ett spädbarn men samtidigt väldigt skönt för då är det bara vi tre och slipper alla dessa bekymmer med bråk och tjafs varenda dag.

    Nu vet jag att det inte kommer att bli så men tanken har slagit mig många ggr och innan jag träffade honom och även under tiden så bodde jag själv med  min dotter och det var faktiskt helt underbart och skönt. Visst saknar man det att ha någon hos sig som man kan ha lite vuxet sällskap med men hellre att vara själv än att bor ihop med någon så att man ändå bara mår dåligt hela tiden.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)