• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vårväntanochlängtan skrev 2012-10-08 21:35:51 följande:
    Min kille verkar ibland också ta det hårdare och är nästan mer otålig än jag ibland.
    Han ser inte graviditeten som slutade i missfall som att man har lyckats bli med barn en gång utan mer att man har förlorat ett barn en gång.
    Och är väldigt tjurig över att man ibland kan få vänta längre på hjälp eftersom man lyckats bli gravid själva innan.{#emotions_dlg.flower}
     
    Nellin: Fin hund! Är det en holländsk herdehund? Jag är själv hundtokig men det passar tyvärr inte så bra för oss att skaffa hund just nu. Men när det väl är dags blir det nog en Welsh spinger spaniel som första hund sen så är jag även totalt charmad av Boxrar vilket min sambo tycker är väldigt fula hundar, hihi Glad
    Han är faktiskt Holländsk Herdehund, blandat med vinthundsrasen Podenco. Så han är en lång, smal och snabbspringande holländare kan man säga. :) En riktigt fin blandning. Har precis fyllt ett, så han är en trotsig tonåring som hittar på bus varje dag, men jag älskar honom ändå :) Vi kämpar på för att lära oss samarbeta med varandra och lita på varandra. En dag i taget!
  • Nellin

    Vårväntan: Vilken fining där! Min busunge heter Sauron, men vi kallar honom en massa annat, så som Sören, Flin (för han ser ut som hyenan i lejonkungen) och Körven Långtarm för han korvar ihop sig precis innan han sträcker ut sig så han blir lika lång som jag.

  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-10-08 22:21:32 följande:
    Vilken fin man du har JZ79! :) min brukar också komma hem med godis då jag får mens! Det är skönt med stöd :) Jag vet inte om jag vågar/vill ta ett test imorgon. Vet hur besviken jag blir om det är negativt.. Kanske bara bättre att invänta mensen..har inga speciella känningar alls.. Flytningar bara, vilket brukar innebära mens..usch jag vet inte hur länge jag orkar.. BIM-4 idag.. Så BIM på fredag den 12/10. På onsdag så ska jag träffa min vän o hennes son (6 månader).. Längtar mycket men samtidigt är det jobbigt :/

    Jag känner igen den där rädslan för att få minus. Skulle du kunna tänka dig att vänta till någon dag efter BIM då?
  • Nellin

    Pastell, vilka härliga nyheter! Jag är glad för din skull. Nu ska det nog ta sig snart ska du se!

  • Nellin

    I morgon ska jag på VUL och kolla om pergon har resulterat i några ägg på G. Hoppas verkligen det. Och hoppas det tar sig också för fy vad dåligt jag mådde av tabletterna. Jag vill verkligen inte äta dem mer. Vi är också lite nervösa över mannens spermaprov. Måtte simmarna se bra ut!!!

  • Nellin

    Lillnosen, det var ju verkligen härliga besked! Skönt att veta att allt är bra verkligen. Hoppas ni inte behöver försöka så länge till nu.

  • Nellin

    Tjejer! Mannens spermaprov har redan kommit! Han lämnade det i fredags. Snabba ryck här, hehe. Allt såg bra ut. Han hade 68 miljoner tappra simmare, varav 45% var rörliga. Detta är tydligen normalt sa de. Det känns så HIMLA skönt verkligen.

    VUL visade att jag har tre stora ägg på väg (17 millimeter) och ett mindre som förmodligen inte kommer hinna mogna. Läkaren rekommenderade att vi inte har sex denna månad eftersom det är så många ägg. Vi har dock redan haft sex både igår och idag, och ÄL beräknas komma om bara några dagar, så lite riskfyllt är det här nu. Han sa också att jag inte ska äta pergotime något mer. Han tror inte att jag behöver det, med tanke på hur överstimulerad jag nu är bara av minsta dosen. Så han sa att vi ska fortsätta försöka på egen hand eftersom varenda prov och undersökning ser bra ut. Om vi inte har blivit gravida i december så ska vi göra provrörsbefruktning då. Det är planen.

    Det känns superskönt att inte behöva äta pergo något mer eftersom jag mådde skit. Det känns bra att jag har ägg på G, men lite tråkigt att det är för många. Lite läskigt med tanke på att vi ändå har haft sex och jag vill INTE ha trillingar. Eller tvillingar. Men nu är det som det är och vi tar det som det kommer. Jag är tacksam över att prognosen ändå är så god. Vad skönt att ha gjort hela utredningen och vad fort allt har gått!

    Nu kör vi på med glatt humör fram till december. Då har vi försökt i två år. Om inget plus har dykt upp då så kör vi IVF, men hoppas såklart på att slippa det. 

    Idag är en bra dag i allt väntande och kämpande.

    Hjärta 

  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-10-10 14:37:25 följande:
    Då är vi lite i samma situation då Vårväntan.. Tycker också det är jobbigt att ringa det där samtalet. Kram
    Alla tycker och känner såklart olika, och jag ska inte säga bu eller bä om vad ni ska göra. Vad jag däremot vill säga är att både jag och min fästman var väldigt ängsliga över att ta tag i utredning och vi drog på det i mer än ett halvår. För tre veckor sedan var vi på första besöket och idag är allt klart. Vi har fått testa pergotime, vi har fått svar på alla prover och jag kan bara säga att det är hur skönt som helst.

    För oss har den här utredningen inneburit en sådan lättnad. Vi får den hjälp vi behöver. Vi vet nu hur planen för kommande månader ser ut och det är så himla skönt. Och all den där oron vi hade visade sig vara i onödan. Visst är det lite nervöst och väldigt intimt, men inte så farligt som jag trodde. De är så skickliga och arbetar så bra med människor.

    Jag hoppas att ni får komma iväg och får allt gjort för jag tror verkligen att det kommer kännas mycket bättre efteråt även för er.

    Lycka till! 
  • Nellin
    mamma0702 skrev 2012-10-10 19:34:20 följande:
    Härligt nellin!! Så skönt för er! Jag känner glädjen rakt igenom telen :)

    Här är det bim-6.. Vilket betyder att man letar tecken ;) mådde såå illa imorse men väljer att tro att det är PMS då det är så tidigt .. Kram
    Åh, jag håller tummarna att det är rätt slags illamående! Heja heja heja!!!

    Jag kan inte släppa tanken på att vi har haft sex och att TRE ägg är på väg.
    Skulle inte ni noja lite? Samtidigt är det ju så dubbelt, när det enda man längtat efter i 22 månader är ett plus, och nu plötsligt så ska det helst inte ta sig. Man blir ju virrig alltså...
  • Nellin

    Tack hörrni! Det går ju som sagt inte göra nåt åt det nu. Kanske blir det tre, kanske två, förhoppningsvis EN, men också kanske ingen. Tiden får utvisa. Jag har ändå vunnit guldvinst idag! :)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus