• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Chleome: GUD så spännande! Jag håller verkligen tummarna för er. Ni har ju verkligen gjort allt man kan göra. Heja heja heja!
  • Nellin

    Hej på er!

    Oj oj vad ni skriver! :) Jag håller alltid tummarna när jag loggar in att någon ska ha fått plus, och snart börjar det sannerligen bli dags för det. :)

    Bara för att vi inte alls försökt denna månad så misstänker jag att jag fått ÄL. Så typiskt, jag som aldrig får det. Jag vet ju såklart inte, men jag har haft molvärk igår och lite i förrgår på vänster sida, och fått väldigt ont i brösten. Jag känner mig helt enkelt annorlunda i kroppen. Förra cykeln blev ju 37 dagar, så jag har ju tappat bort mig helt i räkningen på den här cykeln, och vi har som sagt lagt allt på hyllan just nu, så det känns lite typiskt.

    Hur som helst, om två timmar ska vi till fertilitetskliniken för första gången. Jag är ASNERVÖS! Usch vad läskigt, men så spännande! Vi har inte fått någon info alls om vad som ska göras. Jag misstänker att de inte ska ta några prover idag, eftersom de inte vet var i cykeln jag är. Mannen har inte heller fått nån info om att han ska lämna prov. Så jag misstänker att det bara är en intervju typ. Ändå läskigt! :)

    Tänker på er sötnosar!

    Kram kram! 

  • Nellin
    kanske 4a skrev 2012-09-19 12:19:27 följande:

    Lycka till idag! Har ni tagit paus för att ni vill det eller för att ni måste? Annars är det ju bara att köra på om ni känner för det. kram
    Tack! :) Vi tog paus denna månaden för att få vila lite emotionellt, och för att bara vara med varandra. Vi har varit så uppslukade av bebisverkstad så vi blev nästan maniska, och väldigt deppiga. Så nu när vi visste att vi skulle få hjälp så bestämde vi att ta några veckor innan kliniken och bara skita i allting. Det har verkligen varit jätteskönt och vi behövde det verkligen. Vi har varit mycket gladare sedan dess. Lite typiskt är det ju att jag förmodligen fick ÄL nu då, men vad tusan... det kommer fler! :) Så nu är det dags att ge sig in i verkstaden på allvar igen, men med kliniken till hjälp. Skönt!

    Tack alla för era lyckoönskningar! Ni är guld! 
  • Nellin

    Det gick jättebra! Sååå skönt att det första är gjort nu så att vi är igång.
    De gjorde gynundersökning och VUL. Allt såg bra ut, och trots min PCO tyckte hon att allt var fint och ändå såg normalt ut. Hon tyckte det såg ut som om jag faktiskt fått ägglossning denna månad. TYPISKT! Men men, det är ju ett gott tecken, även om vi inte försökt denna månad. Vi har trots allt haft sex, så kanske att det kan ta sig. Man hoppas ju.

    Jag ska ta alla blodprover nu på måndag för det är rätt dag i cykeln för detta. Då kommer jag också få bekräftat om jag faktiskt fick ÄL. :)

    Min man lämnade kissprov och blodprov. Om allt ser bra ut där så lämnar han spermaprov om 1,5 vecka.

    Jag fick pergotime utskrivet och kör igång med det när mensen kommit. Nu när jag ändå fått ÄL så hoppas jag ju såklart på att det tagit sig på något mirakulöst vi så vi slipper köra pergo, men hur som helst så har vi tabletterna. Och i vanlig ordning kommer jag då att få gå på VUL för att kontrollera tabletternas effekt och antalet mogna blåsor.

    Nu är bollen i rullning!!!!!!!!!! :)

    Och det var inte alls så farligt som jag först trodde. De är ju så skillade på det de gör och det var verkligen ett trevligt första möte. Känns mycket bra! 

  • Nellin

    Jag har aldrig från ÄL-stimulering förut, aldrig ätit pergo... Mår man skit? Vad ska jag förvänta mig? Hur många mg började ni med?

  • Nellin
    Williams Mamma 070824 skrev 2012-09-19 18:03:36 följande:
    Jag har ätit dubbeldos nu och jag mådde bra men ett humör från helvetet ingen bra kombo med två trotsiga barn
    Hehe, det kan jag tänka mig. :) Och jag som redan har ett sådant humör, hur ska detta gå? Förvånad
  • Nellin
    FridaF skrev 2012-09-19 20:27:48 följande:
    Nellin: härligt att höra. jag har ätit några månader nu. började med enkwl kur..dvs 5mg. Den månaden fick jag ingen äl men humösvängningar från helvetet..mycket tårar och utbrått. Andra månaden fick jag dubbel kur och släppte ju på den fyra ägg. då både kände jag mig gravid och såg även ut så. va så svälld och öm. det tog sig inte och inga humörsvängningar fick jag heller. denna månad åt jag enkel kur, vet inte hur många ägg jag släppte men glad gubbe fick jag iaf på denna enkla. Dom har nu slutat göra vul och blodprov....vi väntar på ivf och detta var sista kuren innan det drar igång.
    Okej, tack för ditt svar! Trist som attan att det inte tog sig alltså. :/ Hon pratade också om att vi skulle få gå vidare med ivf om det inte funkade med pergo. Får hoppas att det gör det. Man får väl ge det några månader i alla fall, men jag tänker inte vänta i ytterligare 20 månader i alla fall. 

    Tänk att det ska behöva vara så trixigt för en del och så enkelt för andra. Men jag försöker tänka att när det väl kommer, så är ju lyckan total och då kanske man rent av är glad att man fick vänta så länge på det goda. Jag menar, det goda kanske blir ÄNNU godare när man fått kämpa för det. :)

    Kram! 
  • Nellin

    Men herregud, kanske 4a och Malin1988, vad spännande! När ska ni börja testa?

  • Nellin

    Kanske 4a, haha! Det är rätt det! Testa på bara! :) Och visa oss gärna!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus