• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79 skrev 2012-10-12 23:36:41 följande:
    Nej du måste inte ha sådana flytningar, jag har testat vissa månader då jag inte haft så tydliga äl känningar och fått glad gubbe ändå Glad Så in i sängkammaren med dig nu!!! FlörtSolig
    Hehe, gulle du!
  • Nellin

    Ja brudar, idag har jag börjat få rätt mycket molvärk i livmodern. Är liksom öm när jag rör mig och sätter mig. Det känns inte som ägglossning brukar kännas, men det kanske är mer ömt för att det är tre. Jag hoppas i alla fall att det är äggsläpp IDAG! Jag vill bara att BIM ska vara här!

    Ciccie: När ska du testa nästa gång? Jag hoppas verkligen att din vän har rätt! 

  • Nellin
    Maramina skrev 2012-10-13 13:05:10 följande:


    Jag har läst att det är inte alla som får sådana flytningar. Eller jo, de har sådant sekret men det stannar uppe i livmodern och kommer sldrug ut. Så om du gick och petade där in så skulle du nog upptäcka flytningarna Nen varför gå in i livmodern och peta, kan man ju undra
    Hehe ja det kan man undra! :) Men okej, då bestämmer jag att sekretet är där uppe.
     
  • Nellin
    Schniiigel skrev 2012-10-13 14:36:54 följande:
    BIM -2. Vill så gärna denna månaden. Vore perfekt! Hinner bli klar med skolan och sambon får lite semester nästa år. (Nytt jobb, så inga betalda semesterdagar)

    Var hos kuratorn igår. Sambon följde med. Nu känns det som att vi kan blicka framåt efter missfallet i somras!

    Trevlig helg :)
    Jag hejar på er! När ska du testa? Några symptom?
  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-10-13 19:16:03 följande:
    Ni är så söta som stöttar och hoppas! :) Ni får hoppas åt mig, för jag vågar inte hoppas :p Tror att jag kommer vakna upp med mens imorgon. Kram
    Åh jag kommer ju i alla fall logga in direkt i morgon bitti och läsa ifall du testat! Gud så spännande!
  • Nellin
    BaPumba skrev 2012-10-13 21:21:58 följande:
    Em me: Jag har oxå tänkt gå till vårdcentralen av samma anledning, kolla om jag har någon brist. Vi fick ett missfall för över ett år sedan, hade försökt länge innan dess oxå. Jag har problem med spottings före och efter mens, men samtidigt tydliga tecken på ägglossning, så jag tänker att det kan vara svårt för ägget att fästa och stanna kvar.

    Men vad säger man när man ringer till VC om en sån sak? Vad sa du? Jag tror jag är lite rädd för att få frågor som "känner du dig trött" etc, och om jag säger nej få som svar att jag inte verkar ha någon brist.. Och att de ska säga att spottings är HELT NORMALT. Tja, att de inte ska ta mitt problem på allvar helt enkelt eller bara hänvisa mig till fert.utredning (som vi redan genomgått).

    Usch, så knäppt! Det känns mycket mer nervöst att ringa VC än vad det var att ringa gyn om utredning..!
    Men om ni redan gjort en utredning så borde väl de ha kollat alla prover som bör kollas? Vad fick ni för svar? Behandling? Ni borde kunna återgå till kliniken för fertilitetsutredning igen om ni inte lyckats. Min läkare sa till mig att vi skulle ringa igen i december om vi inte lyckats bli med barn, trots att alla prover ser bra ut, för i så fall ville han göra IVF.

    Så om ni redan lyckats få en utredning på fertilitetskliniken ska ni väl inte behöva ringa vårdcentralen nu? 
  • Nellin
    Pastell skrev 2012-10-13 22:01:45 följande:
    Måste fråga en sak tjejer, till er som är gifta och bytt efternamn, hur blir det med ex ens bankkort? Ska man gå till banken och berätta att man bytt efternamn och få nytt kort? Eller måste man betala? Hur funkar det? Massa sånt jag inte ens tänkt på förräns nu.
    Precis som Stora My skriver så beställer man nytt bankkort. Tänk också på att beställa nytt körkort. Och om du står på något kontrakt, exempelvis lägenhetskontrakt eller liknande, så måste dessa skrivas om i rätt namn. Jag var tvungen att skriva om mitt hyreskontrakt och min anställningskontrakt när jag bytte namn. Sen kan det vara bra att kontakta mobilabonnemangsleverantörer och sådana ställen och berätta att man bytt namn.
  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-10-13 22:20:15 följande:
    Ännu ingen mens, men eventuellt någon liten spotting nyss, men osäker. Kan lika gärna varit en liten kostligt färgad flytning (ursäkta beskrivningen).. Nu ska jag och sova med lite molande värk i nedre magen.. Så får vi se om tant röd kommit på besök imorgon! Natti Natti på er!
    Gud så spännande! Testa i morgon bitti?

    Här har jag haft molvärk från och till hela dagen, och stickningar i äggstockarna. Hoppas det är ÄL! Jag mår oerhört illa och har tillochmed sura uppstötningar. Det är nog första gången ever jag har det. Antar att allt blir extra påtagligt eftersom jag är överstimulerad med pergo och har tre ägg på väg. Mycket hormoner blir det! :)

    Tänk att jag ska gå och vänta i två jäkla veckor nu innan jag får veta något. 
  • Nellin
    Kanske 4a: Roligt att du kunde känna med det jag skrev. Ja, folk dömer hit och dit för allt mellan himmel och jord. Så fort en annan individ inte gör som de själv har gjort så ska det föreläsas, dömas och snackas skit. Vi gör väl alla så gott vi kan och alla människor har olika förutsättningar att göra saker i viss ordning. Jag tror ändå på kärleken, respekten och omtanken. Jag tror på FAMILJEN, inte på svinhöga inkomster och en massa värdelösa prylar hemma.

    De par som väljer att göra karriär först och skaffa sig goda inkomster och vänta innan de skaffar barn gör på sitt sätt, och det är lika gott som andra. Jag skulle gärna göra klart utbildningen helt först och börja jobba, men nu har vi inte lyxen att välja vår tid på det sättet. Så vi gör det bästa av våran situation och jag är inte ett dugg orolig över hur det kommer gå. Vi har en oerhört stark relation och vi vill inget hellre än att få bli en familj, så vi får det att fungera helt enkelt.

    Så länge vi gör det vi gör med hjärtat på rätt ställe så tycker jag att vi får göra på våra egna sätt. Och det gäller alla, enligt min egen uppfattning. 
     
  • Nellin
    babygirl03 skrev 2012-10-13 23:02:23 följande:
    hej plusset kommer :) lovar er:)Tyst man kan inte tvinga på gravidtet kom ihåg det! även om man så hade velat :) jag var precis likadan innan jag blev på smällen hade jag nästan gett upp *fnissar*
    ska försöka snart igenTyst Minns den känslan jag hade i början att man måste bli gravid. det var bara jobbigt. ta det lungt så kommer det När det dags förde
    Det var inte länge sedan någon kikade in med liknande kommentarer här, och jag måste säga: helt fel tråd med den approachen.

    Nästan alla har funnits här i över ett år (jag själv i ett år och åtta månader). Många är mitt inne i utredning, vissa väntar på att få sin, några genomgår jobbiga behandlingar och en del kämpar på egen hand fortfarande. Jag förstår naturligtvis att du inte menar något illa, men nu kommer du ändå att få ansvara över dina ord. Du har gett dig in i en tråd där tillochmed namnet skvallrar om vilka slags människor som rör sig här inne, och utan att läsa igenom tråden lämnar du ett inlägg som jag garanterar kommer landa helt snett hos samtliga medlemmar härifrån. Barnfrågan är, som du borde förstå, en mycket känslig fråga och det är lätt att trampa människor på tårna. Du borde välja dina ord mer försiktigt, för det räcker inte alltid att man själv har goda intentioner, man måste försöka sätta sig in i hur budskapet kommer landa hos mottagarna också.

    I det här fallet landade det illa, i alla fall hos mig. Jag upplever att ditt inlägg är respektlöst och klumpigt och jag hade önskat att du tänkt igenom innebörden av dina ord innan du slängde iväg dem. Jag anar att fler kommer sätta sig på tvären här inne nu och förhoppningsvis kommer mitt svar att ge dig förståelse för varför.

    Men alla klantar vi till det ibland och nästa gång så är jag övertygad om att ditt meddelande är bättre publikanpassat. Jag hoppas att du inte behöver vänta så länge på ditt plus och att du slipper gå igenom de jobbiga behandlingar som många av oss andra här just nu gör.
     
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus