• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Pastell skrev 2012-10-15 22:06:00 följande:
    Åh vad spännande tråden är just nu, med möjliga Plus, framtida giftemål och förhoppningar. Hjärta

    Lillnosen: Vad jobbigt att du råkat ut för detta Finns det inga alternativ till dikloflenak alls? Svår sits du hamnat i, förstår dig. Men du ska absolut inte tappa hoppet om att bli gravid. Hoppet är det sista som ska överge en {#emotions_dlg.flower} Kram!

    Här har vi fått till det två gånger idag, en i förgår och förförgår, får väll köra på i övermorgon också kanske. Spermierna måste väll återhämta sig lite kanske och inte så bra att köra varje dag...men vad vet jag Tyst
    Varje dag går alldeles utmärkt. Det kommer nya simmare varenda dag, så det är bara att köra på! :) Jag frågade noggrant om detta hos fertilitetsläkaren.
  • Nellin
    mamma0702: Attans! Well, den är åtminstone punktlig så man slipper gå och undra. Det är alltid något! Men jag förstår att det måste kännas pissigt som tusan. :(

    Ciccie: Hur står du ut utan att testa? Galna kvinna!

    Lillnosen: ÄL-smärta känns inte alls som mensvärk, i alla fall inte i min mage. Dels tycker jag att mensvärken är en molande värk i hela livmodern, och ibland bak i ryggen. ÄL-smärtan sitter mer på sidorna i äggstockarna och känns mer som stickande ömhet, ibland lite som knivar. Jag upplever dem som två helt olika känslor. Oftast får man ju bara ett ägg åt gången och då brukar jag få ont på den sidan där ägget släpper, men ibland kan jag få ont i båda vilket beror på hormoner.

    BaPumba: Det där är så jobbigt, när man inte får vare sig plus eller mens. Att inte veta är det värsta tycker jag. 
  • Nellin

    GUUUD vad långsamt tiden gåååår!!! Jag är bara på ÄL+2 och förstår inte hur tiden ska gå fram till BIM. Jag mår fortfarande illa som tusan, vilket förmodligen beror på den höga halten hormoner jag har i kroppen. Ibland sticker det och drar lite i magen, vilket ju såklart är ett gott tecken men som lika gärna kan vara vadsomhelst. Tänk hur mycket vi väntar på datum hela tiden här inte. Vänta på mensen, sen på ÄL, sen på BIM, månad ut och in. Vänta vänta vänta.

    Men jag är fortfarande hoppfull och har en positiv känsla för den här cykeln. Nu är det dags för plus! 

  • Nellin

    Ja Ciccie, jag spricker också av nyfikenhet!

  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-10-16 15:26:37 följande:
    Tror sambon köper ett test när han går ut nu.. Jag somnade igen efter jag hade skrivit förra gången, sjuk trötthet :p
    Ja det är så spännande! Nu har det ju gått så pass lång tid efter BIM så om du är gravid borde det ju synas på ett test nu. Jag förstår att du inte vill ha ett minus, och samtidigt vill man ju inte gå omkring och luras i flera dagar. Hoppas du får ditt plus när du väl vågar testa!
  • Nellin
    Ciccie: Jag beklagar det negativa testet! Usch vilken besvikelse. Jag önskar så för er att det ska vara dags snart!
  • Nellin

    Ja tjejer, det är ju egentligen alldeles för tidigt för att känna någonting ännu, men vi är ju kända här inne för att stöta och nöta eventuella symptom, i tid och otid, så här kommer en liten uppdatering från ÄL+3: Brösten är väldigt ömma, särskilt bröstvårtorna, och det är mycket ovanligt hos mig. Jag har idag varit illamående till och från hela tiden, känner mig slö och min tjejmage är svullen och stenhård. Någonting är i alla fall väldigt annorlunda med kroppen, men det kan ju ha att göra med de höga halter hormoner jag har i kroppen också.

    Vem vet? Jag tänker i alla fall vara hoppfull och tacksam för varenda symptom jag får, även om de egentligen kanske är tecken på något annat. :) Hur överlever man annars till BIM varenda månad?

    Kram på er!
     

  • Nellin
    BaPumba: Trist med mens, men bättre än att bara gå och vänta. Vips så är det en ny ÄL på ingång! :)

    Ciccie: Jag minns att du skrivit att du med säkerhet vet att din ÄL fungerar, tummen upp för det! :) Men hur var det ju denna cykel? Testade du med stickor? Jag undrar, vet du exakt när du hade ÄL och om du hade det? För nästan alla kvinnor får någon cykel då och då där det inte sker någon ÄL, utan att det är något konstigt, och då kan ju mensen bli sen eller utebli helt. Men du kanske är säker på att du fick ÄL denna månad? Jag hoppas verkligen att du är en av dem som får plus sent! Heja heja heja!
  • Nellin

    Ja, alla symptom jag hade igår är ännu starkare idag, vilket bådar gott. Min livmoder är hård och lite svullen. Ni vet när man känner med handen där nere på magen så är den verkligen hård. Jag mådde fruktansvärt illa i morse och efter min långpromenad med hunden så fick jag lite lätt molvärk. Därefter sticker det och drar ibland. Bröstvårtorna är superkänsliga.

    Jag är sååå förväntansfull den här gången. Såhär har jag aldrig känt förut.
    Glad 

  • Nellin
    mamma0702 skrev 2012-10-17 10:49:34 följande:
    Nellin- hoppas verkligen att ni lyckas denna gång ! Tyvärr så kan det vara efterdyningar från äl som du känner men det hoppas vi INTE!!

    Bapumba- skitmens!
    Ja, jag vet ju att det kan vara så. Jag har ju trots allt blivit överstimulerad med pergo och fått tre ägg, så visst kan det vara så. Men jag väljer ändå att vara hoppfull! :)
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus