• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Ciccie86 skrev 2012-10-17 15:01:15 följande:
    Såg precis att barnmorskemottagningen här där jag bor har en öppen mottagning där man kan lämna graviditetstest.. De har öppet 15-19, så sprang ner på en gång och nu sitter jag här, nr 2 i kön. Lika bra att få det överstökat! Även om jag nästan är säker på att det visar negativt..
    Heja heja heja heja heja heja heja!
  • Nellin
    Pastell skrev 2012-10-17 17:39:48 följande:
    Men en fråga till er som vet med er att ni har äl och kanske när den skett, får ni en sån där torrperiod direkt när ägget släppt som man kan läsa om? Jag vet i sjutton om jag får det, men kan ju vara sperma också eller har äl inte skett ännu. Fast det kändes troligt igår.
    Jag har alltid haft generellt mycket flytningar, ända sedan tonåren. Eller mycket och mycket, jag har lite flytningar varje dag, året om. Vissa har, vad jag förstår, inte alltid det. Jag måste ha trosskydd varje dag, har alltid varit så och kommer nog alltid att vara så. Min läkare sa att det är normalt, att vissa har så medan andra inte. Sen får jag extra runt ÄL, men just de två kommande dagarna efter ÄL är typ helt torra. Sen på tredje dagen kommer mina vanliga flytningar tillbaka igen. Men just ÄL+1 och +2 är snustorra.
  • Nellin
    BaPumba skrev 2012-10-17 18:38:57 följande:
    Tack för pepp och tröst tjejer! Igår, när jag fortfarande svävade i relativ ovisshet med noll plus och noll mens, kändes det som världens deppdag. Idag har jag varit glad och haft massa energi. :D Så det blåste över fort..
    Skönt att höra gumman! Ovissheten är som sagt alltid värst. Kram!
  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-10-17 20:09:36 följande:
    Nu har jag börjat få massa flytningar :/ Tänk om ÄL kom senare än vi trodde och att mensen därmed förskjutits??
    Ja, så kan det såklart vara. Det kommer nog att visa sig vilken dag som helst nu. Hoppas du slipper vänta på ett definitivt svar!
  • Nellin

    God morgon flickor! 

    En ny dag är här, vilket betyder en dag närmare BIM! Flört Jag är fortfarande hoppfull, har redan nu på morgonen en lätt molvärk, bröstvårtorna är ännu ömmare och nu kan jag knappt ta på dem. De har också förändrats i utseende. Jag har också haft en lätt huvudvärk sedan igår, som sitter i idag, och jag har aldrig huvudvärk annars.

    Allt detta kan ju lika gärna bero på nåt annat, men jag väljer verkligen att vara optimistisk. Solig

    Kram på er! 

  • Nellin

    God morgon!

    Idag är det fredag, en ny dag närmare BIM och snart får vi ta helg. Skönt va?!
    I morse när jag stod i badrummet och skulle in i duschen så kom min fästman in. Han utbrister, "Men gud vad stora dina vårtgårdar har blivit älskling! Och mörka!". Glad Det bästa av allt med det är att han inte visste att det kan vara ett graviditetstecken.

    Så optimismen fortsätter att växa. Det molar och sticker ibland, är lite öm i svanken och mår illa till och från. Tjejmagen är fortfarande svullen och hård så att man känner det med händerna. Det ser ljust ut!

    Om jag nu blivit gravid så borde ägget/äggen ha fäst vid det här laget, i alla fall senast i morgon för då har det gått 7 dagar sedan eventuell befruktning.

    Tror ni jag hoppas som en idiot här eller?

    Vad har ni för helgplaner, töser? 

  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-10-18 22:30:02 följande:
    Och där försvann det jag trodde var spottings.. Blir tokig :p
    Jättekonstigt det där, och jobbigt förstår jag. Den kanske hoppar över en månad. En gång fick jag inte mens på 55 dagar. Helt plötsligt bara, och månaden därpå kom den som vanligt. Nu har ju jag PCO iofs, och det kan ju spela in såklart. Har du några test kvar? Tänker du testa mer?

    Kram på dig gumman! 
  • Nellin
    Jayt skrev 2012-10-19 10:26:24 följande:
    Nellin, det låter väldigt väldigt lovande! Ska du testa snart?
    Jag ska inte testa förrän BIM som är runt den 28:e. Alltså nästa helg. Om jag nu lyckas hålla mig så länge. :)
    Ciccie86 skrev 2012-10-19 10:31:59 följande:
    Wow Nellin gumman, låter verkligen lovande! :) Håller tummarna!
    Här hade jag världens värk i magen i natt, kunde ej sova.. Var helt säker på att det var mensen som var på g.. Men inget mer sedan spottingsen igår. Vet inte om det är värt att testa mer..
    Nej det är svårt det där. Har du några test kvar? För om det är negativt nu så är du ju förmodligen inte gravid och då kommer mensen, eller så hoppar den över den här månaden. Kanske kan vara skönt att veta?
  • Nellin

    Haha vad aktiv tråden är just nu! Roligt! Man måste läsa flera sidor om man varit borta i några timmar. Det gillar jag! :)

    Det verkar som om ni har rätt mysiga helger framför er. Särskilt ni med ÄL på G. Flört Ligg i för tusan!

    Folivee: Välkommen hit! Hoppas du ska trivas, men att du slipper stanna så länge, om du förstår vad jag menar. :) Har ni gjort någon utredning? 

    Kram på er! 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus