• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    mamma 02 skrev 2012-11-05 19:16:17 följande:

    DEt gör inte det på mig heller. Jag är också envis LILLA du
    Men det handlar inte om att vara envis. Det handlar om att bete sig ordentligt i offentliga forum och att vara respektfull mot de andra medlemmarna. Du beter dig illa och jag accepterar inte att du gör såhär. Det är inte okej. 
  • Nellin
    mamma 02 skrev 2012-11-05 19:17:03 följande:
    Kommer igen sedan. Tror du att du skämmer mig eller?
    Jag försöker inte att skrämma dig. Jag försöker få dig att förstå att du inte kan hålla på såhär. 
  • Nellin

    Det räcker nu mamma02. Det räcker verkligen nu. 

  • Nellin
    Jayt skrev 2012-11-05 19:27:08 följande:
    Nellin, försök att ignorera och Hoppas att mamma02 ger sig då!
    Hon har börjat spamma andra trådar där hon säger att de ska anmäla mig. Så jag kan inte ignorera. För det får inte gå till såhär. Det är därför det finns en support som man kan vända sig till.
  • Nellin
    Jayt skrev 2012-11-05 19:31:14 följande:
    Nellin: men herregud! Så jäkla sjukt! Nej då ska du inte ignorera det. Nu blir jag förbannad!
    Mamma02, varför håller du på? Skaffa dig ett liv istället för att försöka förstöra! Löjligt som fan att hålla på som du gör!
    Jag har redan försökt att be henne sluta. Men hon vill inte. Det blir bara värre om man vänder sig till henne. Skicka en anmälan istället, det får bättre verkan. Jag har anmält varenda inlägg hon gjort mot mig och kommer fortsätta för varje inlägg hon fortsätter med. Någon gång måste supporten ta sitt ansvar och göra något åt det. De lär inte låta henne vara kvar.
  • Nellin
    Pastell skrev 2012-11-05 19:33:16 följande:
    INTE alls okej det här. Jag anmäller allt Nellin, så du vet!
    Tack, jag uppskattar det. Det är inte bara för min egen skull som jag anmäler. Det är för allas vår skull, för det här är ett ställe som vi måste få ha att vända oss till. Vi måste få ha en fungerande tråd med respektfulla medlemmar och inlägg. Det fungerar inte om det finns någon som beter sig illa.
  • Nellin
    mamma 02 skrev 2012-11-05 19:35:16 följande:
    Har också anmäld varenda inlägg som ni har gjort!!!!
    Ja det lär knappast får något gensvar, för det är du som driver det här. Det är du som förstör tråden, det är du som hotar och beter dig illa. Vad har du att anmäla? Vi ber dig ju att sluta hålla på såhär och ändå lyssnar du inte. Så det finns ingenting för dig att anmäla. Det enda du kan göra är att sluta bete dig såhär, för då upphör mina anmälningar. Om du inte slutar så kommer ju supporten att se det, förstår du inte det? Varför gör du såhär?
  • Nellin
    mamma 02 skrev 2012-11-05 19:37:39 följande:
    Har också anmäld varenda inlägg som ni har gjort!!!!
    Känner du dig ensam? Behöver du en vän?
  • Nellin
    Pastell skrev 2012-11-05 19:40:11 följande:
    Undrar om det är nån idiot från flashback som ligger bakom....inte helt ovanligt .



    Ja antagligen är den nån snubbe som sitter nånstans och tycker det är väldigt roligt att jävlas lite med brudar på nätet. Eller en ensam stackare som egentligen skulle vilja ha vänner att umgås med, eller en partner att dela livet med. Men istället sitter vederbörande i all sin missunsamhet och förstör för människor som vill finnas till för varandra. Det är synd.
  • Nellin
    Jayt skrev 2012-11-05 19:47:56 följande:
    Ja det är riktigt tråkigt och synd att någon ska komma och förstöra. Jag har inte varit inne på fl så mycket nu men kände att jag ville skriva lite idag men det känns inte kul att göra det när någon är här inne och jävlas!
    Ja det är synd. Men det är bara att strunta i att svara på hans/hennes inlägg och fortsätta skriva till varandra som vanligt, och såklart anmäla när det inte slutar. Personen triggas ju i alla fall av att man säger ifrån så det är väl bäst att låtsas som det regnar medan man fortsätter anmäla tills han/hon blir avstängd.

    Nu ska jag käka middag och sen gå på bio! Ha en superfin måndagskväll töser! Kram! 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus