• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Ciccie86 skrev 2012-10-15 13:22:04 följande:
    Efter mitt förra inlägg så sköljde illamåendet över mig och magvärken eskalerade.. Är stenhård i magen (ursäkta beskrivningen) och satt på toa i 10 min.. Vet inte om det var pga värken, lukten och något annat men jag kräktes.. Först trodde jag det var magsjuka, men det har varit lugnt sen dess.. Förutom illamåendet. Var hos min läkare med ryggen nyss.. Han vill tro att smärtan i ryggen beror på uppluckring pga östrogen ökningar pga graviditet.. Hm..
    Men herregud NÄR SKA DU TESTA!? Jag är ju så nyfiken att jag spricker!
  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-10-15 13:52:34 följande:
    Jag måste ju erkänna att hoppet ökat.. Jag har inte testat sedan BIM+1.. Tänkte avvakta till torsdag (BIM+6) och då köpa CB digital. Läkaren frågade även om min sambo sagt något om att min mage ser svullen ut, vilket sambon påpekat.. Han går runt och säger att det bor en liten Alfons i min mage :p Vad han nu fått det namnet ifrån.. Haha
    Det är inte klokt hur du fixar att vänta. Vilken karaktär du har!
    Jag önskar att jag var lite mer så. Jag börjar testa fyra dagar innan mens och sen göra jag den fram tills att den dyker upp, haha! 
  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-10-15 17:50:59 följande:
    Skönt att höra att alla inte får ömma bröst i början :) Men illamående, kan det komma till och från under hela dagen? Och sen kan man ju tydligen få uppluckringar i ryggen pga att östrogenet ökar :p
    Har också lite mensvärksliknande värk, men inget större värk..
    Jag är fortfarande livrädd över att gå på toa varje gång :/
    Vissa blir inte illamående alls, vissa blir illamående på morgonen, vissa på kvällen, vissa redan vid BIM och vissa först i vecka 7, eller 10, eller 20. Det är jätteolika från person till person och från graviditet till graviditet. Det samma gäller ömmande bröst, mensvärk, trötthet och allt det andra. En del kvinnor får ju varenda symptom och komplikation redan på en gång och har det hela graviditeten, och vissa mår som prinsessor rakt igenom. Sen finns det de som har allt däremellan.

    Jag vet, man letar och letar, jämför med andra, men det går egentligen inte hur gärna man än vill. Hehe... Att vara trött, må illa och ha mensvärk är alla symptom på både mens och graviditet, det är ju det som är det jävliga. :) Men att mensen inte har kommit är ju det allra starkaste symptomet och som ger mest hopp!

    Tänk om det är din tur nu gumman! 
  • Nellin
    mamma0702 skrev 2012-10-15 20:27:04 följande:
    Lycka till tjejer !!!

    Har haft bruna flytningar igår och idag , nu börjar jag känna att mensvärken blir värre så räknar med mens här snart :(
    Attans! :( Kram till dig!
  • Nellin

    Jag måste bara säga, jag har en så himla bra känsla i kroppen den här månaden. Det känns som att det är den här gången det händer. Nu tog det sig! Så känns det. Kanske får jag för mig det bara för att jag har tre ägg där inne som kämpar på, och visst kan det lika gärna skita sig nu också, men jag känner mig hoppfull!

    Jag borde inte egentligen, men jag har för skojs skull kollat BF och det skulle vara den 6 juli 2013. Dagen då vi planerat att gifta oss (vilket vi ju får ändra på i så fall, hehe). Tänk vilken lycka! Det skulle dessutom betyda att jag får bli fru tidigare, för vi vill vara gifta innan bebisen kommer. 

    Nu drömmer jag mig allt bort långväga! Men man måste få drömma ibland också, eller hur?! När man har försökt så länge, tappat gnistan och sedan kommit tillbaka. Hur ska man annars orka? 

  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-10-15 20:52:55 följande:
    Sambon tvingar mig att testa imorgon bitti.. Men jag vill testa med CB digital, ej testlagrets.. Hm.. Så det får bli på torsdag morgon :)
    SPÄÄÄÄNNANDEEE!
  • Nellin
    Jayt skrev 2012-10-15 21:04:59 följande:
    Ciccie86, spännande!!

    Nellin, jag har också en liknande känsla. Den känslan grundar sig mest i att jag fick ett så stark streck vid ÄL, har aldrig fått det tidigare, dessutom kände jag av ÄL väldigt tydligt. Det behöver ju inte betyda något men jag hoppas ju det!

    Ni kommer alltså gifta er när du är gravid?
    Vi planerar bröllop till sommaren 2014 och vill verkligen inte vara gravid när vi gifter oss. Har sagt att om det inte har tagit sig så att BF skulle va några månader innan bröllopet så gör vi ett uppehåll i barnverkstaden.
    Ja precis, samma här. Jag fick verkligen dunderägglossning och det får jag ju nästan aldrig. Vi får hoppas att vår magkänsla är rätt! :) 

    Ja, om jag blir gravid inom kommande månader så. Vem vet, det kanske tar ett år till att bli med barn. Men jag har inga som helst problem med att gifta mig när jag är gravid. Inte gärna höggravid, men fram till sjunde månaden kan jag allt gärna tänka mig, och min sambo också. Vi vill gärna gifta oss innan vi blir föräldrar, det har vi alltid varit överens om. Vi hade tänkt oss 6 juli, för det är vårt förlovningsdatum, men om jag blir gravid nu så får vi ta det lite tidigare. :) Hoppas såklart på det.
    Ciccie86 skrev 2012-10-15 21:05:15 följande:
    Min mens skulle kommit den 12 oktober.. Om cykeln är 29 dagar.. Annars den 11 oktober om cykeln är 28 dagar. Brukar variera.. Så är 3 eller 4 dagar sen..

    Nellin: Jag har också kollat upp ev BF datum om jag är gravid, den 21 juni 2013, typ midsommar ;)
    Men är den SÅ sen?! Det har den väl aldrig varit för dig förut? Jösses, jag sitter som på nålar.
     
  • Nellin
    Solrosen: Usch vad trist att gå och vänta på det där eländet! Jag hoppas verkligen att du blir hjälpt av pergotime, raring! Vilket försök är ni inne på nu igen? Har du PCO? Jag har så svårt att hålla koll på alla jäntor här inne. Barn sedan innan?

    Kram! 
  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-10-15 21:32:00 följande:
    Ja så sen är den Nellin :p Men nu börjar molvärken i magen bli mer intensiv, känns inte så lovande :/ Ska sova nu..

    JayT - vi planerar också bröllop sommaren/hösten 2014 :)
    Okej. Jag hoppas att det är växtvärk! Uppdatera gärna i morgon bitti igen!
  • Nellin
    BaPumba skrev 2012-10-15 22:10:28 följande:
    Jag tror aldrig att JAG har varit orsaken till spänning i tråden på detta sätt innan, för jag vill aldrig yttra mig om BIM och eventuella symptom. Men nu råkade jag ju passera BIM utan att märka det, och då kändes det skönt att dela mina tankar lite mer än vanligt. Fortfarande ingen mens, så imorn blir det test. Och PLUS! Hoppas jag..:)
    Oj oj så spännande! Jag hejar på som en tok här hemma!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus