• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    BaPumba skrev 2012-08-25 11:15:46 följande:
    Håller helt med Kravmärkt! Hoppas på och ta smällen när den kommer, OM den kommer! Man måste få tillåta sig att fantisera, framförallt när kroppen och testerna spökar så. Nellin, kan du uppdatera om läget innan 1:e september?? Jag kommer va dödsnyfiken om jag inte får veta innan jag åker, och sen va bortrest en månad utan internettillgång och sen läsa ikapp hela tråden...!

    Ja då. Det ska finnas Internet på vårt hotell i Turkiet så jag uppdaterar här när antingen mens eller plus dyker upp. Om ni inte hör något från mig så har inget nytt hänt ännu. Jag skulle ju inte kunna hålla mig från att skriva här. Vad skulle jag göra utan er? Ni, som får mig på rätt spår när jag tänker snett och fel.
  • Nellin

    Griper efter halmstrån här, men är ökade vattniga flytningar också ett gravtecken? Har känts hela dagen som om mensen ska komma, men inte ett spår. Och humöret har börjat tryta. Jag hörde hur jag själv nästan gick upp i falsett i bilen och skrek åt min stackars man att jag minsann skulle bli anorektiker för såhär fet får man inte vara, "KAN DU KÖRA HEM NÅN GÅNG?". Hehe... Och jag är egentligen inte det minsta tjock, och även om jag vore så hör inte sådana här utbrott till vanligheterna. Jag gnäller eller skriker nästan aldrig annars. Allt är fel idag bara. Hah!

  • Nellin
    Ella82 skrev 2012-08-25 19:46:39 följande:
    Hej tjejer.

    Idag ska m in mens komma...-
    Vanligtvis brukar jag få en brun flyning på kvällen dagen före. Men fick inget alls igår. Och idag har jag inte fått mensen än... Bara väldigt rikliga vita flyningar. Jag trodde när vi var och shoppade att mensen kom hela tiden och jag hade inget skydd så jag var beredd på att åka hem hela tiden. Men det var bara mycket flytningar.
    Jag testade i morses men inget plus här inte....

    Vi får väl se om mensen kommer ikväll istället då? jag brukar aldrig gå över tiden... det är 25:e varje månad. Den kanske kommer imorgon ist. min kropp kanske har läst fel i kalendern :P hehehehe
    Får du den 25:e varje månad, trots att månaderna är olika långa? Det var minsann en smidig cykel! :) Hur har allt gått? Man behöver ju inte plussa på BIM även om man är gravid. Jag vet flera som fått negativt på BIM, men som fått plus någon eller några dagar senare. Så länge mensen inte kommit så kan vi fortsätta hålla tummarna. :) 
  • Nellin
    Kravmärkt skrev 2012-08-25 22:24:24 följande:
    Haha! Jag har ökade flytningar om det är till någon hjälp?

    Är det så? Hehe, ja du vet man letar efter tecken överallt. Får du också kramp i magen efter orgasm? Typ som kraftig mensvärk som sitter en stund och sen släpper? Jag känner ingenting i brösten dock. Verkligen helt oförändrade är dom.
  • Nellin

    Ella, mensen räknas komma när det kommer blod. Bruna spottings eller flytningar räknas inte. Spännande att du gått över tiden! När ska du testa igen?

  • Nellin

    Idag är det BIM här. Testade med CB och fick negativt. Jag fick bara det här smala plusstrecket ni vet, som CB gärna ger. Så först blir man lite lurad, eftersom man ser ett lodrätt streck, men så inser man att det är för smalt. Nåväl, får se om mensen dyker upp här snart då.

  • Nellin
    JZ79 skrev 2012-08-26 11:57:48 följande:
    drygt när cb testen är sådär med sin smaaaaala streck :/ Så länge din mens inte kommer håller jag tummarna iaf!! Åker ni ikväll?

    Ja mensen lyser med sin frånvaro, men jag har inte längre någon molvärk i magen som jag haft i över en vecka. Den är borta. Så nu känner jag verkligen ingenting alls längre. Jag börjar lite smått förbereda mig på att få dricka goda drinkar i Turkiet. lättare att förbereda sig på det än på mens. Man får välja lite hur man ser på saken i det här läget. Vi flyger i morgon.
  • Nellin

    Haha, ni ser då positivt på allt töser. Rebster, JZ79, Mammave, jag hoppas att ni har rätt såklart, men jag tror jag börjar förlika mig med idén på att det inte blev något denna gång heller. Det mesta talar ju faktiskt emot just nu. 

    Snart får vi hjälp och då ska det väl inte behöva dröja så länge. Förhoppningsvis ska vi inte behöva vänta i ytterligare 20 månader i alla fall. Då köper jag nog en hund istället tror jag, höhö...

    Kram på er! 

  • Nellin
    kanske 4a skrev 2012-08-26 15:23:23 följande:
    Mysigt med en liten vovvve Glad Jag håller på att bli knäpp. Tempen hoppar som en jojo, igår fick jag ju en skugga på test, i morse ett vitt streck. Tycker brösten ömmar lite mer än vanligt men nu börjar molvärken och värken ut i låren att komma, så mensen kommer nog inatt som den ska. Den får gärna komma nu förresten så jag kan släppa detta och ta nya tag.
    Precis, det är ju så det känns. Om man inte är med barn och om mensen ändå ska komma, då får den gärna komma på en gång. Det är alltid lite lättare att släppa och gå vidare när den kommit igång ordentligt.

    Vad jag förstår så kan ju många kvinnor känna exakt samma smärtor vid graviditet som vid mens, så det är ju svårt att avgöra. Du som redan fått tre barn lär ju ha mer koll på det än jag, som inte har några. Haha.

    Men som många andra sagt till mig, det finns hopp så länge den inte kommit. Om du fått skugga på ett test så finns ju ännu mer hopp såklart. När har du BIM?

    Jag hoppas för din skull! 
  • Nellin

    Förresten, du som tempar. Berätta gärna hur jag ska göra. Fick order om att föra tempdagbok nu så det är gjort redan när vi väl får komma till fertiliteten sen. Jag har aldrig tempat någonsin. Äger inte ens en termometer ännu.

    Jag vet att jag ska ta tempen på morgonen innan jag stigit upp. Men sen då? Vilka dagar ska jag göra detta? Ska jag göra det hela cykeln? Ska jag bara tempa på morgonen? Inte någon annan tid på dygnet?
    Och vad är det som ska hända? 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus