• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Det är skit det där, att symptomen för graviditet är samma som för mens. Det hade ju varit bättre om man kunde få andra symptom... som exempelvis att håret bytte färg eller att man minskade en skostorlek. Vad enkelt det hade varit då, och tänk så många besvikelser man hade kunnat undvika.

  • Nellin

    Tjejer... jag har inte BIM förrän på söndag, så det är ju i tidigaste laget.
    Jag kunde ändå inte låta bli att testa idag. Efter 20 försök så är man desperat.

    Jag testade inte med morgonurin, vilket ju var lite onödigt.
    Men här är i alla fall en bild.

    Är det inte så att det faktiskt finns något där?



     
  • Nellin

    Jag har panik nu tjejer. Fullständig panik!
    Får inte tag på sambon och alla ni här inne verkar visst ha ett liv utanför Familjeliv Förvånad Hehe...

    Tänk om jag lurar mig själv! Tänk om det är ett spökstreck! Tänk om jag ÄR gravid, efter tjugo jävla månader! Tänk om jag får missfall. Tänk om tänk om tänk om!

    Jag är nog mest rädd för att jag ska bli lurad här nu.

    Panik har jag i alla fall. 

  • Nellin
    FridaF, jag vet att du har rätt, men förstår du hur långt det är till i morgon bitti? :)
  • Nellin
    FridaF skrev 2012-08-21 18:08:56 följande:
    oja.. jag förstår gott och väl.. !!! 
    Vart i månaden var du? Äl+? 

    tror nog på plus jag, fått tag på sambon? 
    Sambon är på G hemåt nu. Vill att han också tittar.

    Jag vet inte när jag i så fall fick ÄL. Har PCO och knepiga cykler. Men jag är på BIM -5 typ. Typ ÄL +9 eller nåt sånt.

    Jag vågar verkligen inte tro för mycket på det, men jag hoppas ju onekligen. Detta kan ju vara förklaringen till alla hugg och den en veckas tidiga mensvärken. 
  • Nellin
    Adnil76 skrev 2012-08-21 19:08:17 följande:
    Nellin - visst fasen är det ett positivt test! Dedär stickorna brukar ju vara tokblanka annars. Är det åtminstone 4h gammalt urin eller? Om inte, håll dig och testa sent ikväll. Kram och välkommen över till gravidtråden! ;)
    Jag törs inte riktigt ännu, men visst är jag hoppfull. Urinen är nog knappt fyra timmar gammal, men kanske däromkring. Jag vet faktiskt inte. Jag vet bara att det inte är morgonurin.

    Jag ska fortsätta testa och om det blir starkare och om jag lyckas ta mig förbi BIM utan blödning så kommer jag nog över. :) Det här är inte riktigt klokt! Förresten, är det ovanligt att man känner mer på sidan i magen? Det känns nästan hela tiden som en ägglossning i vänster äggstock, snarare än en allmän molande i hela magen. Jag är ju skraj för allting nu, som du förstår. :)
    mamma0702 skrev 2012-08-21 19:01:01 följande:
    Ja men nu kan jag se den !!! Jo visst är det nåt där !! Wiii :)
    Hoppas hoppas hoppas!
    FridaF skrev 2012-08-21 18:59:54 följande:
    om du nu plussar på bim -5 bör jag ju kunna testa i helgen... ööhh... om jag vågar.. jag och mina 4 ägg...
    dock inställd på ett - ändå jag 
    Det är ju säkert olika för när man börjar utveckla såpass höga halter gravidhormon att det syns, men testa vettja! Testa varje dag om du så vill! :) Jag hoppas för din skull!



     
  • Nellin

    Åh herre gud, menar ni det?
    Jag törs inte tro det ännu, det är ju så tidigt. Men jag blir så glad av era inlägg! 

  • Nellin
    mamma0702 skrev 2012-08-21 20:34:37 följande:
    Detta ger mig ett stort hopp!! Inte för denna månad för nu ser jag det som kört men framöver Skrattande !! ska erkänna att jag gråtit en skvätt för att vi inte lyckades denna månad Gråter   Men det lönar sig att kämpa på med detta Skrattande

    Herregud va kul! Ja nu törs jag oxå säga GRATTIS till  Plus !!


    Ja 20 månader säger väl att man inte ska ge upp. :) Kanske var det bisolvon som hjälpte till, för det var ju första gången jag testade det. Vem vet! :) Nu hoppas jag bara att det vill sitta kvar så att jag får tacka nej till fertilitetskliniken när de väl skickar en tid. Är så rädd för missfall!
    Kravmärkt skrev 2012-08-21 20:41:22 följande:

    Asså det ÄR något där! Du MÅSTE testa imorgon bitti och lägga upp, nu jävlar är jag taggad på att se ett plus!!!
    Ja, jag ska testa direkt på morgonen. Tänk om det inte är ett streck där då, vad grundlurad jag kommer känna mig. Men tänk om det ÄR ett streck där! Vad lycklig jag kommer känna mig då!
     
  • Nellin
    JZ79 skrev 2012-08-21 20:51:20 följande:
    Ser ju nått!! Skrattande Är det testlagret??? De har haft problem med spök på vissa lotnr har jag läst i en annan tråd www.familjeliv.se/Forum-1-289/m61096194.html Tjejerna där är experter!! Solig Du måste testa imorgon bitti!!! Sjukt spännande! Tänk om det tagit sig efter 20 evighetslånga försök!! Håller tummarna hårt å loggar in så fort jag vaknar imorgon! När stiger du upp? Kanske ska ställa klockan å kolla in fl efter din bild, haha!!


    Oj, ja det är testlagrets. Då kanske jag ska stoppa tillbaka glädjen ett litet tag till då. Tänk om det bara är ett spökstreck, vad ledsen jag blir då... 

    Jag går nog upp kring 10 kanske. 
  • Nellin
    JZ79 skrev 2012-08-21 21:02:38 följande:
    ...menade inte att göra dig ledsen och ta bort din glädje Tyst bara läst mycket om att vissa av deras tester spökar...men MÅNGA får ju plus med dom!!!! Hjärta{#emotions_dlg.flower} Å de syns ju ett streck på ditt! Håller tummarna och kikar efter ditt test imorgon! Kram!
    Jag tror att jag inte ska ta ut något i förskott. Jag får försöka räkna med att det inte är något streck där i morgon, för om jag redan nu går in för att jag är gravid så knäcker jag ju ihop om där inte är något i morgon. Och om det är positivt så är det ju bara bra. Vi får väl se vad morgonen har att erbjuda. För man lär väl inte få två spöktest på rad i alla fall...?
    FridaF skrev 2012-08-21 21:11:45 följande:
    det där att du skrev om en ägglossningsvärk ungefär i ena sidan, det är garanterat på den sidan ägget fäste!
     Båda mina andra grav har jag talat om för läkaren vilken sida ägget sitter på då dom gjort vul för att fastställa en grav. och yesbox, rätt hade jag också.. 
    Ja i så fall så sitter det här garanterat på vänster sida, för satan vad det molar och drar. Det var också där jag fick det där hugget ungefär 6 dagar efter förmodad ÄL. Kanske fäste det då? I så fall fäste det i lördags. Och sedan dess har jag haft mensvärk, fast mer på vänster sida som sagt.
     
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus