• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Två döttrar och en son skrev 2012-08-18 10:18:22 följande:

    Om man tänker på att ett befruktat ägg implanterar i livmoderslemhinnan 5-7 dgr efter ägglossning så är det ju möjligt från de dagarna.
    Känner du nånting annorlunda.......? Glad

    Hoppas det är er tur NU!!!!    
    Jag vet ju inte om eller när jag fick ÄL, men om vi utgår ifrån att det var i söndags som det skulle ha varit så är jag ju idag på ÄL +6. Det är ju astidigt. Så tidigt att man inte borde kunna känna något.

    Något är annorlunda, definitivt. Men det kan ju alltid bero på vad som helst. Vi körde ju med Bisolvon för första gången denna så kanske går jag och hoppas extra mycket bara för att jag fått för mig att det ska ha gjort tricket. Jag driver mig själv till vansinne!

    Hur som helst så känner jag lite stick och molande då och då i magen, gärna mer på vänster sida. I övrigt känner jag mig liksom lite "öm" i livmodern, lite skör. Sen är jag extrem tjurig och gråtmild och väldigt trött.

    Men man kan ju lura sig själv och kroppen har ju spelat mig spratt förr.
    Tänk att man ska behöva vänta så länge innan man får testa och veta. :/ 
  • Nellin

    Hörrni, jag börjar bli lite ängslig och tänkte höra lite mer er som varit med om utomkvedshavandeskap. Jag har nämligen haft lite hugg och stick i vad som känns som vänster äggstock sedan igår. Idag har det successivt blivit värre och nu gör det rätt ont. Särskilt om jag rör vänster ben upp och ner, och när jag sitter ner. Man blir ju orolig och nojar, kanske helt i onödan.

    Hur tidigt börjar det göra ont om det skulle vara något sådant?
    Hur vet man? Jag har inga blödningar eller liknande. Har BIM den 26:e och det är alltså typ en vecka sedan eventuell ÄL.

    Jag är så fjantig och lättskrämd när det gäller sånt här, och jag skulle såklart söka vården om jag fick akutont. Jag skriver mest för att lugna mig själv och få lite tips och råd. Ni vet säkert hur det kan vara... :) 

  • Nellin

    Tack för ditt svar! Har nu läst på lite här på FL och vårdguiden, så nu är jag lugnare. Kanske är det efterkänningar bara! ÄL lär det väl inte vara över en vecka för sent, för jag brukar alltid har jämnlånga cykler. Men vad vet jag, kroppen kanske är knäpp. :)

    Om det nu är ÄL på G här så har vi ju missat den helt, eftersom jag skulle ha det för en vecka sedan. Så det är ju synd i så fall, för vi har inte haft möjlighet att mysa något nu. :/

    Hursomhelst, tack för ditt lugnande svar!

     

  • Nellin
    Kravmärkt: Jag hoppas som du att det har flyttat in någon där inne och att den bäddar in sig ordentligt nu - att det kanske är det som känns. :) Jag är fortfarande lite öm idag, men det känns inte alls som igår. Då jag är inte så uppjagad längre. Nu håller jag bara tummarna att vi får ett plus om en vecka, så vi slipper dra igång utredningen och sätta in behandlingar. :)

    Kram på er töser! Vad skulle en virrpanna som jag göra om jag inte kunde skriva här?!

    Hjärta 
  • Nellin
    Rebster och Mamma0702, ni har ju båda BIM den 23:e ser jag. Inte långt kvar nu!

    Rebster
    : Hoppas verkligen att mensen kommer lite för sent så du kan få lämna provet. Finns det ingen möjlighet att du i alla fall kan få gå ifrån jobbet en lite sväng och sen komma tillbaka då? Eller vi kanske kan hoppas att du inte får mens alls förresten! :) Finns det någon chans tror du? Jag vet att du skrev att du inte fått fullt utslag och inte känt ÄL-värk, men finns ändå hoppet?

    Mamma0702: Hur går det med symptomen? Jag vill minnas att du skrev att du eventuellt tänker testa i morgon (måndag), på BIM-3. Håller den planen i sig? :) Jag är så nyfiken och hoppas så himla mycket!
  • Nellin
    kanske 4a skrev 2012-08-19 15:26:21 följande:
    Åhh vad tiden går långsamt vill testa nuuu, vill vara gravid nuuu :) Fast äl +5 idag så får väl lugna mig några dagar till :) Har fått positivt äl +8, äl+11 och äl+ 9 de sista tre gångerna. Eller ett x emellan men då fick jag ju plus först efter BIM men den räknar jag inte.

    Någon som tänker testa snart?   
    Åh ja, samma här! Tänk att tiden går så långsamt, tänk så många gånger man har varit tvungen att börja om på nästa försök. Jag vill också nu nu nuuu!

    Jag tänker inte testa förrän jag landar i Turkiet på söndag, på BIM. Så det är en hel vecka kvar.
    Vad tidigt du har fått plus vid dina graviditeter! När jag var gravid för många år sedan så fick jag negativt ända fram till vecka 6 typ. Det är visst väldigt olika det där.

    Har du några symptom?
  • Nellin
    72dagar skrev 2012-08-19 15:52:53 följande:
    Läser allt men skriver inte så mycket.

    Är helt galet förundrad, har äl-känningar för första gången på 3 år. Dr imorrn för vul så får man besked om det verkligen är äl.
    Bim 3 sep, alt puregonsprutstart. Nu händer det äntligen grejer!
    Spännande bruden! Skönt att komma framåt! Heja heja heja!
  • Nellin
    mamma0702 skrev 2012-08-19 16:22:07 följande:
    Nellin! Inga symptom ännu :) brukar ha ont i tuttarna måååånga dagar innan mens.. Men inte nu .. Ähh.. Vi får se , har ju hänt nån gång att Mensen kommit utan symptom förr men hoppas ju såklart så himla mycke :)

    Tänkte testa imorgon och se .. Visst e det morgonurin som är bäst ?? Sist jag testade så va det typ 6 år sen och då va det en vecka efter bim så då va det ju vääldigt positivt ändå.. Fattade inte riktigt då att jag va gravid .. Trodde att Mensen skulle komma även fast vi va inne på försök 8 och nästan hade gett upp..
    Vi får hoppas att frånvaron av symptom är just ett symptom! :) Jag hoppas för din skull! Morgonurin är bäst just för att det då normalt var länge sedan man kissade. Ju mer koncentrerad urin desto lättare för testet att känna av. :) Uppdatera gärna när du testat! Och kom ihåg att det fortfarande är tidigt, så ett negativt test är ingenting att hänga läpp för i det här skedet! :)
    kanske 4a skrev 2012-08-19 16:34:56 följande:
    Åh turkiet vad härligt! Nej inga symtom direkt, lite molvärk men inget utöver det vanliga. Sista två gångerna jag plussade fick jag massa finnar på konstiga ställen, ganska tidigt, och det har jag inte nu. Läste om din magvärk, jag har ju haft två X men aldrig haft ont före v 5. Hoppas det var en rejäl äl och ett guldägg som borrar sig in!

    kram   
    Ja, jag har förstått att man inte känner något förrän långt senare vid ett X, så nu är jag lugn. Jag har fortfarande lite hugg, stick och molande då och då. Är öm på vänster sida. Jag hoppas att det beror på att någonting har fäst där inne. :)Annars har jag inga som helst symptom på varesig graviditet eller mens, men det är ju trots allt en vecka kvar till BIM så det är bara att ta det lugnt.
    Jag håller tummarna för att du får finnar på konstiga ställen och ett fint plus!
  • Nellin
    FridaF skrev 2012-08-19 19:27:57 följande:
    Ja spännande är ju ordet... hoppas så innerligt nu och smörjer med progesterAll-kräm varje dag....
    håller tummarna för er
    På vilket sätt hjälper dig progesterall nu? Jag är dåligt påläst på den krämen och den info jag hittar säger mig inte tillräckligt om vad den ska göra.
  • Nellin
    Rebster skrev 2012-08-19 20:47:53 följande:
    Frida: Håller med föregående talare, din äggstock är säkert jättesvullen så inte konstigt att du har ont.

    Spännande för er som har BIM samtidigt som ni ska iväg. Håller alla tummar att ni plussar.

    Nellin: Progesteronkräm hjälper livmodern att "behålla" slemhinnan och inte stöta ut den i förtid. Detta gör att äggcellen har en större chans att fästa sig. Det är extra bra att smörja sig med krämen om man t.ex. har spottings som gör att slemhinnan stöts ut innan mensen sätter igång ordentligt. Hjälper även för de som har PCO, etc.
    Gå in på femalebalanceshop.se och läs så får du mer info!
    Okej, det är nog verkligen nåt för mig! Jag har både PCO och alltid spottings. Tack för infon!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus