• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vårväntanochlängtan skrev 2012-08-02 19:15:01 följande:
    Nellin: Nä för det är borta igenObestämd Men gravtesten är negativa men har bara tagit på eftermiddagen. Får vänta och se helt enkelt. Hoppas att det inte är det! har nämligen känt mig gravid
    Då håller jag tummarna stenhårt nu för dig!
    Lullan skrev 2012-08-02 19:26:04 följande:
    BDG Gjorde ju susen för mig ja har ju plussat efter första kuren!! =)

    Men nu är ja sjukt nojjig då de hugger o små verker i magen då å då...
    Åh, Lullan! Grattis! Det verkar sannerligen som om det där BDG är en riktig dundergrej! Alla blir ju fan med barn. Vad glad jag blir för din skull! Och att det hugger och småvärker då och då behöver inte vara något farligt alls. Jag är ingen läkare och kan inte säga att det är varesig positivt eller negativt, men många av mina gravida vänner har känt likadant som du i början, och det har inte varit något farligt. Så jag håller tummarna att allt är som det ska. GRATTIS ännu en gång!
    FridaF skrev 2012-08-02 19:28:07 följande:
    Tjohoo!
    äntligen ett lyckat försök på gyn, inga cystor är kvar, mensen har just äntligen startat och snart start för dubbel pergotimekur!!
    jiiha
    Åh, vad härligt! Kör hårt nu!
  • Nellin
    Pastell skrev 2012-08-02 23:42:39 följande:
    Spännande!!! Solig

    Idag är jag på dag 32,snart 33 och ingen mens men heller inget + då vi inte ens försökt denna månaden. Förstår inte alls varför cyklarna blivit så långa på sista tiden   Det känns som det betyder att ingen äl sker alls ju.

    Äter du BDG? Mina cykler är också långa, men när jag äter BDG är de bara 28 dagar. Ibland 29, men inte längre. Men så fort jag inte äter det så blir de upp mot 33 till 35 dagar. Väldigt irriterande!

    Så om du inte redan testat kanske du kan göra det?
    Hur länge har ni försökt? Är du under utredning eller har ni utretts? Du kanske behöver tabletter av läkaren?
    Är det du som också har PCO`? Jag har svårt att hålla koll på alla töser här inne, hehe... För min PCO är troligen anledningen till att mina cykler blir så långa, och att jag ALLTID har spottings en vecka innan mens nu för tiden.
  • Nellin
    Maramina skrev 2012-08-03 20:22:53 följande:
    Nedräkningen har börjat. Men jag tror inte att det blivit något den här gången heller då min temp är totalt oförändrad Samtidigt så kan jag inte låta bli att hoppas då en del av mig fullständigt skriker gravid, särskilt som jag tycker att allt smakar väldigt starkt, jag har blivit sanslöst trött och orkeslös plus att jag varit lite illamående till och från de senaste dagarna och just nu känner jag av halsbränna, vilket jag inte gjort sedan jag var gravid senast (men som tyvärr slutade med mf) och innan dess var när jag väntade dottern. Samtidigt så säger en annan del av mig att jag inte är gravid. Dels det där med tempen men även för att jag inte tror på att jag skulle kunna få så mycket symptom redan, ÄL+7 BIM-7. Alla "symptom" jag känner beror säkert på att jag vill så gärna och att jag lyssnar för mycket på kroppen, plus att jag stressar upp mig för att semestern nu är slut och att jag måste gå tillbaka till jobbet på måndag.

    Hur som, jag kunde inte låta bli att testa idag men det var självklart väääldigt negativt. Jag gillar DocMorris tester då de är betydligt känsligare än många ansra och tänkte eventuellt köpa en på söndag eller måndag, så får vi se.

    Hur går det med er andra?
    Var köper man egentligen Doc Morris tester? Jag har aldrig sett dem.
  • Nellin

    Okej. Jag har inte lyckats hitta att köpa på internet, men jag vet att det finns två sådana apotek i Örebro. Dock ligger de utanför staden. Jag får köra på billigatester.se. De är ju också extra känsliga, väldigt billiga och kommer direkt till lådan.

    Jag och sambon kommer att landa i Turkiet på min BIM-dag. Så antingen kommer vi att få fira semestern med ett plus, eller så måste jag bada och sola med världens mens i en hel vecka. Tror ni jag håller tummarna eller? 

  • Nellin

    Hej på er brudar! 

    Idag är det lördag och jag sitter med en tredje öl i handen. Ska strax ut och träffa vänner och ha en rolig kväll. Hade nyss en väninna på besök som är i vecka 23 nu. Bebisen sparkar och krånglar som en tok där inne i magen och det är så himla häftigt att känna! Det är verkligen en upplevelse att få följa henne i graviditeten, se hur magen växer och känna hur sparkarna blir allt hårdare. Vi är väldigt nära vänner och umgås ofta, så det känns nästan som om det är jag som ska få barn, haha! Jag längtar så efter det lilla pyret!

    Tänk då hur häftigt det kommer kännas när det är min mage den ligger i!

    Åh, jag längtar så efter en graviditet. Jag avundas ibland er som fått uppleva en, och som fått uppleva en förlossning och att bli mamma. Eller jag ska väl snarare säga att jag gläds å era vägnar, för jag kan bara ana hur häftigt det är.

    Men nu ska jag dränka mina sorger i alkohol, haha, och tänka på annat än bebisar för ett tag. Jag håller modet uppe och tror att DEN HÄR månaden är vår månad. :) Nu kämpar vi på, tjejer!

    Kampen om ett liv fortsätter! 

  • Nellin

    Jag skulle också ha hämtat ut tabletterna och ta med dom! :) Men vi håller såklart tummarna för att du inte behöver använda dem! :)

  • Nellin

    Jisses, nu har jag läst om massor av tjejer som blivit gravida när de ätit Bisolvon. Många av dem har försökt lääänge, och när det testat Bisolvon har det tagit sig mer eller mindre direkt. Det kan ju vara slumpen och behöver såklart inte ha nånting alls med medicinen att göra, men ni vet ju hur man är, man griper efter halmstrån.

    Har ju aldrig testat Bisolvon förut, så jag är spänd nu. Sista försöket innan utredning drar igång, så jag hoppas ju verkligen på att det ska vara NU det sker. Det skulle vara en så trevlig överraskning på BIM första dagen i Turkiet också. Tänk vilken lycka! Och tänk vilken skit om mensen kommer istället. Jag ska ta med både tamponger och gravtest på planet. Flört 

    Hur mår ni andra efter helgen? Var är ni i era cykler? Tänker ni lika oavbrutet på det här som jag gör? :)

    Kram! 

  • Nellin
    FridaF skrev 2012-08-06 09:54:48 följande:
    Nellin: haha vad knäppt. samma sits du och jag..har också bim då vi landar i turkiet... hoppas det är miljöombyte som behövs för ett +

    Ja, semester är nog behövligt för att det ska ta sig. Behöver verkligen ledigt nu och bara ge min tid åt min man och mina vänner. Den här månaden SKA det bli ett plus! Med RR, BDG och Bisolvon och en massa mys så måste det ju bara hända nåt!
  • Nellin
    Rebster skrev 2012-08-06 17:58:43 följande:
    Tjejer märker ni en sak? Tråden har blivit en riktig "jävlar anamma"- tråd. Jag tycker mig se att vi har kommit in i en andra andning med mer hopp i tankarna. Se, jag sa ju att det skulle vända
    Ja, det har du rätt i! Glad Hellre jävlar anamma än depp. Jag håller hoppet igång här nu. Sista jobbveckan innan semester, nu till helgen ska jag ha ÄL om kroppen vill denna gång. Jag tror stenhårt på BDG eftersom jag faktiskt fick en ÄL med de förrförra månaden. Och jag tror stenhårt på Bisolvon.

    Nu jävlar ska det ta sig i helgen och jag ska få ett plus när jag landat i Turkiet den 26 augusti!

    Det är vår tur nu!
  • Nellin

    Ciccie, precis som RR och BDG. Man börjar på första mensdagen och slutar vid ägglossning. Både kvinnan och mannen ska äta. Hemma hos mig tar jag och sambon en tablett varje eftermiddag. Ska bli spännande att se om det funkar! Mycket hänger dock på om jag får någon ägglossning såklart. Åh vad jag hoppas!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus