• Izzen

    Vi som har prematura sammandragningar

    Här kan vi samlas!!

    Vi som har besvärliga prematura sammandragningar. För att peppa och dela erfarenheter!

    Jag väntar mitt andra barn och har även denna graviditet fått tidiga problem med kraftiga och även smärtsamma sammandragningar.
    Är nu sjukskriven från v 23 på heltid med order om vila!

    Känns tungt att behöva snigla sig fram till förlossningen... Men vi är säkert många därute som får gilla läget och bara göra det bästa för våra små i magen och för att de ska stanna där så länge som möjligt!

    På återseende!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-22 22:50
    BF lista

    April
    10 - Sofiaochjonas

    Maj
    1 - aprilfamilj
    1 - Pilea
    2 - petronellan
    3 - Elaisa (ks så egentliga bf är 11/5)
    8 - Anna75
    17 - Gersemi
    17 - helenas83
    18 - Izzen

    Juni
    1 - cherrybabe71
    5 - Björnbäret
    22 - fröken sol

    Juli
    8 - Noemi

    Augusti
    22 - jmyn

  • Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar
  • PuH84

    God morgon... Eller God förmiddag! =)

    Ja.. Jag kan iaf bara tala om att här är alla symtom som bortblåsta!!! Lite klåda har jag, men den kan jag leva med! =) Snacka om varannandags mående!! Sååå konstigt! Jag mår bra en eller två dagar... Sen har jag en eller två skitdagar... Och så rullar det på!! =) Bara hålla tummarna att bebben vill komma på en bra dag! =) Fast jag ringer nog till bm på måndag och säger att jag inte står ut nå mer... Att jag vill komma tidigare så hon får pilla!!

    Va roligt fröken sol... =) Vi ha oxå pratat om en kamera... Fast det lutar nog mer åt en systemkamera för vår del än en filmkamera! =) Roligt! =)

  • fröken sol

    puh84 gött att du mår bättre, jag har också två bra dagar en dålig...typ...

    vi har en digtialkamera och systemkamera .men jag har alltid velat köpa en videokamera när jag får barn, så nu gjorde jag det( jag som typ är helt anti all teknisk aparatur, vi har bara tjocktv! i love våra tjocktvs!)

  • Noemi

    snart kommer nog lillan. det har dragit igång igen. har fått bricanyl men det känns som förlossningen är timmar borta nu. 33+1 idag så hon har mkt goda odds att må bra. håll tummarna för oss! känner mig lite nervös trots allt...

  • PuH84
    Noemi skrev 2010-05-22 11:36:42 följande:
    snart kommer nog lillan. det har dragit igång igen. har fått bricanyl men det känns som förlossningen är timmar borta nu. 33+1 idag så hon har mkt goda odds att må bra. håll tummarna för oss! känner mig lite nervös trots allt...
    Jag håller alla tummar och tår så hårt jag bara kan!!! =)
    LYCKA TILL!!! =)
  • fröken sol

    Noemi vi håller för dig och flickan!!! hör av dig sen när du orkar och kan!!!

  • Mari80

    Noemi: Håller alla tummar och tår!!!!!!! Det går säker bra! Min äldsta dotter föddes i v 33+4 och det gick jätte bra.
          

  • Kavi81

    Noemi: jag håller alla tummar för dig och din tös!!!! Tänk att du snart är "i mål" och får hålla henne i famnen efter alla dessa månader! kram kram

  • icka76

    Noemi: Mina tummar är dina och lilltjejens. Kram.

    Puh: Kan det inte vara graviditetsklåda du har, sådan där leverrelaterad? Tänkte på att det kliar samtidigt som du har ont på höger sida. Kommer det tillbaka så be om ett leverprov.

  • Noemi

    Tack så mycket för alla tummar, det värmer så mycket!!! Tro det eller ej men en bricanylinjektion lyckades stoppa värkarna. Så bebisen är kvar i magen och tappen verkar inte ha påverkats så mycket så jag hoppas nu på ytterligare ett dygn...minst! {#lang_emotions_laughing} 

  • PuH84

    Ja icka76 tanken har slagit mig att det kan vara det! Fast när jag får ont så får jag juh liksom ont på båda sidor... Som ett band över magen liksom... Ska ringa min bm på måndag och se om jag kan få komma liiite tidigare, ska egentligen dit på onsdag, men ja... Jag vill inge mer nu! Nu får hon pilla igång det här!

    Vad härligt att höra Noemi! =) Se där va lite tummar och tår kan göra! =) Jag fortsätter hålla!

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar