Inlägg från: sthlmstjejen |Visa alla inlägg
  • sthlmstjejen

    Augustibebisar 2008, del 8

    Nu är jag också här

    Vad varmt det är! Tur att vi har hyfsat svalt inomhus, för vi var ute 3 timmar och lekte i en park som hade dusch och var helt slut när vi var på väg hem. Stackars E grät sista biten eftersom hon inte orkade cykla mer i värmen.

  • sthlmstjejen

    Linn: Frida gillar inte att åka bil, hon blir åksjuk och alltsom oftast kräks hon så vi försöker att åka så lite som möjligt.

    Rimfo: Håller tummarna att det inte blir nåt mer kräkande!

    Frida har precis lärt sig att stå mot möbler, enligt bvc-läkaren var hon sen i utvecklingen. Tur att det är tredje barnet så att man inte blir orolig

  • sthlmstjejen

    Melva: Jag tycker inte att det är ett dugg sent trots att äldsta tjejen gick vid denna ålder. Alltså, man fokuserar så mkt på det motoriska när de är i den här åldern men talet och förståelsen då? F förstår jättemkt och kan faktiskt 4 ord

    Varför är du på dåligt humör? Hjälper terapin för maken? Att nån annan säger samma sak som du sagt hela tiden?

  • sthlmstjejen

    Melva: Ja pms lider jag också av, usch vad deppig och sur jag kan vara vissa dagar. Då önskar jag att jag bara kunde ligga kvar i sängen och dra täcket över mig. Men så måste man ändå upp och aktivera barnen, fast humöret inte är det bästa.

    Carina: Vad duktig Didos är!

    Medan jag skrivit detta har jag mäklat fred typ 10 ggr mellan barnen, härligt sommarlov.

  • sthlmstjejen

    VT: Jo, det lugnade ned sig men det var tack vare att de hade ett par kompisar att leka med. Då leker de alltid så fint, men så fort det bara är dem så ska de börja bråka. Fast det är klart, vissa stunder leker de så fint ihop.

    Nackdelen med att ha barn så tätt är just rivaliteten, men samtidigt skulle jag inte velat haft typ 4 år mellan dem för då skulle de inte ha så mkt gemensamt när de är små.

    Jag tycker också att det är trist att jogga, brukar nog mer gågga Nu när barnen är hemma allihop försöker jag gå en gång varannan dag, men är det vanliga veckor blir det oftast en gång om dagen. Om det inte är så varmt så brukar stora tjejen cykla när jag går och de andra åker vagn. Men nu orkar hon inte cykla i värmen så jag brukar försöka komma ut på morgonen innan maken ska till jobbet.

    Saliva: Visst är man snygg i sån där mask

  • sthlmstjejen

    KaOI: Jo så kan det ju förstås vara. Jag tänkte mer att om de är nära ålder har de liknande intressen och vill ha samma saker, men så kanske det blir ändå.

  • sthlmstjejen

    Rimfo: Den lyxen är du verkligen värd!!

    Melva: Kul med bio, det brukat ju bara svalt i biosalongerna också, bara det är ju ett plus

    Jag känner mig på så bra humör, inte alls deppig på länge nu. Kan ju vara att barnen håller mig fullt sysselsatt såklart, men också att beslutet känns rätt ju mer intensivt det är här hemma. Och maken och jag hade så härligt sex i morse så då blir hela dagen bra.

    Har gjort en utflykt med barnen till Sigtuna, kommer definitivt åka dit ofta nu under sommaren. Var vid vattnet och barnen matade fåglarna (ja, inte Frida då hon tittade på), sen så köpte vi glass och bara hade det bra. Efter det tog vi bussen hem. Det enda irriterande var att ett äldre par satt och glodde irriterat på barnen hela vägen hem! Det var inte så att barnen gjorde nåt speciellt, de var bara på glatt och lite busigt humör.

  • sthlmstjejen

    Lana: Men vilken ungdom du är!! Grattis i förskott!

    Hur gamla är ni allihop förresten? Själv fyller jag 28 år om 2 veckor.

    VT: Håller med dig, finns så många negativa. Och jag blir särskilt irriterad när det gäller barnen, att barn liksom inte får vara barn! Tänkte att de där gamlingarna hade säkert varit busiga barn en gång i tiden.

  • sthlmstjejen

    Nyss gick förresten E och M ut med några kompisar och har vattenkrig! Så härligt med sommar och jag är så glad att vi flyttade ifrån Södertälje (som jag upplevde som väldigt stökigt) till andra sidan stan med fin uteplats och trevliga grannar och barn,

  • sthlmstjejen

    Carina: Japp, bodde i södertälje i 5 år och tyckte bara att det blev sämre och sämre där. Men alla är ju olika...

    Mareld: Jag förstår att det måste vara jättejobbigt för er att ha det sådär, själv skulle jag aldrig klarat det så jag tycker att ni är jätteduktiga. Som det skrevs tidigare så är det ingen fara med Julia, det är jag säker på! Men ta hand om ert förhållande, hur ni mår påverkar ju Julia. Hoppas att allt blir bra!

    Melva: Var det inte svalt inne på bion?!?! Det var jag ju säker på, tur att ni bara stannade halva filmen

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8