Inlägg från: sthlmstjejen |Visa alla inlägg
  • sthlmstjejen

    Augustibebisar 2008, del 8

    Melva: Självklart läser jag din blogg, måste ju följa en annan 3-barns morsa

    Lana: Ja, då har vi samma tutt-problem då Fast jag kommer inte att operera mig, får väl ha bh-ar på mig som gör att brösten ser större ut. Detta är enbart ett problem för mig, maken säger att de är sååå fina.

    Idag har jag haft besök av släktingarna som firat min födelsedag, var väldigt trevligt. Stora blev uttråkad förstås och gick ut med kompisar efter vi fikat, men vi andra pratade medan de andra barnen lekte.

  • sthlmstjejen

    Lille: ja ring och kolla själv, har själv fått ringa många samtal angående olika provsvar som de lovat att ringa om men aldrig gjort. Håller tummarna!!

    Melva: För sterilisering? Vad säger han om det i nuläget då?

    Lina: Vilken tråkig kommentar av tanten i affären Jag skulle blivit jätteledsen! Tycker att du ska njuta av god mat o vin nu under semestern o sen börja äta hälsosamt igen. Jag har själv lätt för att få dåligt samvete om jag äter nåt ohälsosamt, men egentligen, man borde ju få unna sig då o då!!

  • sthlmstjejen

    Melva: Ja det förstår jag, men han kan ju fortfarande avboka den eller är det väldigt snart? Måste vara svårt att genomföra steriliseringen när han vet hur ledsen du blir, eller?

  • sthlmstjejen

    Melva: Tycker att det låter lite sent att ändra sig på op-bordet Men mitt tips är att ni hittar ett bra prevmedel tills vidare så att det inte står mellan att inte ha sex eller "göra bebis". Så att ni hittar en balans i förhållandet i övrigt och sen måste ju beslutet förr eller senare tas.

    Ang vikt så är ligger jag -3 kg sen inskrivningen med 1an, så jag blir smalare av att ha alla barnen hemma nu över sommaren också, har gått ner 1,5 kg tror jag på den månaden alla varit hemma.

    Just nu så är F inte så poppis bland syskonen. Hon drar och sliter i allt, vill vara med men förstör bara lekarna osv. Hon får sig en del smällar när hon är alltför irriterande.

  • sthlmstjejen

    ja jag tror också att det är bra att gå ner så mkt som möjligt till sin inskrivningsvikt innan man blir gravid igen. Det blir ju bara svårare och svårare att gå ner efter graviditeterna tror jag. Min mamma tex gick aldrig ner 10 kg efter att hon fött mig och sen fick hon 2 barn till tätt och efter 3an så låg hon fortfarande +10.

    Lycka till MissH, är du bestämd lyckas du!!

    Vet själv hur det är att vara överviktig, har varit det från att jag var runt 7 år tills jag tog studenten. Efter det bestämde jag mig att jag inte ville vara den "tjocka tjejen" jämt, ville kunna handla kläder utan att märka att det inte fanns i den strl jag måste ha osv. Ändrade min kost och mitt liv helt och idag väger jag minst 25 kg mindre än då och jag håller vikten! Det är ju det svåraste...

  • sthlmstjejen

    Lina: Jag tycker ju tvärtom, går ner mer per barn även om motionen blir mindre nu. Jagar barn, äter mindre pga att det händer mkt runt matbordet osv så därför går jag ner mer

  • sthlmstjejen

    Grattis Lyckeli på 1 års dagen!!!! Trådens första 1 åring!

    Igår stod F för första gången utan stöd. Vi var ute och hon kröp runt och helt plötsligt har hon ställt sig upp och bara står där i några sekunder

    Usch vad trött jag är, var länge sen jag sov såhär dåligt.

  • sthlmstjejen

    Lana: Vi har bytt säng åt barnen när de varit 1,5 år, har varit alldeles lagom.

    Frida äter fortfarande 2 ggr per natt men efter stugsemestern nästa vecka är det slut med det, iaf få ner det till 1 gång

    Är så jävla förbannad just nu!! Jag och maken skulle gå ut på dejt ikväll och svärmor har lovat att sitta barnvakt. Sen hör hon av sig och säger att hon har lite ont i foten så hon kan inte komma. Hallå? Vi bor grannar och maken skulle kunnat skjutsa henne eller nåt. Men sådär är hon väldigt ofta, skyller på olika krämpor för att slippa saker hon inte vill. Och vi som längtat så!

  • sthlmstjejen

    lille: vad skönt att det gick bättre i natt och att det håller i sig. Av tidigare erfarenhet brukar det vara 2-3 nätter som är jobbiga så det är bara att hålla ut, men jag drar mig lite för det projektet.

    Ja kvällen ordnade sig bra ändå. Vi köpte hem kinamat och jordgubbar och hade det mysigt i soffan istället. Men visst blir man less när man blivit lovad barnvakt så vi äntligen skulle kunna gå ut (har varit ute 1 gång tidigare sen F föddes) och så skyller lata svärmor på nåt. Alltså, hon skulle inte ens natta barnen eller nåt utan komma när de sov och bara sitta här i några timmar. Vad jobbigt det måste vara va?

  • sthlmstjejen

    Lina: Vad härligt det låter!

    Melva: Är avis på hotellnatten

    VT: Jo men hon är precis så min svärmor. Hon ställer inte upp gärna och oftast kommer hon med en massa presenter som hon lämnar av och så går hon en halvtimme senare. Annars kommer hon inte alls.

    Min mamma leker en del med barnen när de ses men hon kräver mkt i gengäld, typ att hon inte ska fixa middag eller mellis eller så för det hinner hon inte. Men att bli bjuden jämt av oss går bra men om jag tex säger att vi kommer innan lunch till dig då gnäller hon för att hon måste fixa lunch till oss (vilket kanske händer en ggr per år eftersom det är så gnälligt) Oss kan hon komma och äta hos minst en gång i veckan.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8