Inlägg från: sthlmstjejen |Visa alla inlägg
  • sthlmstjejen

    Augustibebisar 2008, del 8

    VT: Min heter Frida, Kvacks heter Ida Hoppas din syster får svar snart!

    RosaNapp: Du är en supermamma du, som har barnen så mkt och inte klagar utan VILL ha dem nästan hela tiden. Jag orkar inte ha dem hela tiden men måste nu för maken mår tydligen skit. Verkar också deppad och då är det ingen fyra på g direkt...

    Lina: Så fint som ert hus var så får ni det säkert sålt för mkt pengar

  • sthlmstjejen

    Mareld: Du är jättesnygg och söt Nu har jag lagt din blogg bland favoriter också

    VT: Hoppas att du mår bättre idag. Det låter som en väldigt jobbig sjukdom du har, eftersom man alltid måste leva med den och att den inte går över. Tycker iaf att du är jätteduktig! Och du minns väl vad jag skrev förut att du inte behöver banta. Och även om du tycker det är du snart gravid och slipper det iaf

  • sthlmstjejen

    VT: ja herregud, jag förstår exakt hur du känner dig. När vi skulle försöka med tvåan bestämde vi oss i slutet av januari att försöka. Sen kom mensen ett par veckor senare och jag blev sååå besviken och tänkte att jag aldrig skulle bli gravid och att ettan bara var tur. Sen gick det bara en månad till och då blev jag gravid. Så nu i efterhand känns det ju jättelöjligt, men det var jättejobbigt just då. Minns att jag satt och ältade med en tjejkompis om och om igen varför jag inte blivit gravid försök 1 Lycka till iaf!

    Moi: Spännande med en tvåa!

    Hade för övrigt BMI 19 när jag räknade ut det på reklamen i bannen. Normalvikt var tydligen 18,5-25.

  • sthlmstjejen

    VT: Blev lite förvånad över BMIet men å andra sidan går jag ner mkt i vikt. Ärligt talat så vill jag inte gå ner mer, har haft ätstörningar och för er som haft det vet att det är svårt att helt bli av med de tankarna. Så jag måste akta mig för att falla dit igen, har gjort det några ggr tidigare.

    Synd att du inte var gravid i juni, man tror ju att bara man har oskyddat sex så borde man ju bli gravid, men det är ju lite mer som ska tilll tyvärr.

  • sthlmstjejen

    lille: jag har gått upp 18-20 kg under varje graviditet men inom 1 år har jag alltid gått ner det Vet att jag unnat mig extra som gravid, men sen ätit min vanliga "diet" och då gått ner allt.

  • sthlmstjejen

    RosaNapp: Kramar till dig!!! Det är bra att du tagit beslutet iaf, tror att det är bäst för dig och barnen. Hoppas att ni inte kommer att bråka om vårdnaden osv. Det spär ju bara på det jobbiga...

  • sthlmstjejen

    Trulsa: Grattis till graviditeten! Tycker som de andra att hon ska börja dagis så att du kan plugga innan bebisen kommer. Min Frida ska börja dagis om en månad och jag tror att hon kommer att trivas, det gör syskonen iaf

    RosaNapp: MEN vad irriterande att han kommer att sätta käppar i hjulet. Det enda som händer är att barnen tar skada av det hela! Har du lätt att hitta en lgh då? Hoppas det!

    Kvack: Minns i vår "väntar nr 3"-tråd att du skrev att du hade problem med sambon. Synd att det fortfarande är problem mellan er, hoppas att han förstår att det är allvar denna gång iaf.

  • sthlmstjejen

    luzor: vilken jobbig situation! så får det bara inte gå till... du har fått bra råd så jag har inga nya att komma med tyvärr.

    RosaNapp: Du får hoppas att fyran är snäll om de andra stökar Själv känner jag att jag är på bristningsgränsen när alla är hemma, skönt att dagis finns annars hade jag varit en betydligt sämre mamma.

    Förresten, detta är Fs favvolåt, hon sjunger "pappa" genom hela sången



  • sthlmstjejen

    Lina: Grattis till husförsäljningen! En hyfsad vinst måste jag säga

    Lana: vad är det som hänt? Hoppas att du mår bättre snart och kommer tillbaka.

    F går hela tiden nu faktiskt, hände för en vecka sen då jag märkte att hon helt plötsligt övergav krypandet och började gå mer

  • sthlmstjejen

    lille: Grattis!!! Tävlar du mkt? Har för mig att du vunnit förut Det enda jag gör för att vinna nåt är att spela på hästar nån lördag då o då

    heidi: Haha din syster måste vara duktig på sitt jobb om hon kan se på en om man är gravid

    Rosa: Hur går det för dig? Tittat på nån lgh?

  • sthlmstjejen

    VT: STORT grattis!! Vi som nyss skrev i tråden om hur det är att vänta på plusset och nu har du fått ditt! Grattis igen!

  • sthlmstjejen

    Lina: EXAKT så känner jag ang en till, i ena stunden känner jag att jag aldrig skulle orka börja om igen och i andra stunden tycker jag att det skulle kännas jättekul med en bebis till. Men det får bli senare. Om det blir en bebis till så vill jag njuta av den, som det känns nu så har jag stressat mig igenom 3 bebisar eftersom det varit så tätt. Mannen sa här om dagen att han vill ha en till, att han inte kan tänka sig att F är vår sista. Men tidigast om ett år kan jag tänka mig att vi försöker.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8