Inlägg från: sthlmstjejen |Visa alla inlägg
  • sthlmstjejen

    Augustibebisar 2008, del 8

    KaOI: Jag förstår precis vad du menar, har ju inte så stora barn än men min man har en lillebror som är 15 år så jag kan ändå förstå lite vad som kommer att hända i framtiden haha. Tror också att vi kommer att få säga nej till en del saker, tex så kanske dte räcker med att de har en aktivitet var och inte fler. Sen är det nyttigt tror jag att man inte får allt som barn heller, utan lär sig värdet av pengar.

  • sthlmstjejen

    lille: jag tycker att det är trångt i bilen redan nu med 3 barn så vi kikar lite på större redan nu

    Men ni som har fler än ett barn, upplever ni inte att det är enklare faktiskt än med bara ett? Nu när F blivit större kan hon leka mer med syskonen och de kan roa varandra mkt så jag kan sitta här hihi eller mysa med maken eller diska osv. De jag känner som har ett barn är med sitt barn hela tiden när de är hemma för den inte har nån att leka med. Eller så leker barnet korta stunder sen ska man leka igen.

    Förresten så går F nu!!! Och dessutom säger hon alltid till innan hon ska bajsa så hon får göra det i pottan

  • sthlmstjejen

    Melva: Du låter lite nere? Har ni pratat mer och vill han inte köpa en större bil? Ni kommer inte ha råd med aktiviteter för barnen osv?

    Hur som helst så håller jag med er Melva och VT, det är viktigt att barnen får lära sig värdet av pengar och att de inte kan få allt de pekar på. Men själv växte jag upp och hade det knapert så att vi inte alltid fick vår veckopeng osv och så dåligt ställt vill jag verkligen inte att vi ska ha det!

    KaOI: Jag har sagt att barnen får välja en aktivitet fritt, UTOM hockey, ridning och tennis som är så dyrt Golf är säkert också dyrt förresten...

  • sthlmstjejen

    Melva: Haha, ja proffsen tjänar ju riktigt bra!

    Förstår iaf din känsla som du har för L, att sticker han så behöver du inte oroa dig för OM han ska göra det eftersom det redan är gjort. Så kände jag förut, när vi krisade. KRAM!

  • sthlmstjejen

    Melva: Jag blir så himla arg!!! Alltså, han visste vad han gjorde när ni hade oskyddat sex och ändå får jag känslan av att han skyller det på dig eller iaf tycker att det ska ske på hans villkor. Dvs att han stannar om du gör abort annars ska du fundera på om du verkligen vill gå igenom detta helt ensam. Vet inte hur er relation ska bli bra av det? För hur känner du för honom när han beter sig sådär?

    Och det där kramandet och gosandet kan jag inte förstå, det ger dubbla budskap tycker jag!

  • sthlmstjejen

    Förresten är det någon mer som har ett barn som VÄGRAR sitta ner? I vagnen ska hon skrika för att hon vill stå, i matstolen äter hon 2 tuggor sen ställer hon sig och skriker: mamma och när jag försöker sätta henne igen blir hon galen så hon får gå ner på golvet och vara utan mat då.

  • sthlmstjejen

    Melva: jo det är nog så, hon har ju precis lärt sig det.

  • sthlmstjejen

    lille: skönt att allt såg bra ut på ul och att du blev flyttad en enda dag Jag har blivit flyttat 2 dagar vid varje barn, tyvärr åt "fel" håll Synd att hon inte ville säga vad det är för kön, är de rädda för att man ska göra en sen abort för att könet är "fel" eller vad?

    Lina: smycket låter jättefint!

    lana: ja jag är egentligen inte orolig över maten, antar att hon äter när hon är hungrig. Får se hur det ska gå på dagis, hoppas att hon sitter ner där Men det är jobbigt om man ska nånstans och hon konstant skriker i vagnen och ska ställa sig upp.

  • sthlmstjejen

    carina: varför testar man med såna stickor egentligen? borde ju räcka med att ha regelbundet sex? Har aldrig förstått poängen men har ju läst här på fl att många testar, men det verkar så stressande och pressande tycker jag.

  • sthlmstjejen

    VT: Ja så skulle jag nog också känna Jag har varit tillräckligt nervös när jag testat gravtesten, eftersom det är så stort att se plusset! Alla gånger jag varit gravid har jag vetat det innan, men ändå på nåt sätt trott att jag känt fel. Men när plusset kommer är man ju tvärsäker och börjar skaka! Tänk om jag skulle äl-testat också, skulle varit helt knäckt!

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8