Inlägg från: sthlmstjejen |Visa alla inlägg
  • sthlmstjejen

    Augustibebisar 2008, del 8

    Melva: Gå ut till en park och låt barnen leka av sig medan du sitter på en bänk och tittar på. Om det nu går med A? F äter ju sand och rymmer hela tiden men ibland vill hon vara med storasyskonen och då kan jag vila ett tag. Tycker att det är mkt lättare att vara ute än inne.

    Har du ringt förresten om samtal? Verkar ju som om L är mer positiv men det verkar jättejobbigt att inte ha något uttalat!

    lille: gud vad söt!!!

    Vi hade också en dålig natt så det var nog fullmåne.

  • sthlmstjejen

    Här vaknar jag av att F försöker väcka sina syskon kl 5 i morse, hon ropade Ejja (Ella) och Mio (milo) typ hundra ggr tills Milo vaknade och då var jag tvungen att gå upp och hämta henne.

    Lana: Ja F har också ett jäkla humör, särskilt vid matbordet, ALLT ska ordnas på hennes sätt dvs mat överallt för att hon absolut ska äta alldeles själv. Tänk er hur det såg ut efter gårdagens köttfärssås med spaghetti Men F var nöjd iaf.

    Melva: Haha, ja det är inte lätt att inte prata, tycker att du är duktig! Men om L ger såna budskap som inte går att tolka med vad han sagt tidigare MÅSTE du ju prata

  • sthlmstjejen

    Melva: Haha vad gör barnen när du kan fl:a så mkt? Snälla verkar de vara iaf

    Förstår inte hur L kan vara så kramig och gosig men ändå inte tycka att ni ska behålla? Låter inte rationellt?!

    VT: Jobbigt att inte få provsvaren, hoppas att han ringer en gång extra för att kolla. Min erfarenhet av sjukvården är att du måste ligga på mkt själv för att nåt ska hända.

    Som nu med Mellan som ska opereras, de hade slarvat bort remissen fast han har svårt att äta, har andningsuppehåll på nätterna och att de sa att han skulle gå före i kön. Skällde ut lite folk och tillsist fixade vi så han snart ska opereras. Men hade jag inte ringt vet jag att inget skulle hänt!

  • sthlmstjejen

    KaOI: Grattis till stora killen! Och tur att han tycker om tårta, blir ju några genom åren

    Melva: Kul att du ska plugga!!! Men fråga mig inte om råd, har glömt halva utbildningen Får se om du kan plocka ihop kurser så att du kan bli revisor, har du kollat att alla går på distans? Iofs ska du läsa lång tid så om de inte finns nu så kan de ju finnas om några år. Jo man får NOG plugga om man tar ut fp men om du tar ut fp får du väl inte ha vårdnadsbidrag? Meningen med det bidraget är ju att det ska vara enda inkomsten om du tar det på heltid.

  • sthlmstjejen

    Melva: Finns det folk som snokar? Haha har aldrig tänkt så mkt på det, kanske ska ta saker och ting privat på FB om man inte vill att alla andra ska läsa det? Jaja lite sent för mig nu.

    Heidi och VT: Lycka till med testandet! Mysigt med vårbebisar, även om det brukar vara fullt på bb vid den tiden

  • sthlmstjejen

    VT: Nä men fy vad hemskt!!! Hoppas det räcker med en behandling nu, kramar till er!

    Melva: Mina sover sen ett halvår i samma rum, går jättebra. De lägger sig dock i storleksordning och väckte väl varandra i början men nu är de vana vid varann.

  • sthlmstjejen

    Ojoj jag har pottrönat F lite lätt, alltså att hon är utan blöja en eller ett par timmar varje dag och när hon kissat så säger jag kissa och så lyfter jag henne till pottan. Nu har hon börjat säga till innan hon ska kissa "kiss kiss" säger hon och nu satte jag henne på pottan så fort hon sa det och då både bajsade hon och kissade!

    lille: F äter bara vår mat och så välling morgon och kväll.

  • sthlmstjejen

    jucea: hihi visst är det? Jag har iofs pottränat mina barn tidigt och båda har varit torra vid 2 års åldern, helt torra både natt och dag alltså. Men på dagis är det vanligare att barnen slutar med blöja i 3 års åldern vilket jag faktiskt inte förstår. Barnen är mogna långt tidigare och det är ju jätteskönt när de klarar sig utan blöja. Undrar om F kommer att slå rekord i familjen nu då?

  • sthlmstjejen

    luzor: Vi har helt enkelt bara tagit bort blöjan på natten och i början tagit upp dem 2 ggr under natten ( en tidigt på kvällen och en kanske vid kl 1) så har de klarat sig faktiskt. Se till att hon inte dricker så mkt under kvällen så ska det gå jättebra ska du se. Mina barn har kissat på sig 1-2 ggr de första veckorna sen inget mer.

  • sthlmstjejen

    VT: Trist att det inte blev nåt plus men då blir det mer sexande istället nästa månad

    Aha jo jag har förstått att mina barn varit tidiga med att vara blöjfria. De är ju en pojke och en flicka så könet verkar inte ha spelat nån roll. Däremot har jag börjat träna dem ganska tidigt, vet många i bekantskapskretsen som tyckt att det var "besvärligt" och väntat till de är äldre. Jag personligen tycker att det är skönare ju tidigare de är blöjfria

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8