• LMSM

    Vi som startar IVF 2023

    Quincey skrev 2024-03-06 10:49:21 följande:
    De bad mig ta ett nytt test i helgen och återkomma om gravidstrecket försvunnit helt. Slutar med progesteron nu så får se om det börjar blöda snart. Sen blir det att samla krafter inför nästa hormonstimulering. 
    Jag förstår att det här är så jävla tufft men det kommer gå för dig tillslut. Nu har du precis plussat och du har ett till i frysen. tänk att du fick TVÅ blastocyster på ett uttag. Det kommer gå för dig tillslut! helt övertygad!
  • LMSM
    Quincey skrev 2024-03-07 08:53:25 följande:
    Tack ❤️ Ja hoppet är otroligt mycket starkare än för bara någon månad sedan, men tär så mycket på psyket. Får se när blödningen börjar så man kan gå vidare. Hur mår du under ruvardagarna?
    BaeA skrev 2024-03-06 17:25:31 följande:
    Nä, det gör mig så ledsen att läsa detta? Denna bergochdalbana, det finns inget slut på motgångar och sorg. Tänker på dig! ❤️ 

    Tack ❤️ Funderar på att göra utredning om immunförsvar nu. Ingenting som tyder på det egentligen men är uppe i två missfall nu på ett år och tänker att det åtminstone skulle ta mig framåt. Hade du några symptom som gjorde att du valde att göra utredning?
    Jag vet, det är helt olidligt alltså. 
    Jag mår verkligen skit rent ut sagt, Tror sämre än någonsin. Mår illa av oro och känner att jag är nära en panikattack hela tiden hehe. 
    Känner mig verkligen som en galning som googlar i alla möjliga trådar för att få hopp men egentligen känns det kört. Det känns som om jag rent rationellt bara borde ge upp nu och inse att jag är av de få % som de aldrig kommer gå för. Jag menar 5 plock. totalt 50 ägg ut, tre återföringar ALDRIG ngt som klarat sig på dag fem. Vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till. Jag vet att jag ruvar på två men känner mig som ett psykbryt jag vet redan att det inte kommer gå när ingen annan klarat utvecklingen från 6 celler ens. 

    Jga slås med tankarna att aldrig få bli förälder vilket gör så jävla ont. 

    aja ska inte deppa ihop helt ännu hehe. 
  • LMSM
    Quincey skrev 2024-03-07 13:26:31 följande:

    Förstår, men tycker inte du ska ge upp alls! Däremot borde man försöka tänka på annat men det är i princip omöjligt. Har blivit som en besatthet för mig 😆 Det kan vara så att de två du återfört blev blastocyster ❤️ Jag fick ingen bra blastocyst förrän de tog ut ägg 42-57 så 50 ägg utan blastocyst behöver inte betyda att det inte kommer bli någon längre fram. 


    Angående att testa tidigt så gjorde jag inte det utan väntade till testdagen denna gång. Är väldigt glad för det. Hade varit fantastiskt att få ett positivt resultat tidigare men har verkligen lidit tidigare när jag testat negativt och sen ändå tänkt att det finns en chans för att sedan igen testa negativt. Ångrar att jag tog nya test igår, hade hellre levt lyckligt ovetandes nu. Kan ändå inte göra något innan det kommer en blödning. När är din testdag?


    tack för dina positiva ord det betyder så otroligt mycket. Man blir så rädd att det är dags att ge upp liksom. En besatthet för mig med herregud alltså det är inte friskt det jag håller på med haha

    Ja du har rätt kanske bättre att vänta. Jag har testdag om en vecka 14/3. Tänker dock att jag verkligen borde kunna testa med testa tidigt i alla fall söndag. Jag tycker nästan det känns värre att dra ut på lidandet nu då jag är så säker på att det inte kommer lyckas. Med testa tidigt borde det vara lika säkert på söndag som det är nästa torsdag med vanligt. Den dagen är ju några dagar senare än BIM. Ah får se men gud va svårt det är att hålla sig hehe, 
  • LMSM

    Ruvardag 8 idag vaknade och kände mig kallsvettig, exakt på samma dag som tidigare gånger. tog tempen som är ganska låg men högre än medel. den borde dock varit mkt högre om det gått då bestämde mig för att ta testa tidigt test. Negativt som väntat. jag var redan så beredd på det här och har gråtit och mått dåligt och tagit ut det flera dagar redan Så nu känner jag mig bara tom.


    ska bara försöka hitta någon styrka och hopp som gör att jag OrkSr med ett sjätte plock i maj/juni.
    om inte läkarna säger åt mig att det är dags att ge upp Men börjar kännas så nu. 


    embryona var så fina sa läkaren 9.1 i betyg och hon var förvånad över att det inte gått tidigare. antar att detta tyder på att mins ägg har dåligt DNA saknar kromosomer eller har fler och aldrig kan bli ngt?.

  • LMSM
    Quincey skrev 2024-03-08 09:56:38 följande:
    Förstår att det känns hemskt just nu men tror det bästa är att ta en dag i taget, försöka att tänka på annat och sen ta ett nytt test på officiell testdag. Vet att Zaro också nämnde om sin vän tidigare att när hon blev gravid så ångrade hon att hon varit så ledsen. Så kände jag efter att  jag plussat, att jag mått otroligt dåligt senaste åren för plötsligt ?löste det sig?. Försöker tänka på den känslan nu när mina gravtester visar svagare streck.

    Det finns de som sätter in perfekta blastocyster som ändå inte fäster. 50% av alla perfekta blastocyster har väl ändå kromosomfel så tycker inte du ska tänka att det är något fel på dina ägg. Det antas ofta när de inte hittar en annan orsak. Tycker de att embryona ser väldigt fina ut så tycker de ändå att du har en bra chans! Tror man kan ha väldigt mycket otur och det finns ju andra faktorer tex miljön i livmodern som gör att det inte fäster ❤️
    Jag har också tänkt på det, om det skulle gå en dag så har man slösat så mycket tid på att vara olycklig eller det värsta är väl inte tiden men att man verkligen mått så dåligt. Kanske bäst att försöka vara positiv tills den dag man verkligen får höra att det inte går mer. Tack Hjärta

    jag ska inte ge upp. Ska åka iväg och umgås med min familj ngn månad, ta det lugnt vila upp mig och proppa i mig tillskott, äta massa frukt och grönt protein osv och inget socker! Sen testa igen i maj/juni och försöka få läkarna att minska dosen till max 300. tack för allt stöd!
  • LMSM

    Å nej :( 
    men det lyckades för dig tillslut va? 
    Jag förstår och det är väl så. Det är ju dock det man får höra från läkarna att äggen inte har det som krävs med fel kromosomer osv när det inte delar sig. Jag har ju också haft tre olika pojkvänner sedan jag var 20 och slutade med preventivmedel i tidig 20 års ålder. Aldrig varit gravid. Det känns verkligen inte helt normalt. Då var jag ju så ung också. 


    Awesomeginger skrev 2024-03-08 11:15:12 följande:
    Vill lägga till, att man verkligen inte vet. Min första återföringen var med en 4AA blasto, så bästa möjliga. Det slutade I missfall så det hade förmodligen kromosomfel. Så som Quincey säger så behöver det inte betyda något. 
  • LMSM
    Mathilda88 skrev 2024-03-10 15:02:32 följande:
    Skönt det känns lite bättre nu iallafall för stunden ❤️. Hon Cilla i podden Jag vill ha barn beskriver det fint som att man får ?sörja randigt? så att säga. ❤️ 
    Tänker på dig ❤️

    Jo men lite då ör det väl, psyket behöver paus emellan för att orka.
    jag är dock helt knäckt egentligen, ångesten känns verkligen i hela kroppen och allt fler runt en blir gravida hur lätt som helst. vet inte vad jag ska ta mig till längre alltså. Är jag verkligen en av de få % som aldeig kommer lyckas?. 


    hoppas det går bra för dig med din frysta återföring jag är  så himla glad för din skull men också så Avis haha :)
    Det måste verkligen kännas fantastisk att få en blasto återförd ❤️

  • LMSM

    Fick mitt senaste protokoll för embryona .
    de två jag fick tillbaka var 9.1 poäng och sannolikheten för graviditet var 27,1%. 
    SÅ lågt trots bra embryon och dessutom TVÅ. Mina chanser minskar drastiskt med varje ivf känns det som. Hade de varit inom de tre första hade väl sannolikheten varit högre än 17% för ett ägg och 27,1 för TVÅ tillbaka? 

  • LMSM
    Quincey skrev 2024-03-11 12:47:55 följande:
    Hur har du fått siffran 27,1%? Är det någon av läkarna som sagt det inför ET eller nu i efterhand?
    Det står i mitt protokoll från lab. Linnekliniken har någon precikationsmodell där de kan räkna ut sannolikheten för tvillingar osv. Tror den baseras sig på mer än bara de återförda äggens kvalitet, de tar hänsyn till AMH, ålder, Protokoll, antal försök också och säkert mer. 

    SÅ här såg mina 6 befruktade ägg ut. BL är celler dag 2. Jag bad om att få utdrag för dag 5 så jag kan få se vid hur många celler de slutade dela sig men fick det här hehe. Jag orkar inte vänta på att få en tid med läkaren, det kommer ju inte ske förens långt efter deras officiella testdag och vill gärna veta exakta celler nu hehe
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023