• LMSM

    Vi som startar IVF 2023

    Quincey skrev 2024-06-12 17:31:55 följande:
    Låter ju bra! Och intressant att se om det blir en skillnad jämfört med 9 dagar. Ska hålla tummarna på måndag!! ❤️
    Ja jag hoppas det! Har varit orolig tidigare att fler dagar innebär högre dos totalt och därför sämre ägg men kanske inte är så man bara hör så mkt och gissar i den här behandlingen hehe. Förhoppningsvis blir det fler mogna ägg som lyclas befruktas !
    tack???? tänker på dig imorgon !
  • LMSM
    Awesomeginger skrev 2024-06-12 15:18:52 följande:
    Vid min stimulering blev blev de plock sprutdag 17, eller om de blir dagen efter sista sprutan, började med injektionerna 11/8 och plock 28/8 vilket fall. För mina blåsor växte så sakta. Frågade barnmorskan hur länge man kan hålla på innan de blir för länge och vill minnas att hon sa i alla fall 20+. 
    Så tänker att dom kör på till dom är rätt storlek.
    Hoppas plocket går bra på måndag. 
    Å du menar plock dag 18 så du sprutade totalt 15 dagar innan du tog ovitrelle? starkt jobbat! Jag är helt utamttaf av de hör sprutorna nu börjar bli så öm går knappt att ta dom haha.
    blev resultatet bättre då nätbud sprutade fler dagar om du har ngt annat att jämföra med?
    ja jag räknar med att de har koll, grejen är att de ä verkar komma i tre grupper så lite rädd att de största ska bli för stora hehe.
    tack! {#emotions_dlg.flower}
  • LMSM
    Mathilda88 skrev 2024-06-13 03:24:03 följande:

    Fick mail igår ifrån Sellmer om att ingen av de två embryona klarat sig till dag 5 eller frysen tyvärr. Inte förvånad, men ändå tacksam för att två till tog sig så det inte blev ett halvdant sista försök, skönt att ha haft två till bredvid de återförda som kämpat för ett försök mot frysen iallafall 🙏.


    så tråkigt att höra Mathilda men du har trots allt två fina återförda och att mer än 50% skulle ha blivit blastocyster hade ju varit otroligt. Mkt mkt stor chans att de du fått tillbaka då är de som har blivit blastocyster :) förstår såklart precis hur du känner men det finns fortfarande stor chans att det kommer gå bra Hjärta
  • LMSM
    Mathilda88 skrev 2024-06-13 03:17:42 följande:
    Fick också gjort liknande på tredje försöket i Malmö, hade egentligen redan en på 20 mm när de la till fler dagar för övriga äggen. Resulterade i 10 mogna och befruktade utav 10 plockade ägg 🙏❤️. Stort lycka till på måndag!
    å va peppiga ord hoppas på samma utgång ! 
  • LMSM
    Awesomeginger skrev 2024-06-12 22:08:44 följande:
    Ah så måste de bli, har inte kvar sprutschemat och minnet under den tiden är rätt suddigt för jag mådde så dåligt. Blev lätt överstimulerad som läkarna sa. Ända stimuleringen jag gjort så har inget annat resultat att jämföra med. Men efter vad jag har läst i denna tråd så är de väll rätt bra att blåsor och ägg för mer tid på sig.
    Fick ju inte så många ägg, 6 st men dom var i god kvalitet och fick två till frysen. Så få men bra när de tog tid, men kroppen tog riktigt stryk av att de drog ut på tiden med stimulering, men i slutändan värt det. 
    jag förstår precis. Vad positivt det låter i alla fall, får ha tilltro till att det blir bra helt enkelt. Jag förstår, jag har ingen överstimulering på g allts men jag mår skit rent ut sagt. Min mage är så öm kan knappt ta sprutorna längre och storbölar varje gång nu haha. Vägde mig idag och gått upp flera kg sedan stimuleringen startade. Det spelar ingen roll om det går bra sålöart men det är så jäkla fysiskt och mentalt jobbigt när det inte ens går bra och man ändå behöver gå igenom det här  så det är inte sant. 
  • LMSM
    Quincey skrev 2024-06-13 16:37:29 följande:

    Har precis varit på VUL där vi såg en liten bebis på 19 mm ❤️❤️❤️ Bröt ihop precis innan vi skulle kolla, är så lättad och kan inte tro att vi tog oss hit ❤️


    Åå GRATTIS!! helt fantastiskt måste kännas helt otroligt! Så glad för eran skull!  Tänk av du kämpat! 
  • LMSM
    Awesomeginger skrev 2024-06-13 15:15:49 följande:
    Jag tror de är positivt. Hoppas du får några riktigt fina ägg.
    Förstår verkligen, mådde riktigt dålig under min stimulering med. Hade mer mage då än jag har nu i vecka 22, var blå över hela magen och super öm. Och sen ett riktigt smärtsamt äggplock så var riktigt tunga tider. 
    Så jävla starkt att gå igenom de här fler gånger, var helt mentalt och fysiskt förstörd efter stimuleringen och äggplock.
    Å tack hoppas också så nervös! 
    ja samma här det här är den värsta gången hittills för  magen som är blå och förstörd. 
    ja vet helt ärligt inte hur jag orkat börjat känna nu att jag nog inte klarar fler gånger det har tagit för mkt på en och känner att jag blir sämre för varje gång.
  • LMSM
    Awesomeginger skrev 2024-06-13 20:59:47 följande:
    Det är så tungt, hoppas inte något jag skrev som känner att du överväger att du inte har ork. Förstår verkligen om du känner det. Att fortsätta eller inte är fantastiskt starkt båda två. Vilket fall hoppas jag att allt kommer att klaffa nu så är de inget beslut du behöver fatta ❤️
    Quincey skrev 2024-06-13 16:37:29 följande:

    Har precis varit på VUL där vi såg en liten bebis på 19 mm ❤️❤️❤️ Bröt ihop precis innan vi skulle kolla, är så lättad och kan inte tro att vi tog oss hit ❤️


    Åååå så fantastiskt att höra grattis ❤️ sånt fantastiskt stort steg
    Nej gud nej ingenting allts du skrev jag har bara känt mer och mer att jag är helt jäkla slut efter nu 6 försök på 15-16 månader. Kanske man orkar igen efter paus på ngt år hehe. Märker hur man tänker att det redan misslyckats det är ju inte så bra hehe kanske går nu så slipper jag ens fundera framåt :D 
  • LMSM
    Awesomeginger skrev 2024-06-16 10:07:28 följande:
    Måste vara så jäkla tungt och påfrestande att göra så många försök på så kort tid! Det värsta med paus från olika delar både under naturliga och ivf försök är att jag inte riktigt tycker de mentala lämnar än, i alla fall inre för mig. Gick bara och tänka på alla magar och bebisar och kände att jag inte gjorde något och började gräva ner mig av det. 
    Inget i mitt liv har varit så tungt som att ha sån extrem barnlängta utan att blu gravid och känna att livet man vill ha är aå osäkert. Det är sådan jävla kamp och samtidigt jag inte önskar detta på något har jag funderat på om världen skulle vara en bättre plats om alla som ville bli föräldara behövde gå igenom detta. Inga oönskade barn och inget oväntat barn...kanske konstig tanke. 
    Ja gud alltså och som du säger så är man ju konstant i i oro och mår dåligt av alla runt en som verkar få barn hur enkelt som helst. Typ bli gravida samtidigt som de står med cigg i handen och äter pizza till frukost lunch och middag medan man sjölv har ångest om man åt en banan för mkt hehe. 
  • LMSM

    Hade Mitt sjätte äggplock idag.
    ovittelle dag 14 så lång stimulering som sagt.

    det var den absolut värsta gången hittills trodde jag skulle svimma och soy av smärta. Ingen gång har varit speciellt rolig såkalrt men har ändå kunnat uthärda det men smärtan idag alltså herregud. Hoppas det var värt det 😂

    fick ut 9 blåsor 7 ägg har jag fått höra i efterhand. Kunde inte allts höra vad de sa när jag låg där men min pojkvän sa att ngn gade varit 25 ngn 20 sen hade de inte sagt mer. Hoppas inte den på 25 var för stor nu ocg de på 20 för små hehe. 


    de nämnde ngt om att de skulle använda sig av embryo glue den här gången. Vet inte vad det är riktigt men aja :) 

    hoppas de ringer med positiva besked om befruktning imorgon, även om jag knappt vågar hoppas på ngt längre så lär jag ändå bli sjukt besviken annars.

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023