• LMSM

    Vi som startar IVF 2023

    Mikkans skrev 2024-01-18 13:17:40 följande:
    Jag har jättehögt amh pch nästan 30 synliga blåsor🙈 men läste på livio att man ej kan bli överstimulerad innan om man får suprefact. Känns skönt att höra :)
    Oj! Men skönt med högt amh !:) 
  • LMSM

    Äggklocka idag. 12 ägg så hoppas att alla är mogna. De ringer för att meddela om det blir återföring dag 2 eller 5 imorgon beroende på antal befruktade. Riktigt nervöst om det blir dag fem igen skulle bli helt knäckt om jag gått igenom allt det här en till gång utan återföring. Samtidigt är ju dag 5 ngt positivt men vi får se 😅

  • LMSM
    Mikkans skrev 2024-01-19 16:38:09 följande:
    Ja, men svårstimulerad ändå. 18 ägg fick vi ut idag! Förövrigt lärde jag mig idag att man KAN bli överstimulerad trotts Suprefact men det är väldigt ovanligt.
    men du kanske hade relativt låg dos hormon? Jag hade Max dos efter långa protokollet och fick ut 12 . 
  • LMSM

    Jag är helt förkrossad. De ringde precis och sa att inte ett enda av tolv ägg har blivit befruktade.
    de befruktade alla med isci. just nu vill jag bara ge upp det måste vara försent för mig om det ens någonsin har gått

  • LMSM
    BaeA skrev 2024-01-20 10:46:44 följande:
    Åh, vad ledsen jag blir för din skull! och förstår absolut hur uppgiven och förkrossad du känner dig nu. Minns inte vilket försök detta var för dig? Men tillåt dig själv att vara ledsen i några dagar. Kommer ni få mer info från kliniken?

    Det var fjärde hela försöket. förstår inte vrf det blir så här. senast var 10 av 12 befruktade och de ville göra återföring på dag fem. Dock slutade alla utvecklas mellan dag tre  och fem så fick ändå inget tillbaka. 


    hur fan ska man orka jag förstår inte. Jag mår skit av behandlingen var i princip självmordsbenägen under sprayperioden den här gången ville skada mig sjölv och var ett monster mot min partner. Av sprutorna mår jag skit är helt slut och har svår huvudvärk och orkar inte nögonting. Helt livet sätts på paus liksom och har gjort det ett år nu. Hur ska man orka fortsätta försöka när man inte ens får ngt tillbaka. 

  • LMSM
    LMSM skrev 2024-01-20 10:28:37 följande:

    Jag är helt förkrossad. De ringde precis och sa att inte ett enda av tolv ägg har blivit befruktade.
    de befruktade alla med isci. just nu vill jag bara ge upp det måste vara försent för mig om det ens någonsin har gått


    Fel ! De befruktade alla med vanlig ivf och inte Isci då min parters prove är helt perfekta och han var jätte jättemånga säger dom. 
  • LMSM
    Mikkans skrev 2024-01-20 18:11:12 följande:
    Mellan 200-225 gonal-f :)

    så ledsen för befruktningen på dina ägg. Vilken klinik går du på? Kan dom hjälpa er framåt?

    Tack 🙏
    jag har orecis bytt till carl von Linné  så var första gången där Nu.

    dom skulle återkomma idag så vet inte exakt hur nästa omgång kommer se ut med de föreslog i alla fall icsi på alla framöver. 


    har köpt tre pack där och sån tur är räknas inte den första gången som man inte får ngt tillbaka så har fortfarande tre försök till. 

  • LMSM
    Mikkans skrev 2024-01-21 11:25:44 följande:
    Det låtens iaf positivt. Att inget är förbrukat ännu❤️
    ja absolut det är ju tryggt med ytterligare tre kvar men just nu tror jag inte ens jag skulle orka 3 till haha. 
  • LMSM
    Femling skrev 2024-01-23 22:57:43 följande:

    Hej på er,

    Var länge sen jag var här inne nu. Några av er kanske kommer ihåg mig, vi gjorde vår första återföring i juni som tog sig och allt såg så fint ut fram tills vecka 20 i oktober då vips mitt vatten gick från ingenstans och jag tyvärr födde vår son tre dagar senare som då inte klarade sig länge utanför magen 💔 

    Sorgen har varit enorm och är fortfarande jobbigt att behöva acceptera vad som hände efter att man längtat så otroligt mycket vi försöker inte tappa hoppet om att vi ska få ett levande barn också en dag. Nu väntar vi på svar från en kromosomundersökning (obduktionen visade inte på något fel på honom men ivf-kliniken på Sahlgrenska ville ta de blodproverna på oss ändå eftersom jag haft tre tidiga missfall på raken innan denna graviditet) vilken dag som helst innan vi förhoppningsvis kan få börja ny återföring av ett av våra 9 embryon i frysen. 


    Gvk, är du fortfarande kvar här? Ber om ursäkt att jag bara försvann, men behövde ta en paus från allt med IVF/graviditet. 


    Så otroligt ledsen för er skull. så fruktansvärt! 😞
    jag hoppas att de kan ge er några svar och att de kan göra ngt för att hjälpa er ❤️


    massa styrka

  • LMSM

    Alla med erfarenhet om flera behabdlingar?.
    jag skulle behöva er hjälp Om det finns ngn som har erfarenhet av detta. Skulle uppskatta Det så mycket!

    jag gjorde uttag förra fredagen den 19/1 men inga ägg befruktades och jag fick inget tillbaka.

    innan det gjorde jag uttag i oktober utan att för ngt tillbaka då inget fortsatte dela sig till dag fem. 



    gången innan det var i maj så jag hade ett uppehåll från behandling från mitten på maj till september då jag började med spray. 

    nu till saken.. 

    jag har fått besked om att jag kan börja spraya redan nu på fredag dvs wn vecka efter ägglosssningen som då var i fredags när vi tog ut äggen. 



    detta är enda chansen för mig att kunna hinna med två till behandlingar under våren. Då blir det en nu i februari och sedan påbörjas nästa i maj juni. gör jag den inte nu finns risken att jag endast kommer hinna en då vi inte har möjlighet i mars början på april. 

    läkarna säger att det inte har någon betydelse för själva resultatet utan att det bara handlar om vad man sjölv orkar med?.
    jag funderar dock på om tätare behandlingar kan ge sämre resultat Mkt på grund av mina fyra tidigare behandlingar?



    den allra första behandlingen började med sprutor den 21 februari med uttag 3e mars förra året.  resulterade i två av fyra befruktade ägg.

    jag startade sedan spruta igen den 16e april. Dvs i samband med första riktiga mensen efter den som kom i samband med negativt besked två veckor efter återföringen.  den gången blev endast 2 av 8 ägg befruktade?



    jag hade sen ett ganska långt uppehåll på ca 4 månader innan jag började spraya( då långa protokollet) i september. Uttaget skedde sedan den 18 oktober.
    resultatet  blev 10 av 13 befruktade ägg. Dock väntade vi till dag fem för återföring och alla slutade dela sig innan det så fick ingenting tillbaka. 



    Jag hade en ivf mens 29 oktober och sedan fick jag den första riktiga efter det den 1a december.  jag började då  spraya 21 dagar efter den alltså 21a dec och hade äggplock nu den 12e Jan. 



    Inget av 8 mogna ägg blev befruktat! 



    det mönster jag ser är att när det är tätare mellan behandlingen blir befruktningen sämre! Har någon också fått det eller är det här bara en tillfällighet!
    vill starta med sprayen direkt  men vill inte göra det om det blir sämre såkalrt! Läkaren säger att det inte spelar roll men man vill ju inte kasta massa försök i sjön !



    antingen kör jag nu och sen igen i maj juni eller så väntar jag till april maj och gör bara en gång i vår. är orolig över mitt låga amh tillsammans med ålder och kännner att det är så lång tid fram om mitt tredje försök (Köpt tre pack) skulle vara i oktober november !

    ritkigt mycket ångest över det här nu. känns bättre att försöka göra så många som möjligt om man orkar då tiden springer iväg?.

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023