• LMSM

    Vi som startar IVF 2023

    Var precis på återföring och de föreslog två tillbaka! Tydligen hade en till delat sig så fanns nu fyra stycken fyrcellig. 
    de sa att de är förvånade över att det inte gått tidigare för embryona (de två jag fick tillbaka) är superfina och poäng 9.1 av 10. om de inte hade haft min historik amh osv så hade jag aldrig fått två men nu ansåg de chansen för tvillingarna så liten att de ändå tyckte det. Så nu har jag två superfina 4 celliga embryon. 🥰 

    hade glömt känslan att få en återföring 

  • LMSM
    JohannisenIVF skrev 2024-02-29 19:30:37 följande:
    Håller alla tummar❤️ och att de andra fortsätter utvecklas
    Tack så jättemycket 🙏
  • LMSM
    HannaHQ skrev 2024-03-02 07:51:05 följande:

    Totalt mörker för vår del igår.
    Hade inbokat Nipt på morgonen och vi var i v 10+6.
    senaste ultraljudet gjordes i v 8+2.
    Blodprov togs och därefter skulle ultraljud göras. Det visar sig då att vår graviditet avstannat för 2 veckor sedan och jag bryter ihop som jag aldrig tidigare gjort..
    Fy helvete.
    Jag kan inte sluta gråta och har väldigt svårt att ta in det. Alla gravidsymtom är kvar men känslan av tomhet gör så fruktansvärt ont.
    Börjar jag inte blöda i helgen har vi fått tid på måndag för att kunna ställa frågor samt påbörja processen att få ut allt. Det är en sådan sjuk känsla, man har varit så rädd för blod i flera månader och nu önskar man inget annat än att det skall börja? 
    Vi tar timme för timme här hemma men känslan av att det inte blir någon bebis för oss 2024 heller är obeskrivligt tung just nu.


    neej!!! så fruktansvärt och så orättvist! jag kan inte föreställa mig hur tungt det måste vara. all styrka till er ❤️
  • LMSM
    Mathilda88 skrev 2024-03-03 00:00:52 följande:
    Men så underbart att höra! 😍❤️❤️ Wow! ❤️
    tack  Hjärta

    Fick preçis reda på att ingen av de 3 återstående har gått att frysa idag vilket känns väldigt tungt. De sa dock att de ska odla vidare tills imorgon dag 6 och se om det går då. Vet inte hur många av de tre som fanns kvar det rör sig om men antagligen ngn enstaka stackare som inte kommer vara redo imorgon heller., Precis som i höstas. Shit man blir verkligen helt jäkla knäckt varje gång trots att jag varit inställd på det. 

    Hoppas verkligen att livmodern gör så de embryon jag fick återförda har kraft att fortsätta dela sig.
  • LMSM
    Noelani skrev 2024-03-03 09:09:20 följande:
    Ja precis, båda mina 2 dagars fäste 😇 och Orkidé8181s var också 2 dagars och hennes lilla kille är ju redan här. Så finns goda hopp med 2 dagars (vet fler som lyckats...)

    ---- 

    Ang TSH har jag fått höra från experter att man inte ska ha över 1.0 för optimal fertilitetsnivå. Men för mig har värdet drastiskt utan anledning gått både upp och ner på bara fåtal månader. Flera läkare har sagt att de är helt normalt. Men över 2 brukar väl behandlas inom den vanliga vården ? 
    å tack för hopp det betyder så mycket.

    Vet du hur dina såg ut på dag 2? mina var 4 celliga och vid betyg. 9.1 eller 9.2 tror jag . Så inte ngn fragmentering osv. 

    Fick preçis reda på att ingen av de 3 återstående har gått att frysa idag vilket känns väldigt tungt. De sa dock att de ska odla vidare tills imorgon dag 6 och se om det går då. Vet inte hur många av de tre som fanns kvar det rör sig om men antagligen ngn enstaka stackare som inte kommer vara redo imorgon heller., Precis som i höstas. Shit man blir verkligen helt jäkla knäckt varje gång trots att jag varit inställd på det. 

    Har du någon gång fått till frysen? 
  • LMSM
    Orkidé8181 skrev 2024-03-03 09:34:35 följande:

    ja precis, jag fick tillbaka 2 st 2 dagars, har min lilla kille på bröstet här nu, 1 mån gammal 😊

    vet dock inte hur många celler osv det var?

    har även fått tillbaka blastisar vid 2 tillfällen, men de tog sig inte.


    Stort stort grattis till din lilla kille, så glad för din skull Hjärta

    okej förstår, ja det kan ju såklart bli så. Men känns mkt mer hoppfullt om åtminstone någon orkar dela sig till en blastocyst. Mitt hopp nu är att det är så att embryona är för svaga för att utevecklas i labbet men att livmodern ska tillföra mer och göra så de orkar.
  • LMSM

    Är det någon som vågat sig på flygning under ruvartiden eller som tidigt gravid?

    Jag känner att jag verkligen skulle behöva hälsa på min familj som bor i Australien, dvs en vääääldigt lång flygning. 

    Min pappa gick ju bort efter en tids sjukdom nu i januari och jag har gått igenom 5 ivf på ett år och skulle verkligen behöva få stöd av min mamma och syskon just nu. 

    Det är inte så att jag känner för att åka och ha lite kul utan jag har haft det ganska tufft och skulle behöva vara nära resten av min familj som då bor där.

    Läkarna har sagt att det är helt okej och att man inte ska begränsa resande och att det inte kan påverka ngt men man är ju såklart orolig,

    Om jag åker så blir det den här veckan alltså under ruvartiden. 

  • LMSM

    Tack för pepp. 
    De ringde precis och meddelade att inget av de tre som fanns kvar har gått att frysa på grund av att utvecklingen inte varit optimal. Det lät på sköterskan som om det funnits tre som de kollat på idag men känner att det kan vara hon som inte hade så bra koll också och att de faktiskt slutat utveckla sig tidigare.

    FY FAN va jag är less på det här nu, 5 plocka och inte någonsin fått en blasto på dag fem att varken frysa eller återföra. Just nu vill jag bara ge upp och har absolut noll hopp om de två som är återförda. 

    Gud va ont det gör alltså. Vill bara få må bra igen, Den här ivf karusellen senaste året har inte gjort annat än att tynga ner en. 


    Mathilda88 skrev 2024-03-03 19:39:43 följande:
    Håller tummarna för de tre! Hjärta Min lilla flinga är en 6-dagars Hjärta  Men hugaligen ja, känns som att man knäcks gång på gång med varje motgång. Gråter Hoppas för dig!

    BAEA: Glömde skriva, hoppas det bara var ett tillfälligt värde för dig med Hjärta, annars att du får hjälp Hjärta Håll oss uppdaterade {#emotions_dlg.flower} 
  • LMSM
    Mathilda88 skrev 2024-03-04 19:53:29 följande:
    Åh nej, höll tummarna så hårt för ngn till frysen! Hjärta{#emotions_dlg.flower} Beklagar Hjärta Ja fy fan alltså, förstår dig Hjärta, Lider verkligen med dig Hjärta Nu håller vi alla tummarna för dina två återförda som trots allt var finast Hjärta
    tack !
    Jag tänkte verkligen att det skulle vara min tur nu också men tydligen inte hehe.
    Idag känner jag mig lite mer positiv i alla fall, det är ju inte helt kört ännu. 
    Lär bryta ihop igen nästa vecka hehe. 

    Förstår inte hur man ska orka sig igenom en sjätte behandling bara
  • LMSM
    Quincey skrev 2024-03-06 09:45:19 följande:

    LMSM, det är fruktansvärt tufft, jag håller verkligen tummarna för de två du ruvar på.

    Det verkar som att jag fått missfall. Fick en starkare mensvärksliknande smärta i lördags som strålade ut i rygg och lår. Någon dag efter fick jag en känsla av att vara ?tom? i magen. Tog test imorse och CB veckoindikator har minskat och RFSU är har nästan bara ett streck kvar. Helt otroligt att man ska behöva plågas så mycket, har känt mig utmattad i flera veckor och nu slutar det såhär 😔


    NEJ NEJ ENJ! å jag vet inte vad jag ska säga är så otroligt ledsen för din skull. Varför ska det vara så jävla orättvist och tufft :( 
    Kan du kanske få komma till kliniken så de. kan ta prover? Kanske är säkrare och känns inte kul att man ska behöva gå runt och vara orolig. 
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023