• LMSM

    Vi som startar IVF 2023

    Mathilda88 skrev 2024-06-21 17:11:00 följande:

    Igårkväll började jag få beigea flytningar, så efter mkt velande så tog jag ett test imorse på morgonurinen (ska jobba helg i helgen samt kvällspass på måndag så svårt att ta test på måndag som är testdag). 


    Där var ett mkt mkt svagt plus! 😱 Bara rädd att det kanske är ett spökstreck. ???? Än mer då det var borta när jag kollade igen efter en timme.. Men det var där när man skulle läsa av det efter 3 min. Nästa test blir troligen tisdag morgon, får se då. ❤️


    Herregud mathilda! Vilken grej wow! så himla glad för din skull och vilket hopp hoppas det visar sig igen! 
  • LMSM

    Ah
    sån otrolig mensvärk redan. Ruvardag 5 med två dagars. nyper och krampar i äggstockarna på varje sida så känns inte allts bra ! 


    har ngn annan haft så? 

  • LMSM
    Micasto skrev 2024-06-24 12:33:30 följande:
    Jag är på RD 4 efter 2-dagars och känner exakt samma sak men bara på höger sida. Vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken? läste i nån annan tråd att det är helt normalt men man undrar ju
    Jag hoppas det är bra eller i alla fall att det inte betyder något men jag tycker mer det känns som om kroppen gör sig redo att stöta ut allt :( 
  • LMSM
    Mathilda88 skrev 2024-06-24 05:35:23 följande:
    Tack så mycket HjärtaHjärtaHjärta
    Har känts bra hela helgen, bara haft beiga flytningar, igår åt det bruna hållet ett tag, men det har man läst så många gånger att folk haft och ändå varit gravida. Börjat tappa hoppet nu dock sen ngn timme då jag nu börjat blöda rött och desto mer också. Suck. Officiell testdag idag, hade hoppats få njuta av att vara PUPO idag med och testa först imorgon bitti, men får kanske testa idag iallafall.. Vi får se.
    Å nej men som du säger så är det flera som upplevt detta och ändå varit gravida. Förstår oron dock och väldigt starkt att du inte testat ännu! hoppas innerligt att det visar plus igen !!
  • LMSM
    Mathilda88 skrev 2024-06-24 16:48:08 följande:

    Tog test i em efter drygt 4,5 h sömn. Visade Gravid 1-2 veckor trots ej morgonurin!! ❤️❤️❤️❤️❤️


    GRATTIS! Gud jag ör så jäkla glad för din skull! Och för min! du ger mig hopp och ork att kanske fortsätta! Det kan gå tillslut trots flertslet fullkomligt misslyckade försök! Så kul ! Kan inte ens förställa mig hur otroligt lycklig du måste känna dig!

    sa de ngt om kvaliteten på de två du fick tillbaka den här gången?:)
  • LMSM
    Micasto skrev 2024-06-25 11:20:24 följande:
    Hur mår du idag LMSM? Mina stickningar/värk som jag hade ett tag igår är som bortblåsta. Känner mig helt som vanligt.
    Ja typ samma här. Känner ngt i magen såkalrt men inte som mensvärk utan känner fortf svullnad eller ngt från plocket. När jag nyser gör det ganska ont men har inte sån kramp eller liknande menssmmärtor nu. 
    kollade mina anteckningar från tidigare återföringar och har haft samma eller i alla fall liknande menssmärtor typ samma dag Som nu . det var ju negativt då men kanske inte betyder att det är negativt utan biverkningar från Cyclones eller det man nu tar? 
    kosntigt iof att man inte har det hela tiden då
  • LMSM
    Micasto skrev 2024-06-25 13:37:55 följande:
    Mmm så svårt att veta vad som skulle kunna vara att det har fäst och vad som kan vara biverkningar av cyclogesten. Detta är min första återföring så har för egen del inget att jämföra med. Känns som tiden går i snigelfart?..
    Jag vet hur det är första gången eller snarare gångerna. Man analyserar ALLT. gör det ont i brösten känns det i magen har jag fått ådror hit och dit och det jag kan säga är att exakt ALLA symtom du kan få som gravid kan du få av cyclogetsen lutinus eller vad man än tar. Jag har känt exakt allt och testerna har alltid varit negativa. Med det sagt så innebär det ju inte att man inte kan vara gravid om man känner alla möjliga symptom men det är helt omöjligt att veta efter en ivf. Jag vet att tiden går otroligt långsamt men försök bara njuta av att du kanske är gravid nu. Första 1-2 gångerna tycker jag det var magiskt och kände mig i princip redan gravid hehe men nu senaste gångerna mår jag bara skit med en otrolig ångest eftersom det känns som om jag faktiskt inte kan eller att någonsin skulle gå. har liksom redan börjat förbereda för nästa ivf innan jag ens fått ngt återfört.  Jag är inte allts  angelägen om att leta efter symtom längre utan försöker bara göra saker så jag inte har sån ångest hela tiden. Jag är bara rädd att om jag känner ngt i magen osv nu att det innebär mens eftersom det är så det varit tidigare. Känns skönt att veta att även de som plussat känt sånna symptom.
  • LMSM

    Precis fått besked från Cvl att ingen av de tre embryon de odlade vidare kunde frysas? igen. 6e plocket ingen till frysen ingen femdagars. BörjSr verkligen tro att jag faktiskt inte KAN få barn. Att det är DNA med kromosomerna ska ringa cvl nu och kolla när det finns möjlighet att göra kromosomtest med dom. De skickar iväg utomslnds då. Orkar inte ta mig igenom ett sjunde försök om jag inte vet att det verkligen inna en möjlighet ens. 

  • LMSM
    Macbookpro skrev 2024-06-26 13:23:55 följande:
    Vad har läkarna sagt innan? Har de ingen rekommendation vid det här laget?
    De har inte sagt någonting egentligen förutom att de är en väldigt nedsatt fertilitet. typ.

    De har sagt att de har sett sånt här förut och tillslut går det man hittar ett bra ägg men frågan är ju när och hur många försök man orkar gå igenom. De menar att man typ har samma chans hemma. Jag har ett försök till som vi har betalat för i vårat 3 pack men jag orkar inte gå igenom det om jag inte får bekräftat med kromosomtest att vi kan. Känns så hopplöst. Jag har ju fortfarande två embryon återförda som var 6 och 4 celler dag två men man har ju såklart inget hopp kvar efter så här många försök med dåliga resultat. 
  • LMSM
    Mathilda88 skrev 2024-06-26 15:27:04 följande:

    Första provsvaret har kommit!
    60,3.

    Tagit nytt prov redan idag igen för att se hur det utvecklas, men egentligen vill de att man väntar 48h mellan proverna. Skulle dock sovit mellan nattpass imorgon, men då blödningen stannat av ❤️ inatt så vågar jag inte riskera trigga igång det igen med nattjobb. Mår ändå illa och är trött, så ändå legitimt. Har fått tid på kliniken i Danmark imorgon för nytt prov, där får jag svar samma dag istället för Werlabs som dröjer till nästa eftermiddag. 

    Sellmer tycker det är i lägsta laget, men inte uppenbart än vart det bär hän. Är i vecka 4 och då ska det ligga mellan 50-500. 


    Fortsättning följer.. 


    Å men om det var 60,3 igår och gränsen är 50 så ligger du ju över den trots allts. Hoppas provet visar en liten stegring idag. Gud vad skönt att blödningen stannat av.

    jag fick precis mitt embryoprotokoll från senaste omgången. Betygen på embryona denna gången var riktiga låga. en 4 cellig score 9.1  som jag fick åter dag 2 en 6 cellig store 6.8 åter dag 2.

    Resterande tre var 5 cellig 5.7 som hade lyckats dela sig till 20 cellig moral men sedan avstannat. Jag vet att det är lite men för mig ingav det på ngt sätt ändå hopp. Den hade ju lägre betyg än de jag fick åter och lyckades i alla fall dela sig till en morula. De andra två stannade båda vid 4 celler och hade betyg 2,2 och 4 så riktig kassa embryon men men. 

    Det sämsta embryot förra gången hade 5.2 och näst sämsta 7.5 så var ganska mkt sämre den här gången
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023