• Kakan1976

    Vi som äntligen blivit gravida i augusti 2014

    Hej!

    Startar en tråd för oss som äntligen blivit gravida efter att ha kämpat ett tag. Det hade varit roligt om vi i tråden plussade under ungefär samma månad, ca. augusti 2014, så att vi kan jämföra gravidsymptom. Hade också varit skönt om alla genomgått samma slags resa, IVF eller liknande, så att den förståelse också finns.

    Kram Kakan

  • Svar på tråden Vi som äntligen blivit gravida i augusti 2014
  • Kakan1976

    Tog gravtest idag som visade negativt så då var det ett missfall jag fick och inget embryo finns kvar. Skönt att veta nu och slippa ovissheten. Bokat in mig för nya försök. Lycka till alla i tråden!

    Kram

  • Blomflugan

    Va tråkigt Kakan, men skönt att inte sväva i ovisshet längre! Lycka till med nästa försök!

    Här kom första spyan imorse... Synd att man inte hann fram till toan.

  • Orka

    Jätteledsen för din skull Kakan. Ta hand om dig!


    Blomflugan, det låter ju lovande att du går upp och spyr på morgonen...

    Vad använder du för tester? Har du provat clearblue digital? Jag hatar egenligen att använda deras tester, för de är så dyra, och det är äckliga bebisar på förpackningen (missförstå mig rätt, det är deras reklam med bebisar jag inte gillar). Men det var ju först med ett sådant test som jag kunde konstatera att jag faktiskt var gravid.
    Borde inte din mens ha kommit vid det här laget, Blomflugan?

  • Blomflugan

    Jo mensen skulle kommit i söndags, ännu inga spår av den. Har använt Apotekets tester, tycker de brukar vara tydligast av de jag provat och de är inte speciellt billiga.... Testade ju med Clearblue digital i går och det var negativt. Har inte testat idag men gör nog nytt försök imorgon. Känns som spyan var ett gott tecken :)

  • ankilarsson32

    Jo det var igår jag var på VUL. Men det blev inte så dramatiskt som jag trodde. Men i lördags var det dramatik kan jag lova. vaknade mitt i natten av ett blodbad (som jag tyckte då). gick på toa och ut kom en väldigt obehaglig och stor klump av levrat blod, vi snackar stor, säkert 20 cm långt. Jag fick panik och ringde gynakuten som tyckte att jag skulle komma in. Efter en timmes väntan i ren panik och ångest fick jag komma in till en jättegullig ung läkare. Jag tyckte att det var så pinsamt att det droppade blod av mig från omklädningsbåset till gynstolen att jag trodde jag skulle dö av bara det, löjligt jag vet. Han grejade lite med ultraljudsstaven och sen vände han skärmen så jag fick se, samtidigt som hans ena mungipa avslöjade ett leende. - här har du det, 11 (nånting) mm stor, jag gissar att du är i 7+3? eeeeeehhhh va sa jag? vaddå menar du att det är kvar? - javisst här ser du hjärtat! Det slår tydligt. Han visade var blödningen kom ifrån och det var utanför livmodern, kanske ett brustet blodkärl som blött och levrat ihop sig. - Åk hem, sov och njut, sa han och jag gick chockad därifrån och tog en taxi hem. Sambon var bortrest i helgen men jag hade som tur var min väninna med mig. Är fortfarande lite chockad. Igår gjorde jag det "vanliga" ultraljudet och allt såg perfekt ut även då, kändes lyxigt med två undersökningar men dramatiken i lördags skulle jag kunna varit utan. 

  • Blomflugan

    Å herre gud vilken pärs!! Snacka om att man kan ge upp hoppet om det kommer ut en stor klump! Men vilken lycka att allt såg bra ut ändå!

  • Litet moln

    Oj vilken historia Anki!!! Så skönt att allt såg bra ut! Jag börjar bli nervös inför vårt VUL som är om 9 dagar. Jag börjar redan gå svårt att knäppa byxorna annars har jag inte så mycket symtom förutom ömma bröst.

Svar på tråden Vi som äntligen blivit gravida i augusti 2014