• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snart lycklig skrev 2013-07-18 09:30:14 följande:
    Tack Zin, med risk för att verka dum (inte så bra på danska). Är det de som anges i de gröna spalterna som är ok och de i den röda spalten som är no no?

    Äh, nu fattar jag. Ja, lite dum var jag nog allt. I de gröna spalterna anges de tillverkare/märken som inte använder hormonstörande preparat och i den röda anges de som inte vill fasa ut i sina preparat.
  • Snart lycklig

    Jag tror det är på dag 21 man ska testa progesteron. (Ingen ursäkt, bara en förklaring, Dr D har sjuuukt mkt att göra just nu, superstressad. men som sagt, det är inte vårt problem.)

  • Snart lycklig

    Vi hade sååå trevligt igår jag och Cff! Idag har jag och Lully haft lika trevligt. Dagarna går fort. I mitt fall ser det inte lovande ut, ytterligare en konstig cykel, från 8 folliklar i måndags till en enda kvar för äggplock imorgon. Jag hoppas på den. Sedan blir det uppehåll.

  • Snart lycklig

    Lully, ha ha, inte egentligen kul, men jag skrattar åt ditt inlägg där du själv skrattar åt klimakterieäggstocken. Kram och god natt, ses snart.

  • Snart lycklig

    Jag tackar också för alla lycka till rop. Vi behöver dem!! Södertjej, lycka till när det blir dags. Hoppas det går bättre för dig, vilket jag tror.

  • Snart lycklig

    Tack rara ni! Vi lyckades klämma ut ett varsitt ägg! Jag har fått besked om att mitt var moget, men Lully hade senare uttag och hann inte få besked idag. Kram och tack för era lycklnskningar. Nu hoppas vi på befruktning!

  • Snart lycklig

    Hälsningar från ett restaurangbord i Plaka, varma vindar blåser på oss och vi är MÄTTA i magarna. Buskarna vid bordet har fått smaka på likör som de envisas med att bjuda oss på om och om igen.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!