• Snart lycklig

    Blingbling, visst är det härligt när någon oväntat muntrar upp oss. Det behövs verkligen i denna jobbiga tillvaro. Kram.

  • Snart lycklig

    Angla, lycka till med eskimåerna när det blir dags! Mys i Thailand först och försök att glömma allt som har med barnalstrande att göra.

  • Snart lycklig

    Härligt för er, som det sakta men säkert går framåt för i era graviditeter. Vi håller alla tummar för att det fortsätter så.

  • Snart lycklig
    Maxad, tack jag mår hyfsat. Hoppas du också mår bra. Det har varit skönt med lite vila från allt. Har du redan gjort insamlingar eller är detta det första?

    Båda mina IVF i Danmark startade jag på dag 3. Hade jag gjort korta protokollet i Sverige (gjorde alltid det långa) hade jag börjat på dag 2 eller 3. Kommer ihåg att de sa att det inte hade någon betydelse.

    Jag kommer att återföra i en ren cykel, kommer alltså inte göra äggplock då. I övrigt har jag tänkt att göra hysteroskopi hos Dr D månaden innan. Han gör en mer diagnostiserande hysto, medan Penny gör en mera operativ. Dr D går också in och  tar bort ärrvävnader och gör snitt etc. Jag känner också en liten oro över vad som är bäst. En del säger ju atyt man inte heller ska röra för mkt. Jag har ingen aning och detta är en sak som ligger och gnager lite i mitt bakhuvud.

    En fråga till alla: Om man gör en hysto en månad innan återföring, bör man ändå göra ett implantionssnitt precis innan  mens ca två-tre veckor innan återföring? (Det blir i så fall ca två veckor efter hysto...)

    I övrigt innan återförande, kanske en så ren kropp som möjligt är bra. Jag ska dock fundera på om det är något jag själv ändå vill boosta med.

    Hoppas det går snabbare och utan komplikationer för dig i ditt samlande. Kanske ses vi. Du ligger dock lite före mig i cykeln.
  • Snart lycklig
    Maxad, förlåt att jag frågar dig (du behöver inte svara). Hur ser din bakgrund ut, antal IVF, naturliga graviditeter, ev.missfall, ålder etc?
  • Snart lycklig

    Maxad, ingen fara. Det går att läsa. Tack för att du berättar. Vid båda mina två IVF hos CFC började jag spruta på dag 3 korta protokollet. Jag fick ut 6 resp 7 ägg då. Det var förra våren, precis innan jag fyllde 46. Jag tycker mig minnas att en tjej gjort hysto hos D, tror hon hade ett alias med "Sol...." någonting. Minnet sviker, men hon gjorde en IVF i somras hos Dr D som tyvärr ledsamt inte gick så bra. Jag tror hon var nöjd m hysto hos honom. Hon fick en cd med inspelning av hyston m sig hem. Han såg oxå att hon hade ett antal påbörjade graviditeter bakom sig, om än korta, ärr el dyl syntes. Jag tar detta från minnet, men går hon in här och läser blir både du och jag glad för en kort uppdatering. Hoppas hon inte misstycker att jag återberättar ur minnet (hon skrev här då).

  • Snart lycklig

    cff, jag hoppas just för att denna IVF varit en så krokig väg för dig, att det är ett guldägg du får tillbaka. Det kanske är just denna gång som du kommer att lyckas, bara för att du nästan gett upp. Jag förstår hur jobbigt det måste ha varit och tycker synd om dig för denna berg och dalbana som du precis gått igenom. Från att vara så hoppfull och glad till det motsatta bara några dgr senare. Det är dessa upp och ner, som tär på oss som gör behandlingar. Det är verkligen inte lätt!!!! Jag sänder massor av lycka till, jag tror och hoppas på morgondagen. KRAM!

  • Snart lycklig
    leah2012 skrev 2013-08-28 22:02:53 följande:
    Har ni hört om mördarbakterien som sprider sig? Och drabbar t ex immunsupprimerade personer. Blir man inte det av prednisolon? Ska man bli rädd?

    Ja, usch, jag läste också det där idag. Skrämmande som bara den!! Jag försöker intala mig att vi har ju så högt immunförsvar, som behöver hjälp med att trycka ner vårt försvar för att lyckas bli gravida. Alltså har vi mkt mera motstånd än andra, och med Prednisolon och annat kommer vi ner till normalt immunsystem, liksom alla andra "normala". Ha ha, lurar mig själv, eller....?
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!