• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag håller med Zinfandel, ta er tid att läsa tråden och ta ställning till de olika läkarna och behandlingsalternativ. Jag vill bara lägga till en liten detalj, att Peny, enligt uppgift, inte själv är läkare, utan samarbetar med andra. Därmed säger jag inte att hon på ngt sätt inte är duktig, jag är säker på att hon är utomordentligt insatt. Lycka till!

  • Snart lycklig

    Holly, oh vad mysigt, tänk att flickan och pojken snart är fem månader (jag skriver inte tvillingarna ). Fantastiskt att få en av varje! Ha det fortsatt mysigt.

  • Snart lycklig
    Ja, vi är nog många med mig som önskar och hoppas på en eller flera Aten-bebisar. Du och andra ger oss som fortfarande kämpar hopp. Även om jag är "avundsjuk", så vill jag verkligen säga att du och andra som lyckats är sååå väl värda det! Det skulle vara kul att veta det verkliga antalet "Aten-bebisar" (från att denna tråd startades). Det är ju många många flera än som skriver här. Kram.
  • Snart lycklig

    Oj vad det har skrivits mkt här. Mkt att läsa ikapp, men inget mot de som börjar läsa från början, puuhh. Jag läser och hälsar till er alla. Försöker att inte tänka på bebisar och behandlingar några dagar till. Varma kramar till er alla. Jag hoppas oxå på många nya plus fr o m nu!!!!!!

  • Snart lycklig

    Jättegrattis till dig/er TWH!!!! Välkommen lille Viktor! Jag antar att du nu bara tittar på miraklet och tycker han är fantastisk, men att allt känns helt overkligt. Du är så värd honom. Ta väl hand om er.

  • Snart lycklig

    Lully, som du redan vet tänker jag mkt på dig. Du har funnits i mins tankar flera ggr idag, när jag legat och tänkt på stranden under Spaniens heta sol!

  • Snart lycklig
    che71 skrev 2013-08-09 06:31:54 följande:
    Igår kväll kom mensen, 5 veckor försenad.
    Det är så skönt, att vi kan börja om igen, planera för medicinering o dropp o nya försök vid ÄL.
    Glad

    Vad skönt! Nu slipper du oroa dig och kan se framåt igen.
  • Snart lycklig
    CurlyRed skrev 2013-08-09 07:17:23 följande:
    Hej alla kämpare!
    Inte inne så ofta längre pga sjukdom i familjen.
    Men nu har jag läst tillbaka lite och måste ju få säga GRATTIS till TWH för efterlängtade lillkillen !!
    Och April: grattis till grav och fint HCG!
    Zin- som vanligt så bra förklaringar och stöttning, underbart?????
    Stora kramar till er alla!

    Oh så tråkigt med sjukdom inom familjen. Hoppas allt blir bättre.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!