• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    I övrigt igenmulet i Aten idag oxå! Likaså igår. Får hoppas på att demonstrationerna som ställde till det med Metro och Tram igår är avklarade. Ni förstår nog hur gårdagen gestaltade sig....... Jag tänker åka till stranden idag ändå!!

  • Snart lycklig
    södertjej skrev 2013-07-17 10:34:27 följande:
    Tack! Och lycka till med VUL ikväll, hoppas det ser bättre ut då.

    Tack snälla, ska åka nu!
  • Snart lycklig

    Vid mina fulla IVF hos Dr D ville han att jag skulle sluta med Dhea vid ägglossningen före start, alltså ca 14 dgr innan start. Vid endast stimuleringarna/samlingarna varje månad har jag tagit Dhea från ÄP till sprutstart. Likaså med Agnus Castus. Dock kommer jag inte riktigt ihåg hur det var med AC vid fulla IVF, men tror jag tog dem till sprutstart. Tycker mig komma ihåg att jag läst att AC sänker FSH o det är ju bra innan start, men inte efter stimuleringsstart, om jag fattat allt rätt.

  • Snart lycklig

    Njae, det gick sådär idag oxå. Slemhinnan hade växt, så det var ett gott tecken. De två större över 10 var kvar och hade börjat växa lite till. Av de 5-6 som i måndags var under 10 mm, var det bara en kvar runt 8 mm. D satsar på de större och jag hoppas inte någon av dem är tom. Jag hoppas oxå på att den under 10 mm börjar växa. Det kan med min statistik bli 0-3, men det troliga just nu är nog 1 ägg. Nytt VUL på fre em. Allt tyder på ytterligare en dålig cykel. Det är ju inte helt ovanligt i min ålder, men lika jä....la tråkigt och ledsamt ändå. Oh vad jag önskar jag var yngre i denna cirkus!!!!

  • Snart lycklig

    Zinfandel, jag blir så glad när du delar med dig av din värdefulla kunskap. Det är så mkt att hålla reda på och så mkt som stressar, så din kunskap är synnerligen värdefull, efterlängtad och till hjälp. Tack!!!

  • Snart lycklig

    Förresten, hörde ni på nyheterna i förra veckan om studien om ftalater som bl a finns i mjuk plast, i en del krämer för att de ska gå djupare in i huden och i en del nagellack för att det ska torka snabbare mm mm? Om man har en större mängd i urinen i samband med IVF, kan man svara sämre på behandlingen samt att det blir svårare för embryot att fastna. Studien handlade nog om IVF, men det påverkar antagligen även på naturlig väg. Det börjar bli riktigt jobbigt att "leva rätt"! Dessutom nämndes i förra veckan, helt utan samband med ovan, att för stora mängder Omega 3 kan orsaka allergier på bebisarna/barnen. Vet ej vad de ansåg som för höga doser.

  • Snart lycklig

    Tack Zin, med risk för att verka dum (inte så bra på danska). Är det de som anges i de gröna spalterna som är ok och de i den röda spalten som är no no?

  • Snart lycklig

    Sedan tänkte jag på att det är säkerligen bra att undvika vatten i plastflaskor, vilket ja oxå gör hemma, men här i Aten är det ju plastflaska efter plastflaska med vatten som gäller.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!