• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snart lycklig skrev 2013-06-28 22:37:43 följande:
    Ni som testat Neupogen i samband med stimulering, har ni sett förbättrade resultat?

    Jag puffar för min fråga. (Jag tror några provat.) jag bet inte om jag ska be Dr D om ett recept. Om, så måste han fixa det snabbt.
  • Snart lycklig
    Snart lycklig skrev 2013-06-28 22:35:46 följande:
    Vet ni om man kan använda skickat/medfört blod som fryses in på plats hos Dr D för senare användning till LIT? Nu har jag ännu inte läst om LIT på Zins site, men undrar vilka prover min sambo och jag ska ta för att kolla LAD el vad det nu hette?

    Jag puffar även för denna fråga.
  • Snart lycklig

    Tack snälla cff för svar. Var det hela sprutor du tog de dagar du angav? Alltså fyra sprutor av fem i förpackningen? Jag försöker reda ut vad kostnaden skulle bli om jag skulle använda det vid stimulering och kanske senare också vid transfer.

    Bled u ordinerad Clexane/Fragmin även vid stimuleringen och i så fall hur mkt?

  • Snart lycklig

    cff, jag har läst lite på FASS, men det verkar ju vara ett mkt vanligt preparat i USA, England och även hos Peny i Athen. Även Dr D har provat. Ska först stämma av med honom. Det är bara att det blir ju bråttom att få recept, beställa och sedan hämta på Apoteket. Det börjar ju bli semestertider och jag vill inte bara krångla med Ivf-saker då. Det jobbiga blir att ta med mediciner vid förflyttningar inom Sverige och kanske utomlands. Jag frågar, men du behöver inte svara; hur känner du dig nu under ruvartiden?

  • Snart lycklig

    Angla, det låter ju bra. Kanske har du skrivit det tidigare, men jag kommer inte ihåg. Varför blev det totalfrys? Det finns ju forskning om (och även Dr D säger) att det ökar chanserna till graviditet när man återför i en cykel där man inte stimulerat fram ägg.

  • Snart lycklig

    Angla, jag tror Dr D nämnt för mig att jag ska ta östrogen i ngn form f slemhinnan när det blir dags flr FET, även om min brukar vara mkt bra. Vi har inte gått igenom slutplanen helt ännu.

  • Snart lycklig
    CurlyRed skrev 2013-07-01 14:44:21 följande:
    ET i Aten gick bra och blastisar inneboende . Bara hålla tummarna 2v nu...

    Grattis till blastisar, håller tummarna!!
  • Snart lycklig
    Zinfandel skrev 2013-07-01 17:29:37 följande:
    Oavsett vad så är det den mest imponerande behandling jag hört talas om på länge, stort grattis!! I fortsättningen kommer jag enbart att rekommendera Peny i Europa  Återkom gärna med info till alla andra när ni har landat hemma igen 

    Ja, jag vill gärna höra exakt hur behandlingen gått till. Jag försöker berätta så mkt som möjligt om hur behandlingarna och resultat ser ut (för mig) hos Dr D, men skulle så bli glad att få höra hur ni som går under andra läkare behandlas, Cice, Zinfandel och nu Curly. Det hjälper mig (och andra) att ställa frågor, ställa krav och ha önskemål gentemot just den egna behandlade läkaren (i mitt fall Dr D). Jag vill höra om upplägg, kosttillskott, medicinering, doser, fysiska behandlingar, resultat etc. Det kanske är pusselbitarna som fattas. Tacksam om ni vill!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!