• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Cff, jag håller tummarna för dig. Ge inte upp, än är det inte kört. Jag hoppas fortfarande för dig, snart är det din tur.

  • Snart lycklig

    Jag glömde ju cff, du "går ju oxå under" andra läkares behandlingsplaner, England och USA. (Jag tar inte med svenska och danska behandlingar.) berätta gärna hur de lägger upp stimulering och därefter.

  • Snart lycklig
    södertjej skrev 2013-07-02 12:52:28 följande:
    Vi har tänkt göra en IVF i juli hos Dr D, om det inte funkar nu med pergotimestimuleringen, men har ingen gyn att få hjälp av. Min har gått på semester och ett par andra jag varit hos nyligen tar inte in under sommaren. Är det någon som vet någon?

    Jag önskar jag kunde hjälpa dig, jag behöver en själv! Jag kommer att köra en stimulering "i blindo", dock antagligen några blodprover. Dr D kan ju min statistik.
  • Snart lycklig
    Skogsbruden skrev 2013-07-05 12:26:52 följande:
    Det var ju tur att jag mailade Dr D igen, för tydligen tyckte han inte om mina blodprovsresultat. Han sa att mitt immunsystem var "unsettled" och att jag behövde nytt IL så fort som möjligt. Har hört av mig till Sophiahemmet men får inget svar. Någon som vet om Helene jobbar nu? Jag tycker ju inte att resultaten var så olika från när han sa att jag var i god form. Inga värden är utanför normalvärdena. Leukocyterna är i och för sig 9,4 och neutrofila 6,1 så de är nära taket, men de andra ligger någonstans i mitten. Hur har det sett ut för er andra som har blivit gravida?

    Jag tror att Helene jobbar. Har du hennes mobilnummer? Inboxa mig.
  • Snart lycklig

    Skogsbruden, även om det absolut inte behöver ha något samband med behandling och reaktioner, nämn även detta för Dr D. Man kan ju aldrig veta, kanske säger det något till honom......

  • Snart lycklig

    Tack för värdefull info Curly och lycka till!!!!

    Var det hela Pregnylsprutor du fick varje gång, eller fick du en mindre dos varje tillfälle efter återföring?

  • Snart lycklig

    Jag är nyfiken på hur vi kollar om det är nödvändigt med LIT för oss. Vilka prover tar vi? Kam man få hjälp med injicering i Sverige? Vad är LAD?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!