• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Cff, ett tips, gå in på flygresor.se, så har du allt samlat. Jag är också sååå trött på att boka biljetter, hotell, flyga osv. Att få ihop allt!!!!! Jag har gjort några resor till Köpenhamn också. Långt ifrån lika många som du, men det har däremot blivit några till Aten.

  • Snart lycklig

    Hjärte, sååå mysigt med en 4-månaders guldklimp! Hoppas ni har det riktigt mysigt. Tack för lyckönskningar, det behöver jag och flera med mig.

  • Snart lycklig
    snartgravid skrev 2013-07-11 13:15:16 följande:
    Lycka till snart lycklig!

    Tack snälla du! Jag tror det verkligen behövs "lycka till" denna gång. Hur mår du? Jag hoppas du har det bra. Kramar till dig!
  • Snart lycklig

    Tack till alla gulliga rara som önskar lycka till! Eftersom jag kör helt i blindo denna gång behöver jag lite extra pepp. Jag har inte känt av behandlingen nämnvärt, dock lite idag sprutdag 7. Naturligtvis har det oroat mig. Jag åker på måndag men vet inte när jag åker hem. Säg till om jag ska försöka fixa ngt från apotek, även om jag ännu inte vet när jag kommer hem. Kramar till er alla!

  • Snart lycklig

    Skogsbruden, stort grattis till ert tickande hjärta! Läs i tråden "45 år och planerar IVF", där Stockholmsinnerstad nyligen gjort ett inlägg om precis samma scenario som du.

  • Snart lycklig

    Curly, lycka till de närmaste dagarna. Tänkte på att du häromdagen var på rd 11 med blastocyster, det måste väl ändå vara positivt. Vid den tiden har många redan börjat blöda. Jag håller tummarna!

  • Snart lycklig

    Curly, om jag får fråga (du behöver inte svara), hur många blastisar fick   du tillbaka? Fick du även någon till frysen? Lite intressant att veta hur många som klarade sig till blasto från att vara befruktade dag 1. Jag tänker på mina som är 1-dagars och jag hoppas på några blastisar när det blir dags. Dr D har sagt att får jag 1-2 fina blatisar är han nöjd, men man hoppas ju alltid på så många som möjligt.

  • Snart lycklig

    Oh Curly, så tråkigt, eller om man ska vara helt ärlig, rent för....j...ligt!! Jag hoppades så! Ta hand om er nu och njut av sommaren och semester. Kram.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!