• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Håller tummarna och om än försiktigt, ett litet grattis.

  • Snart lycklig

    Tack Curly. Var ni båda ner till Aten, först f att ta prover, sedan f första LIT och seda f IVF- behandlingen? Kan man skicka blod f test och även skicka det som ska användas för själva injiceringen? Kan man frysa blod f senare användning?

  • Snart lycklig

    Tack f snabbt svar Curly! Det sista.... Jag tänkte om min sambo kan dra blod här i Sverige som vi skickar el jag tar med med och sedan sköter ngn i Aten injiceringen. Måste det vara precis färskt blod?

  • Snart lycklig

    Che, jag har haft en cysta som "bråkade" efter vår första IVF. Det var första mensen efter den mens som kom efter misslyckandet. Jag fick till slut sticka hål på den och sedan fick jag en spruta och sedan kom mensen efter ett tag. Vid ett annat tillfälle, i samma läge efter en IVF, fick jag ta Provera för att få allt att fungera. Kan du inte gå någonstans och säga att du har ont och vill kolla då att din cysta inte blivit större eller så. Förklara på plats att du försöker skaffa barn och att tiden är dyrbar och klämma fram några tårar?

  • Snart lycklig

    Che. jag tycker inte heller om att ljuga! I ditt fall skulle du bara överdriva lite och säga att du har ont . Du har en cysta, du är orolig, du försöker bli gravid och tiden är dyrbar = sant.

  • Snart lycklig

    Jag har bokat en enkel biljett måndag morgon. SAS till Paris och sedan Aegan till Aten. Jag som gjort några resor till Atrn kan intyga att det är mkt sällan man kan hitta direktflyg om man inte är jättelik, vilket jag antar att ingen av oss är efter allt vi betalat själva under denna resa. Var ligger Serum Clinic? Jag har ju bara skickat mensblod för test till Peny, så jag har aldrig varit där.

  • Snart lycklig

    Glömde skriva att enkelbiljetten kostade 2950:-. Vet ej när jag ska åka hem, varför jag endast kunde boka enkel. Jag kör ju en stimulering enligt korta protokollet helt i blindo denna månad. Det kan ju gå hur som helst, men hoppas på något ytterligare befruktat embryo till frysen. Dr D ordinerade en dos på 112,5 från cd 2 och denna gång kör vi samma dos varje dag. Han brukar ju annars ändra dosen flera ggr under en stimulering, efter UL och blodorover. Jag gör inga kontroller alls denna gång, alltså åker jag på vinst och förlust.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!