• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Grattis Skogsbruden!! Det är lika fantastiskt varje gång någon lyckas. Nu hoppas vi allt fortsätter bra.

  • Snart lycklig

    Jag har haft både mailkontakt och talat med honom ett par ggr denna vecka, senast ikväll. Han kommer att åka på en helgsemester, lördag morgon till måndag morgon, sedan direkt till ett äggplock. En tjej från annat land, så han kunde inte ta ledigt en extra dag. Jag är under behandling så det är endast planering o frågor runt behandlingen.

  • Snart lycklig

    Jag delar upp även när jag tar 10 mg (5 morgon, 5 kväll), enligt ordination från Dr D. Jag gör även som Zin, tar inte kvällsdosen för sent på kvällen, för då får jag svårare att sova.

  • Snart lycklig

    Östradiol vanlig får man svar varje dag tidigast vid lunchtid, men Östradiol känslig samlas och tas preliminärt 1 ggr/vecka, vanligast ons el tors. Känslig måste analyseras längre tid. Jag brukar ta båda. Detta är en frustration.

  • Snart lycklig

    HRE, vad kul att höra av dig. Dr D brukar som sagt variera dosen, men jag har aldrig tagit högre än 300 och det bara vid enstaka tillfällen och endast i två stimuleringar. Han brukar oftast för mig hålla sig inom 75-150, ngn gång 225. Det kanske blir färre ägg, men jag hoppas på bättre kvalitet. Denna stimulering började vi med 300 endast en dag och sedan 150, 125, 125, 125, och några dagar 75 och resterande dagar 112,5. Han tror dock att första dosen på 300 blockerade mina äggstockar, då jag sedan var trögstartad och sedan fick fram 9 blåsor (bra som bevis på att anlag ännu finns), men alla förutom två är inget att hoppas på, då de segat och inte vuxit till sig. Nu står hoppet till de två fina. Lite snopet när det var så många på gång. ÄP idag. (Förra månaden hade jag 4 fina blåsor av totalt sju, men tyvärr var en blåsa en cysta och en andra var tom, 2 ägg, båda befruktades och hamnade i frysen. Innan idag har jag alltså 9 st 1-dgrs befruktade embryon frysen.) Kan du inte få en plan från Dr D att följa? betalar du för hans stöd, så får du garanterat hjälp. Du har ju varit till honom. (Det var ju då vi så trevligt träffades.) Lycka till nu HRE!

  • Snart lycklig

    Det gick inte så bra idag (vilket eg var väntat), bara 1 ägg ur de två folliklarna. Den ena brast precis samtidigt som plocket. Duktige D lokaliserade all follikelvätska, sög upp den och det kunde analyseras, dock inget ägg i den. Ibland kan man hitta, men oftast inte när en follikelvätska beter sig så. I alla fall fått besked om att ägget var moget. Hoppas nu på befruktning och nedfrysning imorgon. Förvarnat min sambo vad som gäller inatt när jag kommer hem, bara som säkerhetsåtgärd...

  • Snart lycklig

    HRE, jag började denna gång att stimulera på cd 4 (OBS, efter nedreglering) och ÄP idag var på cd 17, alltså 11 stimuleringsdagar, Ovitrelle 12:e sprutdagen.

  • Snart lycklig

    HRE, visst är 9 st många, men de har varit oerhört kämpiga att få till. Tänk också på att det är 1-dgrs, jag har ingen aning om fortsättningen.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!