• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    TWH skrev 2013-05-26 16:48:59 följande:
    Oj vad många äggplock och försök närmsta tiden, lycka till allihop🍀🍀🍀 vi vill ha lite fler plus i tråden nu!

    Ja, det får vi hoppas på. Det finns ju hopp på flera håll, tack vare att vi alla orkar kämpa så. När man är ledsen glömmer man bort vad mycket vi ändå gör. Vi sitter ju inte direkt och rullar tummarna och hoppas på besök av storken....... Vi kämpar dessutom i motvind många ggr. Även om vi alla inte kommer att lyckas, vet vi hjärtat att vi gjort mycket för att få en ärlig chans och det är bra för den mentala biten framåt.
  • Snart lycklig

    Två ägg blev det idag! Tyvärr var de två största tomma, antagligen var den ena en cysta. De andra f små. Hoppas nu båda blir befruktade. Hoppas det gick bättre f dig Singha! Vi sågs i korridoren, hon i rullstol.  Jag kom precis t flygpl. Ngt stressigt. Checkade in mindre än en timme innan avgång. Nu gå på planet. Kram. Lully, hoppas dt gått bra f dig idag.

  • Snart lycklig

    Tack snälka ni! Dr D trodde i alla fall att båda var mogna, de såg fina ut sa han. Hoppas hoppas båda blir befruktade. Denna gång tar vi av de nya spermierna som min sambo lämnade förra månaden. Hoppas de funkar lika bra som de tidigare, då vi haft ganska bra befruktningsprocent. Trösthandlat nagelkack, BB cream och läppstift nu när jag mellanlandat. Det anser jag att jag är värd. Blev bara ca 235:-. Jag fick idag nys om grej som känns som ett ytterligare bakslag. Jag delade sal med två grekiskor och vi pratade mest hela tiden. Den ena tjejen och jag började prata om donation och enligt henne kan man enl grekisk lag inte glra några val alls, vad gäller utseende. Inga alls. Det känns inte så bra. jag orkar inte vända mig t en ny klinik i annat land om dt blir nödvändigt. Dt känns oxå som dt blir dyrare att börja om någon annan stans. Nä, usch o fy f allt detta!!!!!

  • Snart lycklig

    Lully, jag kan inte kolla, men ibland har mina segat ordentligt. Var du till den manlige eller den kvinnliga dr? Dr D litar inte heller riktigt på vår gemensamma dr manlig. Han verkar ju inte ha mätt helt korrekt på mig denna gång. I mitt fall funkar det tydligen inte längre att pusta med högre dos från början. De första som tar sig verkar alltid vara tomma. Han vill att vi nästa gång börjar med endast 100. Jag vet snart varken ut eller in. Jag vill bara ha min samling klar och fram till dess vill jag "sova och att någon annan gör jobbet åt mig". Funkar det?  Vad säger Dr D om dina UL-resultat fr idag?

  • Snart lycklig

    Lully, bra att han tycker du ska fortsätta. Hoppas några nya dyker upp, som för mig. Du har ju inte haft tomma folliklar, så säkert är dessa två bra. Vad vi går igenom!?!?

  • Snart lycklig

    Det är ganska vanligt att sätta in Orgalutran sprutdag 5, så D har nog rätt. Säkert helt ok att sluta och sedan börja igen. Jag tycker dt är "lugnare" att nedreglera.

  • Snart lycklig

    Lully, denna gång hade jag bara två efter tre tagna sprutor, efter sju sprutor såg dt helt annorlunda ut.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!