• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Lully, länken från Zin är exakt den jag köpt från tips av cff. Köpte X-large lila. Glad att jag köpte just den, f den blir rätt trång när den sväller av dt kalla vattnet. Snabb leverans och mot faktura. Kändes tryggt att lägga medicinerna i den under resan. Nu har minikylen vaknat lite o blivit lite svalare. Jag tänkte till o drog ut den från utrymmet under en garderob. Ni vet hur varmt dt brukar bli ovanpå en kyl, särskilt i ett trångt utrymme. Ser inte klokt ut i rummet, men men...... Inte liks varm utanpå, så dt påverkar säkert lite inåt oxå.

  • Snart lycklig

    Intressant! Men, tråkigt för dig att varit så nära, men att dt inte blivit ngt. Se dt som att du kan bli gravid, men att du behöver lite hjälp/stöd f att ett el flera ska stanna. Nu har du alla möjligheter. Kanske är dt immunsystem som bråkat f dig o nu får du hjälp av Dr D.

  • Snart lycklig

    Oh Singha och Lully, vi kunde ju nästan haft sällis alla tre. Bara några dgr fr varandra..... Singha, jag förstår dig helt o din beskrivning om vardagen o få ihop den när man startat en behandling (förutom att jag inte har ngn dagistid att passa). Så här har jag hållit på varje månad sedan min förra IVF i sept, bara ett uppehåll över jul och nyår. Inte klokt egentligen, men självvalt! På ett sätt inte självvalt, hade inte behövt gått igenom allt detta om motsvarande hjälp funnits i Sverige. Suck...... Jag håller tummarna f er båda, hoppas veckan som kommer blir lyckosam f oss alla tre. Ego; var till underbara Dr D idag och gjorde VUL. Jag hade fortf 7 blåsor, men två är f små att ens räkna m, fyra jämnstora o en på 14. D hoppas den ska växa t sig. Det lustiga är att nu var dt två på vänster o fem på höger mot tidigare tre respektive fyra (Lully, du förstår mina tankar här). Dessutom var de ju inte alls så stora som mättes i Sverige i torsdags, då den minsta var 10,6 (idag, drygt två dgr senare var den minsta 10+). Detta är verkligen en jobbig aspekt i mina behandlingar. Tänk om jag fick göra alla ultraljud hos DrD!!!!! Hur som helst, Ovitrelle inatt o ÄP på måndag. Dr D försäkrade oxå efter min detaljerade beskrivning, att med 100% säkerhet var Ovitrellen bra behandlad och UTOM ALL FARA! Den hade klarat sig även om den skulle ha utsatts f upp t 27 gr, vilket den inte gjort. Han lade armen runt min midja (alltså där midjan ska vara) och försäkrade mig.

  • Snart lycklig

    Tack snälla FineS!! Ingen aning var styrkan kommer ifrån. Känner mig rätt svag, trött och icke hoppfull emellanåt, berg o dalbana hela tiden, men jag har bestämt mig f att fullfölja min plan, hur jobbigt dt än är, bara att lyfta sig själv, när misslyckanden sker på vägen.

  • Snart lycklig

    Che, jovisst känner man sig lite splittrad. Ultraljud, akupuktur, blodprover, IL, köpa kosttillskott etc TAR TID O KRAFT! Tack o lov har jag flextid o stämpelklocka. Har en mkt självständigt arbete, där ingen direkt drabbas om jag är borta några dagar m kort varsel. Kan oxå jobba övertid när jag vill o även hemifrån. OCH jag har berättat alkt f min chef (som jag knappt ser om dagarna), men han attesterar min närvaro o frånvaro. En full IVF hos Dr D ligger ungefär på 32-35 tusen, jag vet inte exakt, men sedan beror dt på vas mer som kommer på fakt, såsom IL-påsar, IL-dropp, blodprover etc. Våra insamlingar utan återföring, endast befr o infrysning ligger på knappa hälften, beroende lite på valutan.

  • Snart lycklig

    Snartgravid, jag känner som du, hela tiden snäppet för sent ute. Åtskilliga val ska göras, stora som små o dt är definitivt inte så lätt alla ggr. Man gör saker f att få ett lugn, f att inte ångra sig. Tack f lyckönskningarna! Nu till ditt svåra val..... Hm, hur skulle jag resonerat? Jättesvårt, men jag hade nog velat vara klar med mina egna ägg först, för att sedan ta emot donation m öppna armar. Dt beror oxå på hur långt du kommit i processen mentalt. Du måste nog lita på ngn inre känsla här, vad som känns mest rätt i magen f dig (i dubbel bemärkelse). Lycka till oavsett hur du går vidare!

  • Snart lycklig

    Singha, vad roligt, då har vi ÄP på samma dag. När ska du vara där? Jag har ÄP vid 12:00, men ska vara där 10:30. Jag åker ut till havet idag, då dt blir min enda soldag. Igår blev ju dagen "hackad", då jag var hos Dr D mitt på dagen. Det tar en stund att åka tram fr Syntagma t havet (Edem). Var ska du bo? Jag bor vid Meta.... (ngt, svårt namn), en station efter Omonia. Tre stationer fr Syntagma. Lycklig resa!

  • Snart lycklig

    Maxad, jag har inte gjort FET, men ET hos honom. Jag kommer inte ihåg hur dt var inför Ivf i juni/juli förra året, men inför Ivf i september slutade jag vid ägglossningen före start. Jag tror jag gjorde korta protokollet då. Sedan vid mina insamlingar har dt varit lite olika. Ibland har jag inte ätit alls de två v emellan, men på slutet har jag ätit 3 tabl från ÄP t start av ny omgång. Ngn gång har jag också ätit fram t ÄP, endast vid en stimulering tror jag. Detta rör säkert t dt f dig, men försök att påminna o få svar fr Dr D. Dt beror säkert på hur länge du ätit o hur gammal du är. Hur är dina värden? Har du kollat med blodprov? Sedan finns dt ju andra som tar dt hela tiden fram t plus, tom lite längre, så kanske är dt inte så noga. Gå på Dr Ds linje, bara du får tag på honom. Lycka till när dt blir dags!

  • Snart lycklig

    Tack kära ni!!!  Vi får verkligen hoppas att det går bra denna gång! Det verkar som Singha och jag har tiderna efter varandra. Lully, lycka till imorgon på UL. Jag antar att det blir UL och inte VUL imorgon? F ö har jag haft en underbar dag på stranden. Till och med badat ett par gånger, även om vattnet inte var så varmt. Åkte inte därifrån förrän efter halv åtta ikväll. Jag var noga med solskydd, men lite rosa är jag allt. Det gpr ju tillbringa dagen före ÄP på sämre ställen...... Knappt tänkt på det stundade plocket förrän nu. Skönt!

  • Snart lycklig
    snartgravid skrev 2013-05-26 20:01:01 följande:
    Tack för era goda råd. Jag ska följa mitt hjärta och försöka med mina ägg så länge det går. Man blir rörd av att få hjälp. Det är så ensamt ibland att ta alla beslut själv. Lycka till imorgon snart lycklig!

    Tack! Tänk om vi snart kunde vara gravida och lyckliga (med tanke på våra alias här inne). 
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!