• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    TWH, hur går det för dig?

  • Snart lycklig

    Ja, då är jag på väg till Aten igen. Hoppas på bättre resultat denna gång. Förra gången var ju alla folliklar tomma. Det ser bättre ut denna gång, 7 folliklar. Det finns ändå inte några garantier, de kan vara tomma, omogna och de kan lossa i förväg. Nu hoppas jag på lite tur! Oavsett är jag glad att min 47-åriga kropp kan producera så många och det med låga doser.

  • Snart lycklig

    Lully, som du vet håller jag mina tummar för att det blir en lyckosam stimulering för dig denna gång. Kommer du återföra i samma cykel? Hur går det för dig Singhatjejen? Har du varit eller ska du snart till Aten? Hoppas allt gått bra hittills i alla fall.

  • Snart lycklig

    Lully, glömde... Jag tror Dr D kan hjälpa dig med Humira när du är där, men det kostar ungefär som i Sverige.

  • Snart lycklig

    Södertjej, jag skulle bli jätteglad om du kan berätta om hysteroskopin sim du gjorde hos Dr D. Hur går det till? Vad tittar han på? Vad åtgärdar han etc? Var det vid hysteroskopin som han såg att du varit gravid tidigare eller var det bara gm att titta på äggstockarna?

  • Snart lycklig

    cff, jag måste fråga dig, eller ngn annan klok. Jag har köpt ett kylfodral som du cff tipsade om (tror dt är samma som Zin tipsar om ovan). Jag kom precis till Aten o mitt hotellrum har inte klimatanläggn igång (dyrt). Dt finns en liten kyl, men den är inte kall eller ens sval. Det blir ju i alla fall inte hett därinne. Nu till min fråga. Jag har en Ovitrelle som jag antagligen ska ta imorgon kväll. Jag har haft den hemma i kylen o sedan lagt den i detta nya fodral i handväskan under resan. När man tagit sprutan från kylen kan man ju inte lägga in den i en vanlig kyl igen efter att den varit i rumstemp el mindre kyld (som i detta nya fodral) än i ordinarie kylskåp. Dock kan den vara i rumstemp under 25 gr i max 30 dgr (tror jag). Dt funkar ju inte att ha den i rumstemp i mitt hotellrum utan airkond. Jag vågar ju inte heller lägga lägga den i deras kyl i köket som de erbjöd. Då kanske den läggs kallare igen. Jag har inga instruktioner m mig för det nya kylfodralet. Min fråga är om jag kyler den i vatten några minuter då och då o har kvar Ovitrellen i den o lägger hela påsen i den stängda "kylen" på rummet, då borde den väl klara sig? Hur länge håller påsen kylan? Tänker främst på morgondagen, då jag inte kommer vara på mitt rum. Jag har för mig att den håller länge, eller? Om jag gör på detta viset har jag väl inte laborerat m temp f sprutan på ngt sätt. Jag behöver dina och gärna även andras kloka råd.

  • Snart lycklig

    Tack Lully, det står: förvaras i kylskåp (2-8 gr C) kan förvaras vid 25 gr el lägre i upp t 30 dgr. Lösningen kan inom denna tidsperiod inte åter kylförvaras utan måste kasseras om den inte används inom 30 dgr. Kan jag då lägga in den igen i riktigt kylskåp nere i köket här? Jag är stressad o kan inte tänka!

  • Snart lycklig

    Jag tror Ovitrelle är jättedyrt här, men ska kolla m honom imorgon. Minibaren är på men det känns inte. Ska kanske få låna en termometer.

  • Snart lycklig

    Tack snälla f förklaringen runt hysteroskopin hos Dr D. Hur såg han att du varit gravid? Vad fanns dt f tecken? Skulle vara intressant att veta för egen del. Har du barn el själv haft vetskap om graviditeterna (missfall etc), el var du helt ovetande?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!