• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Maxad: Åtminstone blev mina cykler längre av Fertile XX och där ingår faktiskt Agnus Castus. Jag vet inte heller om AC har någon påverkan, det kan ju vara annat i Fertile XX som påverkar och inte AC. Jag tar båda mellan ÄP och mens. Hoppas din mens nu startar, så du får sätta igång. Visst gör du korta protokollet, så du är inte nedreglerad, eller?

  • Snart lycklig

    Angående Neupogen som jag testade i förra cykeln; det hjälpte tyvärr inte vid den första stimuleringen (det gick ju inte så bra sist). Mitt progesteronvärde från igår visade också på en dålig cykel. Jag hoppas det intagna Neupogenet ska hjälpa mig i nästa cykel. Vi får se.

    Däremot visade mitt FBC på helt andra värden igår än vanligtvis. D ser definitivt positiva förändringar, dock är mina värden inte kompletta. Nu kombinerade jag ju IL och Neupogen, så det kan också vara kombinationen och inte bara Neupogenet. Under stimuleringen syntes det tydligt att vissa värden/kroppen reagerade (tror det var de vita blodkropparna), då värdena blev mycket mycket höga, men nu efter är de mycket låga. Spännande, vi får se hur det utveklas framåt.

  • Snart lycklig
    Maxad skrev 2013-09-28 00:43:41 följande:
    Snart lycklig. Intressant med Neupogen. Hur stor dos tar du och när? Hur många? Köpte du dem i Sverige eller Grekland? Ska man inte ta AC efter ägglossning menar du? Jag har bara fått rekommendation att ta den och körde högsta dosen intensivt. Fick du övertala D om detta. Har själv fångat och då var han tveksam. Nyfiken på också vad det var i dina värden som var bättre. Många frågor men om du orkar är jag idel öra :)

    Klart jag orkar svara! Jag tar AC och Fertile XX från ÄP till mens, alltså inte under stimulering. Ang vad D ser i mitt FBC har jag ingen aning om, men jag kan själv se att vissa värden förändrats. Jag kan försöka lägga in lite info senare via datorn. Jag köpte Neuopgen på recept från D, betalade alltså själv ca 3700:-. Jag svarar inte så bra på IL. Vi hade diskuterat det lite, så jag tog detta i egna händer men i samråd med D. Tänkte testa redan i juli men då körde jag stimulering i blindo, utan blodprover och gyn. D ville inte att jag skulle börja med Neupogen då, för han ville hålla strikt kontroll på mig, och det funkade ju inte utan blodprover. Alltså testade jag första gången i september. Det påverkade ju inte positivt på stimuleringen, men hoppas jag har det till godo nästa cykel.
  • Snart lycklig

    Glömde; jag köpte Neupogen 0,3 mg/ml, ett pkt innehåller fem flaskor a 1 ml. Jag tog en halv flaska 0,5 ml per dag i tio dgr. Startade på stimuleringsdag 1 och sista dosen tog jag på stimuleringsdag 10 som var Ovitrelle-dagen.

  • Snart lycklig

    Che71, jag önskar dig också lycka till imorgon. Vilken vecka/dag är du på imorgon? Hur långt har du gåttt som längst tidigare? Kram och du ska se att allt är bra imorgon. Hoppas innerligt att du får fira med IL!

  • Snart lycklig

    Lill111, beklagar att du återigen får gå igenom ett mf/ma. Fråga Dr D om myomet, innan du gör något som eventuellt skadar.

  • Snart lycklig
    mumwannaB skrev 2013-10-02 12:40:12 följande:
    Vecka 7+1 idag o en suddig bild på vul visade ett fint tickande hjärta! Efter lite letande hittade läkaren ett embryo till men det var lite för litet o hon kunde inte se ngn hjärtaktivitet. Så nu ska vi tillbaka om två veckor för att se vad som händer med embryo nr 2. Men vi är överlyckliga över att det fanns ett hjärta :)

    Grattis gratiis gratiis!!!
  • Snart lycklig
    Snart lycklig skrev 2013-10-02 12:42:38 följande:

    Grattis gratiis gratiis!!!

    Grattis, grattis, grattis!! (Bra om jag stavar rätt också.)
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!