• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Lill111, vad duktig du är som tar dig ut och joggar!! Dr D åker inte runt på olika kliniker, utan har ngt eget på gång, varför jag tror att du fick ett tvetydigt svar var ni skulle träffas. Tror inte allt är klart ännu. Han hyr in sig på Genesis Hospital. Jag var jättenervös första gången, men det gick bra. Jag var mest orolig för att ta samtalet på engelska, är inte så bra på det. Jag lovar dig, det kommer att gå jättebra!! Stor lycka till kram!!!

  • Snart lycklig

    Lill111, jag sa ju att det skulle gå bra!!! Jag vill också vara träningsnarkoman....... Idag har jag bara haft det sååå mysigt. Strosat omkring (sakta), shoppat några billiga skor, ätit lunch, druckit kaffe och ätit middag på tre olika ställen. Suttit länge och läst på alla ställena. Armarna var lite rosa ett tag. Alltså, bara tagit det lugnt. Inte ens tänkt så mycket på morgondagens äggplock. Nu är jag tillbaka på hotellet och krupit in i min silkesmorgonrock och ska börja med en ny bok. Jag kommer att sakna resorna till Aten (hör och häpna), jag behöver dessa avslappnande dagar lite då och då. När åker ni hem?

  • Snart lycklig

    Jag fick också mitt första IL på hotellrummet, men av självaste Dr D kl 22.30 en kväll. Sköterskan kunde inte, så D kom så snällt.

  • Snart lycklig

    Tack för att ni tänkt på mig idag. Precis landat på Arlanda. Jag är glad, jag fick tre ägg ur tre möjliga blåsor. Den jättestora skenande blåsan var troligen en vattencysta och därmed tom, vilket jag redan gissat. En blåsa som växer knepigt, ex. som min som skenade iväg, brukar ofta vara en cysta. Eftersom jag i lördags egentligen bara hade en i perfekt stl, så är jag helnöjd!!! Nu hoppas jag att alla var mogna (vet ej ännu), så det finns chans till befruktning. Mitt mål har länge varit att få ihop 15 1-dgrs och jag börjar närma mig (om ngn eller några klarar sig, får besked imorgon). F ö intressant läsning det som skrivits idag. Kram tjejer.

  • Snart lycklig

    Ja lill111, jag är som sagt glad. Jag åkte 17.00 från Aten och hem till Sthlm via Bryssel. Hur och när åkte ni? Någon frågade om flygbolag. Jag har rest med många olika. Jag brukar jämföra på flygresor.se.

  • Snart lycklig

    Förresten, D sa att han träffat så trevligt par från Sverige igår måndag (det blir i förrgår så här mitt i natten).

  • Snart lycklig
    NinaCamilla skrev 2013-10-23 10:22:11 följande:
    www.lakemedelsverket.se/upload/lvfs/LVFS_2013... Här kommer länken till själva utgåva. Jag är inne på att gå till den stora fina apotek och slänga 8 sidor på deras bord. Så får man när man småflinar mot sina kunder . Jag nöjde med att skriva en email till deras huvudkontor med länkning till regelverket.    

    Kanon! Bra jobbat!!!
  • Snart lycklig

    Nu är jag inte lika glad längre. Bara två av de tre äggen var mogna och endast ett klarade sig till frysen. Jag vet, det är nog åldern som börjar ta ut sin rätt. Fram tills nu har vi nästan alltid fått alla våra mogna ägg befruktade. Jag borde vara förnuftig och realistisk, men jag blir i alla fall ledsen. Nu har vi 13 1-dgrs i frysen.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!