• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    2:a som i barn nr 2! Jag har för mig att du sedan tidigare har barn med en annan man (via adoption), men inte med din nuvarande man.

  • Snart lycklig

    Zin, om jag måste ta en spruta vid en tidpunkt när jag är på flyget så gick jag tidigare till toan för att ta den. Nu orkar jag inte det, utan vänder mig bara lite åt sidan och tar den på plats i flygstolen. Sitter nästan alltid vid fönster. Igår drog jag till och med Suprefact från flaskan ner i en tom spruta först innan jag tog den. Ha ha, tänk om ngn tror jag knarkar. Ibland frågar jag medresenären om det är ok. Gjort lika på tåg.

  • Snart lycklig

    Zin, jag åkte med SAS igår, men åkt med många andra flygbolag också, och det har inte varit några problem.

  • Snart lycklig

    lill111, ja visst är det härligt varmt och skönt här. Trodde nästan mitt äggplock skulle bli imorgon, så kanske vi hade sprungit på varandra. Jag önskar er all lycka till imorgon. Det kommer att gå jättebra! D är en så varm person. Ha det nu så mysigt och njut av era dagar här. Jag har varit här så många ggr så jag har t o m tillåtet mig att ligga inne ngn timme nu på em och läst en rolig tjejbok, även fast det är så fint ute. Jag har aldrig ro att ligga och läsa en em hemma. Ska gå ut för att äta lunch/middag om en stund, sedan hem för att slappa och läsa bok igen. Ha ha, vilken tråkmåns jag är. Jag vet inte var ni bor, men bor ni i stan, så ta er till Plaka ikväll, för mat, kaffe eller kanske en drink. Det är så mysigt när det mörknar och man ser Akropolis upplyst uppe på berget. Massor av restauranger men mkt folk. Naturligtvis finns det säkert många andra mysiga ställen också. Ha deg så trevligt, men ha koll på väskan och plånböcker.

  • Snart lycklig

    Angla, jag förstår men säger som Curly, putta bort rädslan och försök njuta lite. Sätt upp små delmål och tänk inte längre än nästa mål. Dagarna kommer att gå och snart har du passerat vecka 12.

  • Snart lycklig

    lill111, jag är här själv och bor på hotell Chic. Nära Omonias Metrostation, men tillhör området bredvid Psrirri el dyl (heter inte så, men nästan). Gångväg in till Plaka och även till Syntagma om man orkar. Inte jättebra område, men ligger vid en stor gata, så helt ok om man inte ska gå hem sent. Nytt fint hotell. Trevlig personal, varav en är en riktig snygging . Ja, visst hoppas jag på många fina ägg, men jag vet ju redan att det inte kan bli så många. Tacksam för de jag kan få.

  • Snart lycklig

    Jag vet inte heller vad Dr D förespråkar vid graviditet, men jag vet att han säger inget sex innan testdag.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!