• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag måste fråga, tog ett fbc igår eftersom jag tar il idag, ivf behandlingen började igår m sprutor, för att ta ett nytt fbc på mån o skicka till dr, nu visar det sig att både leukocyter och neutrofila ligger under referensvärde. Jag har ju känt mig risig i ca 1,5 mån (brukar aldrig vara sjuk m mitt "starka" immunförsvar). Betyder detta att mitt immunförsvar har försvagats kraftigt helt plötsligt? Ngn som vet?

  • TWH

    Holly/hjärte, visst är det när neutrofila går UPP som ni brukar få il ordinerat? 😳

  • TWH

    Zin, det var mycket tråkigt att höra. Vad är flare egentligen? Jag förstår ju att du måste börja om och du är värd att komma framåt nu💛kramar till dig. Regna, ta med så mkt il det bara går. När det gäller fbc så har jag fått support från sös med detta, jag tror att du kan få det från i stort sett alla läkare.

  • TWH

    [quote=67177395][quote-nick]Zinfandel skrev 2012-10-19 17:33:27 följande:[/quote-nick]TWH: det är inte helt ovanligt att Humira har den effekten, först stiger värdet för att sedan sjunka. De flesta klarar sig på 2 sprutor men om det blir en flare behövs ytterligare minst 1 omgång, dvs 2 sprutor. Bara att vänta....[/ Du är ju så påläst Zin men det verkar som denna tjej fått ivig trots flare och kört på m det.health.dir.groups.yahoo.com/group/immunologysupport/message/76750 Man måste bläddra fram konversationen... Du kan inte köra il ändå?

  • TWH
    Hjärtefröjd skrev 2012-10-19 19:15:14 följande:
    Fast visst är det så att just leukocyterna och neutrofila är höga just på grund av kortisonet? Så har jag fått det förklarat för mig.  Var det inte Poussins leukocyter och neutrofila som sjönk efter att hon slutade med kortisonet?

    Poussin, var det så? Jag blir orolig av att de ligger under ref.värden. Börjar man googla det hittar man inte trevliga diagnoser. Men om det är en följd av kortisonet så känns det bättre, finns en förklaring. Jag har ju ätit kortison totalt under 6 mån i år med olika uppehåll. Poussin, har de gått upp? Värdena alltså😃
  • TWH
    Lully Hill skrev 2012-10-19 23:56:53 följande:
    Hmm, i inboxen har jag fått en fråga om jag "är en storbystad kvinna"? .. Inget mer. Verkar som det finns anonyma läsare som är intresserade av annat än immunobehandling!

    Konstigt ställe att söka sig till såna frågor😨 Hjärte el Holly, jag kan inte uppdatera listan frånn paddan, men om ngn gör det så har jag en pågående ivf😃
  • TWH

    Tacj Perry o Poussin, då har det förmodligen ett samband m kortisonet. En fråga - jag håller ju på m sprutor nu, är på sprutdag 4, har ni slutat m kaffe redan nu? Vet att det är en löjlig fråga men jag är så förtjust i kaffe. Vid mina tidigare grav har jag dragit ned vid plus men ju mer jag läser ju mer ser jag att det avråds från kaffe även under denna period. Vet ni ngn läkare som har sagt det?

  • TWH

    Ja, då tar jag sista koppen nu då😳 jag får prova koffeinfritt!

  • TWH
    Snart lycklig skrev 2012-10-20 09:48:01 följande:
    Jag var ju osäker på om jag fick en riktig ägglossning denna månad (som jag skrivit om tidigare). Men redan efter några dagar efter den eventuella ägglossning började mina bröst och bröstvårtor ömma rejält. Man kan ju få ömma bröst då progesteronet och östrogenet snabbt ökar och det sker ju efter ägglossning. detta borde väl tyda på att jag antagligen haft en riktig/vanlig ägglossning? Brösten har fortsatt att ömma rejält (inte vårtorna, bara lite), inte bara som vanligtvis på kvällen, utan även på natten, morgonen och dagen. Mest ändå på kvällen när behån ska av. Inte hela världen om jag inte hade ägglossning, men man vill ju att kroppen ska funka som en klocka, inte krångla....... Konstigt, jag känner av mina bröst betydligt mera i naturlig cykel än vid IVF. Så har det varit i alla fall sedan jag i maj började med Fertile XX, om det nu har ngt samband. Ingen aning!

    Brukar du ha så ömma sedan i maj el är det mer nu? Det låter som ett graviditetstecken😃 ja, jag får gå ut o söka koffeinfritt kaffe helt enkelt! Det står ju även i beers bok om jag inte minns fel.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!