• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ninninn skrev 2012-10-06 18:29:27 följande:
    Han har sagt il innan ägglossning sen börja me dom andra medicinerna dag 21! Men ja vågar inte chansa så ja kommer börja med pred vid ägglossning sen väntar ja med trombyl och fragmin till plus!

    Ok, menar du att du ska börja m fragmin o trombyl dag 21?
  • TWH
    Ninninn skrev 2012-10-06 19:31:09 följande:
    Hade inte tänkt börja med fragmin och trombyl förrens vid plus men nu blir jag osäker, kanske lika bra att göra som han säger och börja dag 21?! TWH: du ska väl börja med allt vid gravid känning va?

    Exakt, så ca dag 21 men jag ska äta pred från äl. Pred vid äl, hcg test vid gravidkänning (helst 5 dgr efter äl), vid positivt il omedelbart och fragmin, progesteron. Men jag har tagit il inför äl på eget bevåg för att slippa stressen. Men ska nu göra ivf för att veta om befruktning har skett. Ska du också knapra baby aspirin, folsyra och fiskolja varje dag inför graviditet?
  • TWH

    Jag glömde att säga att dr trodde vår förra graviditet tog sig så bra pga att vi började m fragminsprutorna så tidigt, vi gjorde det innan vi hade besökt honom och när jag kände att jag var gravid men för tidigt att testa. Panikreaktion haha men bra visade det sig, även om det blev mf till slut.

  • TWH
    Ninninn skrev 2012-10-06 21:23:07 följande:
    Ja frågade om ja skulle ta omega3 och folsyra men han sa att de fick ja bestämma själv så ja tar folsyra, D-vitamin, vitakalk, mitt val sport och omega 3! Hur hög dos pred skulle du ta? Ja börjar med asprin och fragmin dag 21 och hoppas på de bästa :)

    10 mg, 5 på morgonen och 5 på kvällen, delade tabletten😊
  • TWH
    Snart lycklig skrev 2012-10-07 09:22:42 följande:
    Singha, jag vill också träffa Marie.  Hoppas du kan få lite svar på vad du har obalans på i kroppen. Hälsa fr mig, hon vet precis vem jag är. kram o lycka till.

    lycklig, jag vet att du har berättat tidigare i tråden om Marie, men jag kommer inte ihåg om du berättade vilka prover hon gör? Vad har du tagit för prover och vad resulterade dessa i?
  • TWH

    Jag kan bara instämma i era kloka inlägg. När man berättar att vi har haft 9 missfall vet de flesta inte vad de ska ta sig till och stämningen blir ganska obehaglig, en kompis till mig (nära) har sagt att hon inte vill veta det minsta om vår situation då hon inte vill fokusera psykologiskt på fel saker då de själva försöker få barn, precis som att det var smittsamt! Däremot har jag många kompisar, snart fyllda 40, som inte har barn - där brukar det gå att prata fint. Men jag har blivit mer o mer tystom detta då sådana konversationer inte ger något och i all välvilja så brukar jag få råd och tips som är lite "oinsatta" och då tar det ännu mer energi att förklara läget etc. Tacksam för er här som förstår, bryr er och där man inte behöver förklara allt från början hela tiden😍

  • TWH
    Angla skrev 2012-10-07 19:18:18 följande:
    Kikar till Er ibland! Tråkigt med jobbiga besked men kul med Ersom det ännu går bra för. Finns här om ni behöver läkemedel så som IL, fragmin, trombyl mm
    Angla - mamma till slut

    Har du fått nya tråkiga besked Angla?
  • TWH
    mba12 skrev 2012-10-07 22:09:51 följande:
    Intressanta inlägg idag! Snart L. och Zin jag är imponerad av er kamp "Tummen upp"! Själv hostar (ont i halsen och brösten) huvudvärk, rinner från näsan och nyser... kommer absolut inte ihåg när jag var förkyld sist!?! Knappt 1 vecka jag har börjat med kortison 5-10 mg.

    Stackare, kan du vara gravid😉 En fråga till er alla, inget roligt samtalsämne, men är det någon som vet hur snabbt ett amh värde sjunker? Någon som har tagit det fler ggr och därmed har någon uppfattning?
  • TWH

    Lycklig, Hjärte o Zin - tack! Är nervös inför mitt läkarbesök inför ivf - att jag ska ha för lågt värde men ni har lugnat mig😍 Lycklig, vilka bra värden du har/har haft för din ålder, är de inte det? Bådar gott för dig ☺ jag hade 2,2 juni 2011 då jag precis skulle fylla 38. Ha en bra dag💛💛💛

  • TWH

    Grattis Hjärte!! Fantastiskt och tack Holly/curly för tips om isbitar, ska minnas när det ska tas. Visst var det isbit innan sprutan?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!