• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ursäkta tjatet om kaffe men nu läste jag i Beer boken, i slutet där det står vilken mat som triggar immunsystemet, s 258-259. Där står att koffeinfritt kaffe kan vara ännu värre än vanligt kaffe, de avråder helt från båda.

  • TWH

    Snart Lycklig o Zin, jag slutar helt m kaffe. Jag tror inte det har jättepåverkan men det triggar ju uppenbarligen immunsystemet.

  • TWH
    Hemliga damen skrev 2012-10-20 16:01:00 följande:
    Zin- skit! Styrkekram! Ang koffein; jag dricker Rooibos te. FInns inte det kör jag grönt te, är det ok?     Är mitt uppe i totalt kaos. Min pappa dog för en vecka sen och ska begravas nästa vecka och påföljande vecka ska jag till Aten för transfer. Har ingen som kan sätta IL och även om jag har påsarna så vet jag inte om jag orkar leta reda på någon för att fara miltals.Har ångest och är vaken om nätterna. Känns inte som ett optimalt läge för FET. Och inte nog med det, dagen efter som pappa dog, kom Penny med ett erbjudande som sen inte funkar i praktken d v s ha en back up donor när jag är där om inte embryona klarar upptiningen. Hon vill mig väl men när hon börjar prata om mannens frysta som skulle kunna användas till ett färskförsök och jag är totalt inställd på vår FET, så blir jag totalt förvirrad eftersom jag vet att hon helst sätter färska embryon. Och jag var inte beredd på att jag alltid kommer bli erbjuden nya behandlingar att fortsätta med tills jag själv sätter stopp. Och mannen vill inte följa med och är livrädd för att de dör och jag får åka hem ensam i världen sorg.Jo visst kan man vänta men herregud jag tycker jag är tillräckligt gammal.

    Hemliga damen: vilken tuff och sorglig situation du har, många styrkekramar till dig🌺🌺🌺 i Stockholm finns det il hjälp att få men du bor någon annan stans vad jag förstår?
  • TWH

    När det gäller kaffe så har jag druckit det under mina 9 graviditeter, tror inte att kaffet orsakat missfallen men jag försöker stbilisera mitt immunförsvar så gott det går inför ÄP, jag har förstått att kaffe triggar igång det, alla bäckar små😉

  • TWH
    Snart lycklig skrev 2012-10-20 17:59:27 följande:
    TWH, vad sprutar du med? När ska du på första VUL? Jag kommer få problem om min mens kommer när den bör, min gynläkare är ledig i nästan 1 1/2 vecka. Det är precis när jag ska se om jag kan starta och sedan när Dr D behöver veta, så han kan meddela mig när jag ska börja med Orgalutran. Måste ju också veta om allt fungerar och att det händer ngt när jag börjar spruta. Det är så typiskt! Vem går du till som distansläkare? Vad kostar ett UL? Tror du att han/hon tar emot en så gammal som mig? Om du orkar, kan du väl inboxa mig.

    Jag sprutar gonal-F, inboxar dig resten💛
  • TWH
    Vilaa skrev 2012-10-20 21:50:14 följande:
    Hej vänner, har inte skitit i i att svara på mail men har inte har kollat någonting utan ville bara skriva kort att jag har varit med om en fruktansvärd olycka i familjen och kommer vara borta en tid från detta. Sitter från sjukhuset nu och skriver, ta hand om er och hoppas på fina resultat så hörs vi med tiden när det lugnat ner sig. Just nu är det kaos och dag för dag som gäller. Men ta inte illa upp jag kommer svarar i sinomtid.

    Men usch, det låter jättehemskt, ta hand om dig och er Vilaa🍀
  • TWH
    theo84 skrev 2012-10-22 19:40:50 följande:
    Hej! tack för alla svar, de möjligt att han är lite busy :) Ska nog mejla honom om några dagar, ( är så ivrig att  börja med en eventuell behandlingsplan) 

    Theo, vi fick våra svar efter nästan 3 v i somras
  • TWH
    Snart lycklig skrev 2012-10-23 05:41:43 följande:
    TWH, hur gick det på UL igår? Hoppas bra! Kram.

    Tack, bra! Det såg normalt ut, en stor äggblåsa och några små, jag fick instruktioner att fortsätta med samma doser gonal och bromsmedicin. Ska tillbaka på onsdag. Tyckte det var lite få äggblåsor men vi får väl se, vet inte hur det funkar😘 Regna, ring mig, jag har ett tips på privat fbc, dock lite svårt på lördag, kram
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!