• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack bra, lite ont i magen. Svarade ovanför ditt inlägg😉

  • TWH

    Om det är vanliga blodprover så har jag tips. Det brukar vara ganska lätt att få läkare att skriva ut blodprov på annan läkares ordination - men inte medicin😉 kolla vilka prover! Tack alla, hoppas på att några blir befruktade✊

  • TWH

    I och med att ni är glaga så är jag glad😄😄😄 visste inte om 7 st är en bra el dålig skörd. Men det behövs ju bara ett som sagt!!

  • TWH
    stumpan81 skrev 2012-10-29 19:42:08 följande:
    Tack för alla lyckönskningar! Vilken berg och dalbana, igår var jag positiv. Jag mådde illa och hade ömma bröst. Idag har jag inte mått illa alls, men brösten ömnmar fortfarande. Imorgon blir det IL, ´men frågan är om det är bortkastat...Nu är jag inställd på att det håller på att skita sig igen. Hur länge tar det att få svar på Hcg, kan de se det på en gång eller?  

    Stumpan, tänk på att illamåendet gärna kommer när hcg ökar och det gör det ju stötvis - om du tar gravtest m veckoindikator så borde du kunna se en utveckling, även om testet är väldigt oprecist. Tänk positivt💛💛💛
  • TWH

    Jag brukar få koksaltet parallellt, de sätter in il och koksalt i varsin ingång i kanylen, funkar utmärkt!

  • TWH
    Tilda76 skrev 2012-10-30 08:49:29 följande:
    Hej! Bra grupp! Hoppar in med en fråga. Det kanske finns svar på den redan men det är 540 sidor att gå igenom här i telefonen ;) Hur lång tid före IVF bör man börja med immunbehandlingarna? Är 36. Lågt AMH . Två ivf m Menopur gav bara ett ägg vardera. Prövade gonal f och fick 5! Två återförda men minus. Nu säger läkarna att vi kan göra "ett sista försök". De talar ju procent men vi är glada för varje ägg. Vi vill maxs chanserna!

    Hej Tilda, jag drog igång direkt m fiskolja (obs, inte fiskleverolja)Inför ivf-en; il första sprutdagen, sedan kanske en gång till emellan, och nästa gång il ska tas är på dag 4 efter äggplocket. Progesteron några dagar innan insättning (beror på hur lång odling), prednisolon, fragmin och trombyl (baby aspirin) börjar dagen för införandet. Hoppas detta hjälper😄
  • TWH
    Lotus13 skrev 2012-10-30 18:03:13 följande:
    Hej alla ni gulliga tjejer! Tack för en bra tråd! Jag kommer att presentera mig närmare senare men just nu undrar jag om någon av er skulle kunna hjälpa mig? Jag och min man har också kontakt med Dr D och immunproblematik är konstaterat hos mig. Jag har höga TNF ( 38 ) och CD19 på 17,6. Igårkväll hade vi ett långt telefonsamtal med Dr D, gick igenom provsvaren och så la han upp en behandlingsplan vilken innebär att jag behöver ta om TNF provet, FBC och sen ska jag ta IL, fragmin och prednisolon. Blodproverna så snart som möjligt. Imorse pratade jag med vår husläkare på VC men han var tyvärr inte villig att hjälpa oss. Vi bor i södra Stockholm. Skulle någon av er vara väldigt snäll och hjälpa oss med att säga vart vi kan vända oss för att få hjälp? Vore såå tacksam! När vi frågade om han hade samarbete med någon klinik eller visste vart vi kunde vända oss i Sverige sa han att det fanns ett forum med några tjejer som vi kunde fråga, som säkert visste Hälsningar till er goda tjejer!

    Hej Lotus, jag vet ett ställe son hjälper till med il injektioner, mot betalning, samt fbc. De hjälper till med fbc som "extras" om du ska köpa il injektion av dem. Är det både och du vill ha?
  • TWH
    AaFT skrev 2012-10-30 15:27:35 följande:
    Holly, å tack... tänk om det räckte här oxå... vill ju bara komma igång nångång...utan att bli ifrågasatt hela tiden... DS tyckte han skulle faxa äktheten på att han var läkare... Vi får väl se vad han svarar... å att han svarar snabbt... då jag borde fått IL typ idag... Tack för att ni finns tjejer!! 

    Aaft, bor du i Sthlm?
  • TWH

    Det blev 4 befruktade som ska få 5 dagarsodling - vi är så glada att de gick med på 5 dagars!!!

  • TWH
    Lotus13 skrev 2012-10-30 19:03:19 följande:
    Hej TWH! Åh tack för svar! Ja, vi skulle behöva hjälp med allt som har med detta att göra:)

    Ok, jag inboxar dig
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!